sarevan 9753 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 زردها به سبزها هجوم برده اند... ای جوانی بنفش.. سرخ ِ عاشقی کجاست؟! +عباس باقری 2
uzf 1982 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2015 شعرهایم همه سپید شدند بس که روی طناب پهن ماندن پس کی می خواهی بیایی؟ 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2015 اشتباه نکن نه زیبایی تو نه محبوبیت تو مرا مجذوب خود نکرد تنها آن هنگام که روح زخمی مرا بوسیدی من عاشقت شدم 5
ایلین1366 5544 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 بهونه های من کم نیست کسی رو جز تو یادم نیست اگه عکساتو میبوسم ببخشید اگه درگیر کابوسم اگه بی تو دارم از غصه میپوسم ببخشید 4
ایلین1366 5544 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 میگم خستم از این تنهایی و دوری میگی باشه همین روزا میام پیشت میگم اینجا بدون تو شبا سرده میگی تا صبح میسوزم تو آتیشت میگم حتی یه خواب خوش نمیبینم میگی لالایی میگم تا که آروم شی میگم هرچی واسه من قصه میسازی میگی هرچی که دوست داری بگو از چی بهونه های من کم نیست کسی رو جز تو یادم نیست اگه عکساتو میبوسم ببخشید اگه درگیر کابوسم اگه بی تو دارم از غصه میپوسم ببخشید میگم عشق تو هم تکراری و کهنست میگی از نو دوباره عاشقت میشم میگم میترسم از دریای عشق تو میگی عیبی نداره قایقت میشم بهونه های من کم نیست کسی رو جز تو یادم نیست اگه عکساتو میبوسم ببخشید اگه درگیر کابوسم اگه بی تو دارم از غصه میپوسم ببخشید بهونه های من کم نیست کسی رو جز تو یادم نیست اگه عکساتو میبوسم ببخشید اگه درگیر کابوسم اگه بی تو دارم از غصه میپوسم ببخشید 4
ایلین1366 5544 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 خودم و خـــــدایم را دوست دارم از روزی که دریافته ام جز خودم و خـــــدایم کسی را ندارم که دلداریم بدهد برایم آواز بخواند و با همه ی بدیهایم ترکم نکند . از وقتی خودمــــــان را دوست دارم دیگر تنها نیستم ممنونم خدای من همدم من دوستت دارم 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 من دلم می خواهد ساعتی غرق درونم باشم!! عاری از عاطفه ها تهی از موج و سراب دورتر از رفقا… خالی از هرچه فراق!! من نه عاشق هستم ؛ و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من من دلم تنگ خودم گشته و بس…! 3
Tamana73 28837 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 یه منبع آرامش میخوام . . . یه شونه . . . یه کوه دلخوشی . . . یه " تو " 3
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 شبانگاهانِ بیداری میان جنبش احساس خیالم می کِشَد سویی شبیه مَدِ دریاها 1
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 من و خيال تو.. موسيقى ملايم و رويا و پرواز چشمهايم را بسته ام و لبخندى بر كنج لبانم نشسته و شايد رهگذران ديوانه پندارندم اما بيخيال نگاه و پندار آنان من دوست دارم به تو فكر كنم 2
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 بعضی وقتها دلم میخواهد بروم و خودم را گم و گور کنم دور بشوم از تمام انسانهایی که هرگز از عشق چیزی نمیدانند انسانهایی که در خودخواهیهایشان گم هستند وادعا میکنند عاشقند و دوستت دارند اما حتی دلشان نمیخواهد بخاطر تو خاک کت شان را بتکانند 2
Tamana73 28837 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 غــُــصـّه دار که ببینــــمت نَـــفَس هَــــــــم به کامَــــــم تلــــخ می شود 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 یکرنگی و بوئی تازه از عشق بگیر پرشورترین گدازه از عشق بگیر در هر نفسی که می تپی ای دل من یادت نرود اجازه از عشق بگیر ولنتاین مبارک 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2015 ايـن شـهـر هـمـيـن نـبـودت را کـم داشـت کـه کـامـل شـد... 2
زندانی 158 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 سزای چون تو گلی گر چه نیست خانه ما بیا چو بوی گل امشب به آشیانه ما تو ای ستاره خندان کجا خبر داری؟ زناله سحر و گریه شبانه ما چو بانگ رعد خروشان که پیچد اندر کوه جهان پر است ز گلبانگ عاشقانه ما نوای گرم نی از فیض آتشین نفسی است زسوز سینه بود گرمی ترانه ما چنان زخاطر اهل جهان فراموشیم که سیل نیز نگیرد سراغ خانه ما به خنده رویی دشمن مخور فریب رهی که برق ، خنده کنان سوخت آشیانه ما 2
sarevan 9753 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 اشتباهی نامی را صدازدم که نامیراست و درنبودنش زندگی کوهی از ته سیگارست باتلی ازساعتهای زنگ زده و تقویم های تاریخ گذشته تکرارنامِ تو ..درست ترین اشتباه من بوده... +یغماگلرویی و من بعدازتو،شاعرشده ام... 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2015 وقتی هنوزم با صدای تو، قلبم دگرگون میشه میلرزه وقتی که خیلی ساکتم یعنی یه جمله ازتو میخوام اون لحظه یعنی که محتاجم بگی عشقم هرگز تورو تنها نمیزارم خیره بشی به چشمامو محکم بگی خیلی دوستت دارم خیلی دوستت دارم چون بامن همدردی خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی خیلی دوستت دارم دیونه اتم جونم خیلی دوستت دارم بی تونمیتونم خیلی دوستت دارم چون با من همدردی خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی خیلی دوستت دارم بی تو نمیتونم وقتی نگاهم خیس بارونه وقتی که دلتنگیم فراوانه وقتی که کلافه ام میکنه درویت از من بپرسی کی میایی خونه یعنی محتاجم بگی عشقم هرگز تورو تنها نمیزارم خیره بشی باز توچشمام محکم بگی خیلی دوستت دارم خیلی دوستت دارم چون بامن همدردی خیلی دوستت دارم دیونه اتم جونم خیلی دوستت دارم حامد طاها 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2015 برای مردن لازم نیست عزرائیل بیاید همین که تو نیای کافی ست 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2015 بگذار بگويند خسيسم من دوستت دارم هايم را الکي خرج نميکنم جز براي مهرباني خودت... 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2015 تو عادت ندارى به این غصه خوردن به این روزگاره پر از حسرته من تو عادت ندارى تو صبرت تمومه نمیخواى ببینى که شب روبرومه تحمل ندارى که من بد بیارم شکستى کنار منو روزگارم اگه تو شکستى اگه من بریدم تو طاقت بیارى دیگه وا نمیدم بخندو معجزه کن بذار این روزاىه بد رد شه یکمى حوصله کن شبایه غصه باید رد شه لبخند تو یعنى آرامش بخندو معجزه کن بذار این روزاىه بد رد شه یکمى حوصله کن شباىه غصه باید رد شه دنیا رو با عشق تو میخوامش تو طاقت بیارى نمیمیرم از غم نمیترسم از شب نمىپاشم از هم بذار من کنارت دوباره بسازم بمون تو کنار منو حسه تازم بخندو معجزه کن بذار این روزاىه بد رد شه یکمى حوصله کن شباىه غصه باید رد شه لبخند تو یعنى آرامش 1
ارسالهای توصیه شده