sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم ..هیچوقت تو زندگیم انقد تو آنپاس نبودم... 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم از وقتی که حنانه رفت دیگه هیچ وقت حسم به این جا مثل قبل نمیشه 5 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم به زندگیم هیچ امیدی ندارم . 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم به کسایی که سلامتی دارن و قدر نمیدونن حسودی میکنم 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که هنوز بعد سه سال، خواب میبینم یه دونه تست دیفرانسیلم نزدم، رفتم سر جلسه کنکور. هیچی بلد نیستم چه حس خوبیه وقتی پا میشم میبینم که سال آخر لیسانسم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم با وجود بچه های انجمن حالم بهتر شد... با وجود"...." 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که دلم برای خونمون تنگ شده. 6 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که اعصابم خورده از دست کسی دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار 4 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ و علی الله فلیتوکل المتوکلون... (اعتراف میکنم که یه کسایی این طوری اند! خوش به حالشون...) 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم امروز بهترین روز زندگیم بود.... 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم.. خیلی من ماهم و دختر خوبیم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دارم دیوونه میشم از روزای تکراری... 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم معمولا صبح ها که پا میشم برا نماز، بعد از این که وضو میگیرم با خودم میگم الان نماز چی باید بخونم؟ چند رکعتیه؟ اگه نخونم چی میشه؟ کلا ریست میشم 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دارم دنبال یه شغل بازرگانی در کنار تولید میگردم 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم الان خیلی ترسیدم.. 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم هیچ کاری نکردم....کارام مونده 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده