شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ حوصله ات که سر می رود ؛ با دلـــــــــــــم بازی نکن ، من در بی حوصلگی هایم با تو زندگی کرده ام.... 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ سخت است وداع آنگاه که در مییابی چشمانی که در حال عبور است پارهای از وجود تو را نيز با خود خواهد برد 5 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ کاش خبر از اعماق وجودام داشتی که ثانیه های نبودانت قرن ها میگذرد اما به رویم نمیاورام کاش میدانستی کاااش............. 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ میدانم مدتهاست که ارزان شده ام چانه میزنم که به مفت نفروشی ام 6 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ کاش دوست داشتنت حرف احساست از اعماق قلبت میدرخشید اگر نبود کاش میگفتی تا احساسم را نشکنی 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ دلت که تنگِ یک نفر باشد... خودِ خدا هم بیاید تا خوش بگذرد و لحظه ای فراموش کنی! فایده ندارد... 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ برای همه وقت هایی که مرا به خنده واداشتی.. برای همه وقت هایی که به حرف هایم گوش دادی.. برای همه وقت هایی که خواستی در کنارم باشی... برای همه وقت هایی که گفتی “دوستت دارم” برای همه وقت هایی که در فکر من بودی. برای همه وقت هایی که برایم شادی آوردی. برای همه وقت هایی که به تو احتیاج داشتم و تو با من بودی. برای همه وقت هایی که دلتنگم بودی. برای همه وقت هایی که به من دلداری دادی. برای همه وقت هایی که در چشمانم نگریستی و صدای قلبم را شنیدی. به خاطر همه ی این ها هیچ وقت فراموش نکن که : لبخند من به تو یعنی ” صمیمانه دوستت می دارم ” دوستت دارم ....دوستت دارم ....دوستت دارم 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ پلک های مرطوب مرا باور کن، این باران نیست که می بارد... صدای خسته من است که از چشمانم بیرون می ریزد.... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=class: display] [TR=class: smsrow g] [TD]هر بار که می خواهم به سمـتـت بیایم یادم می افتد ”دلـتـنـگی” هرگز بهانه خوبی برای تکرار یک اشتباه نیست….! [/TD] [TD=width: 24][/TD] [/TR] [/TABLE] 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ همین چند روز پیش، فکر کردم می توانم عاشق کسی شبیه تو شوم، از همین چند روز پیش هیچ کس شبیه تو نیست... 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ وسعت دوست داشتن همیشه گفتنی نیست، گاه نگاه است و گاه سکوت ابدی..... 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ عشق به تو گناه شیرین دلم بود آلـــــوده شدم ولــــی خوبیات مبرا کرد گناهم را 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ آغوشتو به غیر من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشیها آرامشم جدا نکن من برای با تو بودن پر عشق و خواهشم واسه بودن کنارت تو بگو به هر کجا پر میکشم منو تو آغوشت بگیر آغوش تو مقدسه بوسیدنت برای من تولد یک نفسه چشمای مهربون تو منو به آتیش میکشه نوازشه دستای تو عادته ترکم نمیشه فقط تو آغوش خودم دغدغه ها تو جا بذار به پای عشق من بمون هیچکسو جای من نیار مهر لباتو رو تن و روی لب کسی نزن فقط به من بوسه بزن به روح و جسم وتن من 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ هميشه در خيال من ز شعله گرمتر توايي...چه گرم دوست دارمت... 4 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ این منم... این منم...کوله باری از غمم..بی خبر از خنده ها...گمشده در لحظه ها.. این منم...یک تمنای گدا این منم یک وسعت بی انتها...یک قدم تا پرتگاه.. این منم..برگ زردی در بهار...عاشق رنگ سیاه روزگار.. این منم.. مرضیامی بی ادعا... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ عادت کرده ایم من به چای تلخ اول صبح تو به بوسه تلخ آخر شب من به اینکه تو هربار حرف هایت را مثل یک مرد بزنی تو به اینکه من هربار مثل یک زن گریه کنم. . . عادت کرده ایم آنقدر که یادمان رفته است شب مثل سیاهی موهایمان ناگهان می پرد و یک روز آنقدر صبح می شود که برای بیدار شدن دیر است. ----------------------- لیلا کردبچه 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ نمیدانم ! دل من نازک است یا چشمان تو تـــــــــــیز! هر گاه نگاه به تو می دوزم بند دلم پاره می شود..... 8 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ من و تــــــــو برای رسیدن به هم، هیچ چیز کم نداریم ،به غیر از یک معجزه ...!!! 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ من تو را بیشتر از غرورم دوست داشتم و تو غرورت را بیشتر از من حالا اما ، بگذریم... نه از غرور تو چیزی مانده و نه از دوست داشتن من ! 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ گاهی دست " خـــودم " را می گیرم می برم هوا خوری ... " یــاد " تو هم که همه جا با من است ... " تنــهایــی " هم که پا به پایم میدود ... میبینی ... ؟ وقتی که نیستی جمعمان جمع است ! َ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده