Salar.Mehr 509 ارسال شده در 12 شهریور، 2010 ما اهل دلیم اشاره را میفهمیم راز شب پرستاره را میفهمیم با پنجره بسته عادت داریم با هر دل شکسته نسبت داریم 3
Salar.Mehr 509 ارسال شده در 12 شهریور، 2010 غربت را نباید در شهری غریب جستجو کنی هر وقت عزیزترین کست نگاهش را به دیگری تعارف کرد تو غریبی 3
خاله 3004 ارسال شده در 12 شهریور، 2010 تو به زبان دری می نویسی من به زبان مادری لات های جهان اما ، به زبان لاتین ! با این حساب ، چرا ما ، جهانی نمی شویم نمی دانم ؟ یا بلیط هواپیما گران است یا کارت اینترنت ! و شاید هم ، عیب از بچه های ماست که شش ماهه سقط می کنند !! 5
هوتن 15061 ارسال شده در 14 شهریور، 2010 مینویسم د ی د ا ر...... تو اگر دلتنگ منی فاصله ها را بردار.... و عشق صدای فاصله هاست. صدای فاصله هایی که غرق ابهامند. نه. صدای فاصله هایی است که مثل نقره تمیزند. و با شنیدن هیچ می شوند کدر ... 2
هوتن 15061 ارسال شده در 14 شهریور، 2010 عشق لالایی بارون تو شبهاست نم نم بارون پشت شیشه هاست لـــحظه شبـــــنم و برگ گــــل یاس لــــحظه رهــــایی پرنده هــــاست تو خود عشقی که همزاد منی توســـــکوت من و فریاد منــــی تو خود عشقی که شوق مونده غـــم تلخ گنگ شعر های منــی وقتی که دنیا درد بی حرفی داره تویــــی که فریـــاد دردای منـــی تو خود عشقـــــی که همزار منـی تو ســـکوت من و فریـــاد منـــی دست تو خورشید و نشون من میده چشمای بسته ام رو بیدار می کنه صــــدای بـــال پرنــــده رو لبـــــات تو گوشام دوباره تکرار می کـــنه زندگی وقتی که بیذاری باشه روزو شبهاش همه تکراری باشه شاید عشق برای بعضی عاشقا لـــحظه بزرگ بیـــداری بـــاشـه 4
هوتن 15061 ارسال شده در 14 شهریور، 2010 ای کاش می دانستم بعد از مرگم اولین اشک از چشمان چه کسی جاری می شود و آخرین سیاهپوش که مرا به فراموشی میسپارد چه کسی خواهد بود مرا به دریا بسپارید 7
هوتن 15061 ارسال شده در 14 شهریور، 2010 هیچکس با من نیست که صمیمیت دستانم را دریابد و مرا درک کند هیچکس با من نیست که دم پنجره تنهایی بنشیند و تماشاگر غم بارش باران باشد و من همان مرغک غمگینم در کنج قفس که تمام سخنش تنهائی است من همان شاپرک محزونم که با اندازه تنهائی خود غمگینست بالهایم زخمی است اه ای دست نوازشگر باد تو در اغوشم گیر تشنه ی پروازم پر کشیدن به سر کاج بلند و کجاهای پر از سبزه و گل اه 6
هوتن 15061 ارسال شده در 14 شهریور، 2010 اشک بهترين پديده ي دنياست ولي تا زيبا ترين چيز ها رو از انسان نگيره خودشو تقديم نميکنه و ::::..عشق ماله آدمای بی معرفت نیست..:::فقط تو میتونی تنهاییامو پر کنی نه کس دیگه 4
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 14 شهریور، 2010 رفتی عاقبت که بی تو دق کنم پیشه عکست شب به شب هق هق کنم نیستی اما از تو می خونم که باز با صدام دنیایی رو عاشق کنم بگو دستات تویه دستایه کیه بگو سطره آخره قصه چیه بی تو چشمام داره بارونی میشه بازم اینجا جایه چشمات خالیه
تک ستاره 524 ارسال شده در 14 شهریور، 2010 جیرجیرک: من عاشقتم خرس: الان وقت خواب زمستونی منه- بعد از اینکه بیدار شدم..... خرس نمیدونست که عمر جیرجیرک 3روزه 3
خاله 3004 ارسال شده در 14 شهریور، 2010 اینجا زمان سفت ایستاده است و مرا... نمیخواهم بروم.. کمک... مرا به بهشت تنت گره بزن با توام که مرا به دست زمان سپرده ای و دور...دور...دور... شده ای. 5
Salar.Mehr 509 ارسال شده در 14 شهریور، 2010 داوطلبانه ترين مرگ ، همانا زيباترين مرگ است ......... تنها مرگ است كه دروغ نمى گويد ...... 4
خاله 3004 ارسال شده در 15 شهریور، 2010 خدا تو را به من و مرا به تو داده خدا چه هدیه ی خوبی به هر دوتا داده... 3
marjan17 4150 ارسال شده در 15 شهریور، 2010 با هر سازم رقصیدی!!! با هر نگاهم لرزیدی!!! حالا بزن تا من برقصم:w330: 3
خاله 3004 ارسال شده در 15 شهریور، 2010 ای دوست این روزها با هر که دوست میشوم حس میکنم آنقدر دوست بوده ایم که دیگر وقت خیانت است. 3
abie bicaran 2325 ارسال شده در 15 شهریور، 2010 از همه متنفرم خانمی این حرف و نزن دلم می گیره من دوست دارم 5
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2010 *دلگیرم از این شهر سرد این کوچه های بی عبور* *وقتی به من فکر می کنی حس می کنم از راه دو* *آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو می بره* *عطرت داره از پیرهنی که جا گذاشتی می پره*
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 16 شهریور، 2010 لبخند تو خلاصه خوبیهاست لختی بخند ، خنده گل زیباست پیشانیت تنفس یک صبح است صبحی که انتهای شب یلداست در چشمت از حضور کبوترها هر لحظه مثل صحن حرم غوغاست رنگین کمان عشق اهورایی از پشت شیشه دل تو پیداست فریاد تو تلاطم یک طوفان آرامشت تلاوت یک دریاست با ما بدون فاصله صحبت کن ای آن که ارتفاع تو دور از ماست 5
ارسال های توصیه شده