maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم بچهها و دوستام که عکسشونو کنار برج ایفل و موزه لوور و مجسمه آزادی و ... میندازن و شیر میکنن شدیدا حسادتمو بر میانگیزن خو نکنین این کارو!مرفهین بی درد سه ماه تابستون هشتاد دور، دور دنیا میگردن 8 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم بچه بودم از مامانم میپرسیدم مامان تو که کوچیک بودی همه چیزو سیاه سفید میدیدی؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): مامانم غش میکرد از خنده البته حتما توو دلش غمگین شده که عجب بچه منگلی دارم چندین بار هم ازش پرسیده بودما پررو بودم از روو نمیرفتمفک میکردم سیاه سفید میدیده 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم کلافه شدم از سردردی که دلیلشم خوابمه... 4 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم بچهها و دوستام که عکسشونو کنار برج ایفل و موزه لوور و مجسمه آزادی و ... میندازن و شیر میکنن شدیدا حسادتمو بر میانگیزنخو نکنین این کارو!مرفهین بی درد سه ماه تابستون هشتاد دور، دور دنیا میگردن اعتراف میکنم دوست دارم عکساشون رو ببینم به قصد ازدواج نه همینطوری 3 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم از روی جوونی و نادونی توی این سالها خیلی دل پدر و مادرمو شکستم و تا آخر عمر شرمنده ی هردوشونم ... اما اونها هیچوقت به روم نیاوردند و همیشه هوامو داشتند ... خدایا عمری بده بهم تا بتونم یه روزایی جبران کنم ... 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم تاحالا این حس رو تجربه نکرده بودم. که تو یه خبر بد یه خبر خوب بشنوم. وبعد ندونم باید خوشحال باشم یا غمگین. 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم این سهیل خودشو میگیره خیلی 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم از هیچ موجودی به اندازهی پسرای بین رنج سنی ۱۵ تا ۱۸ نمی ترسمبه خصوص اونایی که قصد جلب توجه دارن:icon_razz: یعنی اگه این موجوداتو ببینم فقط از محل دور میشم چون فوق العاده انرژی شون بالاس و در عین حال مغر درست حسابی ندارن!! ممکنه یه کاری بکنن خودشونو و خودتو به اون دنیا واصل کنن 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم از بیخوابی کلافه شدم... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم خوابم میاد ولی منتظرم... باز گند میزنم به خوابم امشب... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم. گاهی ما ادما.. از ابهت و فقط شنیدن یه حیوان احساس ترس و بی معرفتی و حس بدگرفتن ازش میگیریم.. از حیوانی به نام گرگ.. که وقتی درمقابلش قرار میگیری.. شاید در نگاه اول به همون حس و شنیدن.. احساس ترس کنیم. وقتی درمقابلش میشینی و بهش غذا میدی.. متوجه میشی چقدر باوفاست.. و برای تشکر.. دورت بگرده و سرشو بهت بماله.. بگه دستت دردنکنه.... درست در دنیای ادماهم این اتفاق میفته ولی گاهی بعضی ادما این معرفت گرگ رو ندارن... دم همه موجودات زنده گرم.... که پراز صمیمیتن.. پرازاحساس و انرژی:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم امروز به حدی کلافه بودم که گوشیم خاموش کردم و اومدم اتاق فقط بخاطره انتخاب واحدلعنتی که کسی رو ناراحت نکنم... عصبییییی بودم شدییییییید. 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ آقو دختر دایی ما روانشناسی دانشگاه پیام نور با رتبه 140000 قبول شده پدر فامیلو درآورده انقد کلاس میذاره 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ داداش دختر داییمون هم علمی کاربردی کرج پذیرفته شده بدون کنکور اونم دیگه کسی رو تحوبل نمیگیره 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم فکر نمیکردم انقدر روحش وسیع باشه انقدر راحت ببخشدم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم داره زندگی ینواخت میشه باید فکری به حالش بکنم 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم. این تاپیکه اخه...... سهیل این تاپیک اعتراف گیری؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم جز سلامتی خانوادم هیچی مهم نیس برام.... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم تمام بچه های اینجارو خالصانه دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده