Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دلم واسه بچه های انجمن تنگ شده... 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم تو ابن شرایط فعلی ک بوجود اومده تمام وجودم شده دلشوره و استرس برای آرامش درونی نیاز به دعا دارم 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم تو ابن شرایط فعلی ک بوجود اومده تمام وجودم شده دلشوره و استرس برای آرامش درونی نیاز به دعا دارم شما توکل کن و صبور باش اعتراف میکنم همه انجمن برات دعا می کنن حتما 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دلم میخاد بخوابم.. اعتراف میکنم دلم گرفته باز... اعتراف میکنم سرم درد میکنه خیییییییلییییییی 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم درسامو نخوندم الان عذاب وجدان دارم خیلیییی 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دلم معصومه رو میخواد... 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دلم معصومه رو میخواد... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم 1هفتس دنبال پلانم...1روز مونده به تحویل ولی من همچنان میگردم...:4564: 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دلم بدجور بستنی میخواد حالاکه مریضم.... 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ امروز جز روزای بد زندگیم بود ولی حسی ندارم، یعنی ناراحت نیسم نمیدونم من سخت شدم یا غصه نرم شده 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ یه اعتراف سخت: اگه ببینم کسی تعداد سپاسهاش کمه همینجوری الکی واسش سپاس میزنم البته بر عکسشم ممکنه کلا یه جوری سپاس میزنم که عادلانه بین همه تقسیم بشه 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم عااااااشق فامیلای بابامم.... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم این هفته عااالی بود...کناره فامیل... 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم امروز یکی از بهترین روزای عمرم بود...:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ یه اعتراف سخت:اگه ببینم کسی تعداد سپاسهاش کمه همینجوری الکی واسش سپاس میزنم البته بر عکسشم ممکنه کلا یه جوری سپاس میزنم که عادلانه بین همه تقسیم بشه :ws28: اعتراف میکنم خوشم اومد از عدالتت 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم در جمع دوستان حالمون بهبود یافت برم خونه باز دپرس میشم و غمم اذیتم میکنه 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم داغونم...از خستگی دانشگاه و پروژه... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده