masi eng 47045 ارسال شده در 20 اسفند، 2014 اينجا اعتراف كردن و حرف زدن بي مورده ميدوني چرا چون يه سري عاشق دخالت كردن تو كار ديگرانن و عشق نقل قول گرفتن رو دارن.. بخاطر همين اعترافي ندارم..جهت اطلاع بود بيشتر 5
sara kia 3158 ارسال شده در 20 اسفند، 2014 اعتراف می کنم که اعترافی ندارم و هر کاری که کردم تا حالا خوب کردم خسته شدم از بس خودم رو سرزنش کردم در حالی که بقیه کوچکترین توجهی به رفتار و کردار و گفتار خودشون ندارن. 8
masi eng 47045 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 اعتراف ميكنم خيلي ناراحتم. مثلا تولدمه.. يكي منو ناراحت كرد...مامان 1
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 6 فروردین، 2015 اعتراف میکنم بداخلاقم و زود دلگیر میشم ! ضمنا اعتراف میکنم تازگیا سعی میکنم هر دوشو کنترل کنم . 2
Tamana73 28837 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 اعتراف میکنم درس نمیخونم فقط کتاب نگاه میکنم بعد از استرس گریه میکنم... 1
masi eng 47045 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 اعتراف ميكنم ديگه قوي نيستم.. نميتونم قوي باشم دربرابر مريضي خواهرزادم..
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 اعتراف ميكنم ديگه قوي نيستم.. نميتونم قوي باشم دربرابر مريضي خواهرزادم.. به حرمت این روزهای عزیز در پیش رو امیدوارم همه بیماران هر چه زودتر خوب بشن ، همچنین خواهرزاده عزیز شما . آمین به خدا توکل کنید . انشاله که بهترینهارو براتون رقم بزنه. 1
masi eng 47045 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 به حرمت این روزهای عزیز در پیش رو امیدوارم همه بیماران هر چه زودتر خوب بشن ، همچنین خواهرزاده عزیز شما . آمین به خدا توکل کنید . انشاله که بهترینهارو براتون رقم بزنه. ممنونم از دعای خوبتون ایشالله
hfml 1545 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 اعتراف ميكنم ديگه قوي نيستم.. نميتونم قوي باشم دربرابر مريضي خواهرزادم.. ایشالا که هر چه زودتر بهبودی...
Tamana73 28837 ارسال شده در 8 فروردین، 2015 اعتراف میکنم اشتباه کردم گفتم صدای موزیک زیاد کنن حالا خودم سردرد شدیدی گرفتم... 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 فروردین، 2015 اعتراف میکنم دلم چند روز تنهایی سکوت آرامش میخواد و یه چیزایی شبیه مجردیم... 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری