ایلین1366 5544 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 ﭼﻘَـــﺪﺭﺩﻟــَـــــﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻧﺎﻣﻪ ﺑﻨﻮﯾﺴﻢ ! ﮐﺎﻏﺬ ﻭ ﭘﺎﮐﺖ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ! ﻭ ﯾﮏ ﻋﺎﻟﻤﻪ ﺣﺮﻑ ... ﮐﺎﺵ ... ﮐﺴﯽ ... ﺟﺎﯾﯽ ... ﻣﻨﺘﻈﺮﻡ ﺑﻮﺩ ...!! 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 خیــره بـــِﮧ مَـــردُم … نِشـــــَســتـﮧاَم … تنهـــ ـــاے تنهـــــــا … نَـﮧ کَسےحالَم رآ مے پُرسَــــد … نَــﮧ کَسے هَوآ یَـــ ـم رآ دآرد … عـیب نَدآرد… 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 گاهی از خیال من گذر می کنی … بعد اشک می شوی … رد پاهایت خط می شود روی گونه ی من … 4
ایلین1366 5544 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 به بارونا سپردم به خیابون ها سپردم به خود خدا سپردم به تمام دنیا سپردم که هوای عشق منو داشته باشن که مواظب تو دیونه باشن 4
uzf 1982 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 چه خوب کردی رفتی - چه خوب کردی رفتی وتا سال دیگر هم برنگرد- من وقتی توباشی حالی به حالی می شوم - بی دلیل می خندم بی دلیل زار می زنم چه خوب که دیگر رفته ای چه خوب که تا سال دیگر نمی آیی اما نه ....... کاش نرفته بودی با آنکه آزارم می دهی (دوستت دارم پاییز) 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 خواستم پنجره را باز کنم گفتی نه جای ِ مهتاب تو را ناز کنم گفتی نه دست بردم بزنم پرده به یکسو و خودم خانه را غرق در آواز کنم گفتی نه به سرم زد گل ِ گلدان ِ اتاقت بشوم عطر ِ خود را به تو ابراز کنم گفتی نه آرزو داشتم آیینه شوم تا که تو را یک دل ِ سیر برانداز کنم گفتی نه زخمه برداشتم از شوق شده مثل نسیم تاری از موی ِ تو را ساز کنم گفتی نه آمدم حافظ ِ آن شاخه نباتت باشم عشق را ساکن ِ شیراز کنم گفتی نه زیر ِ آوار ِ سکوتی که به جانم می ریخت لب گشودم سخن آغاز کنم گفتی نه دلخور از تو به در ِ باز ِ قفس خیره شدم آسمان گفت که پرواز کنم گفتی نه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Fiyuna 296 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 یکی باید باشد یکی که آدم را صدا کند به نام کوچک اش صدا کند یک جوری که حال آدم را خوب کند یک جوری که هیچ کس دیگر بلد نباشد یکی باید آدم را بلد باشد 4
uzf 1982 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 من واین دل همه شب فکر تو ایم ********تو به ما هیچ نیندیش و بخواب 5
uzf 1982 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 تو آوای هزاران شعر خاموشی ************ توپایان تمام شام پاییزی 4
Paroshat 6378 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 دل تنگم به قاعده ی یک سفر پر از فاصله به شماره ی اتوبوسهای راه شب کافههای خمار در امتداد شب دل تنگم به اندازه تمام روزهایی که ما از بین اینهمه نبودن باز نبودن را انتخاب کرده ایم دل تنگم دل تنگ.... 4
ایلین1366 5544 ارسال شده در 28 اسفند، 2014 دیگر می خواهم سکوت کنم بگذار حرفهایم اینقدر همدیگر را بزنند تا بمیرند..... آخرین پستم تو تالار ادبیات 3
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]ساعت رفتنت نزدیک است[/TD] [/TR] [TR] [TD]وقتی در این شهر نیستی [/TD] [/TR] [TR] [TD]وقتی در این هوا نفس نمی کشی [/TD] [/TR] [TR] [TD]تنفس برایم سخت می شود [/TD] [/TR] [TR] [TD]هوایی که بازدم تو درآن دمیده نشه [/TD] [/TR] [TR] [TD]مناسب تنفس نیست [/TD] [/TR] [TR] [TD]هفت قل را برایت خواندم [/TD] [/TR] [TR] [TD]برای سلامتیت برای سفر بیخطر[/TD] [/TR] [TR] [TD]سفرت بیخطر عزیزم[/TD] [/TR] [/TABLE] 5
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 مسیر طول و درازی ست اندیشیدن به تو. سالها طول میکشد خاطراتت را قدم بزنم و دوباره لبخندهایت را با دل سیر بدوم. آه، ای زیبا! کاش میشد نبودنت را میانبر زد! (بهرنگ قاسمی) 4
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 مرا زمانی از دست دادی که میان روزمرگی هایت گم شده بودی و تو فرصت آن را نداشتی که دلتنگم باشی عجب از من!!! تمام دل مشغولی ام تو بودی... تمامی دقایقم با تو می گذشت اما حتی در لابه لای دفتر خاطراتت هم نبـــــــــــــــــــــــ ــــــودم 3
uzf 1982 ارسال شده در 4 فروردین، 2015 تورفتی دردها باز آمد بر تنم **نازنینا توطبیب درد بی درمان منی 4
Paroshat 6378 ارسال شده در 5 فروردین، 2015 "زندگـــــی " معنـــی پیچیده ای نــدارد ! همین که " تـــــو "♥ باشــی . . . این ، تمـــــــام زندگی است ...!! 5
Tamana73 28837 ارسال شده در 6 فروردین، 2015 آرزوی خیلی ها بودم از آن دست نیافتنی هایشان... ساده اسیرت شدم که قدر ندانستی...!! 2
uzf 1982 ارسال شده در 7 فروردین، 2015 تو که سکوت می کنی من از غصه می میرم باز هم حرف بزن باز هم بگو نا سزا بگو ولی سکوت نکن من از سکوت بیزارم 2
ارسالهای توصیه شده