ایلین1366 5544 ارسال شده در 24 بهمن، 2014 چــرا آدمـــا نمیـــدونن بعضــــــــی وقتهــــا خـــــداحافـــــظ یعنـــــــی : " نــــــــــــــــذار برم " یعنـــــــی بــرم گــــردون سفــــت بغلـــــم کـــن ســـــرمو بچـــــسبـــون به سینــــه ت و بگــــــو : "خدافــــظ و زهــــر مـــار بیخــــــود کــــردی میگی خدافـــــظ مگـــــه میـــذارم بــــری؟!! مــــــگه الکیــــــــه!! 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 24 بهمن، 2014 گـــــاهـــــی دویــــدن بـــرای رســـــیــدن بـــه کــــســـی نــــــــفــــــــــســــ ــــی بــرای مــانــدن کــنــار او بــاقــی نــمــیــگــذارد..!! 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 25 بهمن، 2014 خدایا... فقط تو می دانی که در این شبهای پر تکرار چه آرزوها به سر دارم.. آرزو دارم که سر بر زانویت بگذارم ... دیگر دنیایم بس است ... دیگر عذابم بس است... خسته ام ... خسته از نامهربانی این چرخ فلک ... دستم را بگیر که دیگر طاقت ماندن ندارم... 3
Tamana73 28837 ارسال شده در 25 بهمن، 2014 سرخوشانـــــه می خندم شوخـــی می کنم سَر به سَرت می گذارم و تو نمیدانی .... چقدر سخت اســت احساس خفگی کردن پشـت این نقابِ لعنتـی 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 آنکه می رود نمی فهمد اما آنکه بدرقه می کند خوب می داند کاسه آب معجزه نمی کند 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 روزی میرسد که بـی هیـــچ خبـری، با کولــه بار تنهاییـــم ، در جــاده های بی انتهای این دنیــــای عجیــب ، راه خواهـم افتــــاد ! من کــه غریبـــــم .. چه فرقی دارد کجـای این دنیـا باشم ... ! 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 سخت است هنگام وداع انگاه که در می یابی چشمانی که در حال عبور است پاره ای از وجود تو نیز با خود خواهد برد ........... 2
Tamana73 28837 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 گــــآهـ ـے . . .! هَــــنوز گـ ـآهــــے . . .! مَــــرآ بـ ـه جــــآن تـ ـو قَـــــسَم مـ ـے دَهَـــــند . . .! ببـــــین تَـــــنهـ ـآ مَـــن نیســـتَم، کــــ ه رَفتَــــــنَت رآ بــآوَر نـمـــــــے کُـــنَم . . .!
Tamana73 28837 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 کاش.... صدای بعضی ها رو می شد بوسید..!! مخصوصا وقتی... اسمتو صدا می زنن...!! ♥ 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 29 بهمن، 2014 دلم گرفت ای هم نفس،پرم شکست تو این قفس،تو این غبار تو این سکوت، چه بی صدا نفس نفس... 6
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 I praise Allah for sending me you my love You found me home and sail with me And I`m here with you Now let me let you know You`ve opened my heart I was always thinking that love was wrong But everything was changed when you came along And there's a couple words I want to say For the rest of my life I`ll be with you I`ll stay by your side honest and true Till the end of my time I`ll be loving you.loving you For the rest of my life True days and night I`ll thank Allah for opening my eyes Now and forever I...I`ll be there for you I know that deep in my heart I feel so blessed when I think of you And I ask Allah to bless all we do You`re my wife and my friend and my strength And I pray we`re together in jannah Now I find myself i feel so strong Everything was changed when you came along I know that deep in my heart now that you`re here Infront of me I strongly feel love And I have no doubt And I`m singing loud that I`ll love you eternally ...I know that deep in my heart 6
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 عالی بود مرسی گندم واما شعر من عمر من تا دشت پرستاره اندیشه های گرم تا مرز ناشناخته ی مرگ و زندگی تا کوچه باغ خاطره های گریز پای تا دشت یادها هان ای عقاب عشق از اوج قله های مه آلود دوردستها پرواز کن پرواز کن به دشت غم انگیز عمر من 6
Tamana73 28837 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 بااینکه درحوالی چشمم ندارمت اماهمیشه کنج دلم دوست دارمت..! 4
Tamana73 28837 ارسال شده در 1 اسفند، 2014 حالم خوب است اما.. دلم تنگ آن روزهایی شده که میتوانستم از ته دل بخندم! 2
Tamana73 28837 ارسال شده در 2 اسفند، 2014 اسم تو برای من مقدسه تا نفس تو سینه پرپر میزنه باورم کن که فقط باور تومیتونه قفل قفس رو بشکنه 2
e.t 1423 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد ولی پشیمان نشد!!!... 5
ارسالهای توصیه شده