pianist 31130 ارسال شده در 1 تیر، 2011 بين چنتا تاپيك جدي اين تاپيك براي تنوع بد نبود..... از بي اسپمي داشتن تلف ميشدن بنده هاي خدا. آره راس میگی حالا بذار بگم خب دوستان تو این تاپیک اسپمهاتونو بکنید چون بعدش من و شقایق... :167: 2
mohsen 88 10106 سازنده ارسال شده در 1 تیر، 2011 گفتم که... سال دیگه میگم... ولی خوب حالا فعلا فقط به خودت میگم... داشتی پست میدادی خیلی جدی بودی و این سبک پست دادن محسن ما نیست... من فهمدیم داری خالی میبندی... ببین چخد بلتم... دقيقا" وافن..بهت تبريك ميگم......خيلي خوب منو شناختي...من هيچوقت اينقده جدي پست ندادم... 50 تا از امتيازهايي كه محمد قولش رو داد رو مي بخشمش به تو 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 1 تیر، 2011 بچه ها باور نکید........ معلوم نیست چه به سر محسن آوردن که اومده اعتراف کرده من دروغ گفتم............ حالا کم کم به کارای دیگه ای هم اعتراف میکنه ........ فکر کنم الان میگه اون h.r.t هم کار خودشه....... 4
Waffen 15120 ارسال شده در 1 تیر، 2011 چون دروغ هر چی بزرگ تر باشه، مردم بیشتری باورش می کنن. این یه اصل کلیه.یه نگاه به دور و برت بنداز. دخیخا... دروغ باید گنده باشه تا باورش هم راحت تر باشه... و به اندازه ی کافی تکرار بشه تا همه باور کنند... محسن هم همین کارو کرد... ای چرچیل... 6
Waffen 15120 ارسال شده در 1 تیر، 2011 دقيقا" وافن..بهت تبريك ميگم......خيلي خوب منو شناختي...من هيچوقت اينقده جدي پست ندادم...50 تا از امتيازهايي كه محمد قولش رو داد رو مي بخشمش به تو مرسی محسن... ما رفقا رو میشناسیم... بسیار بسیار عالی... بنده خوش به حالم شد... 2
mohsen 88 10106 سازنده ارسال شده در 1 تیر، 2011 بچه ها باور نکید........معلوم نیست چه به سر محسن آوردن که اومده اعتراف کرده من دروغ گفتم............ حالا کم کم به کارای دیگه ای هم اعتراف میکنه ........ فکر کنم الان میگه اون h.r.t هم کار خودشه....... كي بود كه شعار داد...اي كاربر آزاده ................موثر بود...هميشه فكر ميكردم شعارهايي كه مردم ميدن بي تاثيره اما من تو دهني رو احساس كردم:icon_pf (34): 2
mohsen 88 10106 سازنده ارسال شده در 1 تیر، 2011 حال ندارم 10 صفه بخونمچه خبره اینجا؟ لطفش به اينه كه از اول بخوني...دير اومدي زودم ميخواي بري؟ 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 تیر، 2011 من وقتی پستتو خوندم هی فک میکردم اسم شما شبیهه اسم کدوم مدیریه که اشتباه شده؟! و بعدش فک میکردم پس چرا دیروز سرورو عوضیدن؟! و بعد بعدش فک میکردم چرا ادمین سابقمون دیشب ارشد شد و بعد میخوان سایتو ببندن؟! و بعد بعد بعدش فک میکردم صندلی داغ دنیلو چی میشه؟! و بعد بعد بعد بعدش فک میکردم تاپیکای علمیی که بچه ها زدن چی میشه؟! و بعد بعد بعد بعد بعدش از خودم میپرسیدم چرا مثِ همیشه پست نمیدی پستت یجوری بود؟! و فک کردم بخاطر ناراحتیته که اینجور پست دادی! و هیچ جوابیم پیدا نمیکردم ولی دروغتو باور کرده بودم ! :دی بهرحال مرسی...خیلی خیلی دروغ جالبو حرص آوری بود! 5
pianist 31130 ارسال شده در 1 تیر، 2011 pianist, AminNePo+, Atre Baroon, delnavaz+, H A M I D+, maryam_k+, masoume, MohammadReza+, ne_sh67+, pari daryayi+, Sepideh.mt, SPEEDY, Waffen+, yasi * m+, آریوبرزن 4
سیندخت 18786 ارسال شده در 1 تیر، 2011 خوشم میاد بیننده ها هنوزم نمی رن سر خونه زندگیشون. به این می گن ابهت دروغ:persiana__hahaha: maryam_k, AminNePo, Atre Baroon+, delnavaz, masoume, MohammadReza+, mohsen 88+, Neutron, ne_sh67, pari daryayi+, SPEEDY, Waffen, yasi * m+, آریوبرزن 3
mohsen 88 10106 سازنده ارسال شده در 1 تیر، 2011 من وقتی پستتو خوندم هی فک میکردم اسم شما شبیهه اسم کدوم مدیریه که اشتباه شده؟!و بعدش فک میکردم پس چرا دیروز سرورو عوضیدن؟! و بعد بعدش فک میکردم چرا ادمین سابقمون دیشب ارشد شد و بعد میخوان سایتو ببندن؟! و بعد بعد بعدش فک میکردم صندلی داغ دنیلو چی میشه؟! و بعد بعد بعد بعدش فک میکردم تاپیکای علمیی که بچه ها زدن چی میشه؟! و هیچ جوابیم پیدا نمیکردم ولی دروغتو باور کرده بودم ! :دی بهرحال مرسی...خیلی خیلی دروغ جالبو حرص آوری بود! مرسي مرمت گر عزيز......تو تمام چيزهايي كه ثابت ميكرد دروغه رو ميدونستي اما باور كردي.شايد بخاطر اين بود كه به بچه هاي انجمن اعتماد داري....مرسي بخاطر اعتمادت 3
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 1 تیر، 2011 من وقتی پستتو خوندم هی فک میکردم اسم شما شبیهه اسم کدوم مدیریه که اشتباه شده؟!و بعدش فک میکردم پس چرا دیروز سرورو عوضیدن؟! و بعد بعدش فک میکردم چرا ادمین سابقمون دیشب ارشد شد و بعد میخوان سایتو ببندن؟! و بعد بعد بعدش فک میکردم صندلی داغ دنیلو چی میشه؟! و بعد بعد بعد بعدش فک میکردم تاپیکای علمیی که بچه ها زدن چی میشه؟! و بعد بعد بعد بعد بعدش از خودم میپرسیدم چرا مثِ همیشه پست نمیدی پستت یجوری بود؟! و فک کردم بخاطر ناراحتیته که اینجور پست دادی! و هیچ جوابیم پیدا نمیکردم ولی دروغتو باور کرده بودم ! :دی بهرحال مرسی...خیلی خیلی دروغ جالبو حرص آوری بود! میگم چقدر فکر کردیا......... من اگه اینقدر فکر کرده بودم باید یه روز کامل بخوابم . میگم برو استراحت کن......... 5
pari daryayi 22938 ارسال شده در 1 تیر، 2011 محسن یگو به قول یارو آقا دروغ چرا؟ تا قبر آ... آ... آ... آ... انجمن تا 24 امشب دست همه شما را در پوست گردو می گذاری ید! 4
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 1 تیر، 2011 لطفش به اينه كه از اول بخوني...دير اومدي زودم ميخواي بري؟ همون پست ممدو خوندم بس بود :4chsmu1: 2
Waffen 15120 ارسال شده در 1 تیر، 2011 بابا چه استعداد نهفته ای داشتی وافنیبه منم یاد بده ولی خدایی خدایی از تایید شدنش مشکوک می زد! راستی محسن می گم اسم تو شبیه کدوم مدیره که پیغامش اشتباه به تو رسیده هان؟:w127: مرسی... ما را هندوانه چپان نکن خانوم... 3
Neutron 60973 ارسال شده در 1 تیر، 2011 بچه ها فردا سیزده به در کجا میرین؟ چیجوری سیزدهتون رو به در میکنید؟ 3
Matin H-d 18147 ارسال شده در 1 تیر، 2011 pianist, AminNePo+, Atre Baroon, delnavaz+, H A M I D+, maryam_k+, masoume, MohammadReza+, ne_sh67+, pari daryayi+, Sepideh.mt, SPEEDY, Waffen+, yasi * m+, آریوبرزن امار گیری 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری