شــاروک 30242 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 حوصله ات که سر می رود ؛ با دلـــــــــــــم بازی نکن ، من در بی حوصلگی هایم با تو زندگی کرده ام.... 6
ترانه18 8013 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 سخت است وداع آنگاه که در مییابی چشمانی که در حال عبور است پارهای از وجود تو را نيز با خود خواهد برد 5
dear.angel 1314 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 کاش خبر از اعماق وجودام داشتی که ثانیه های نبودانت قرن ها میگذرد اما به رویم نمیاورام کاش میدانستی کاااش............. 6
شــاروک 30242 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 میدانم مدتهاست که ارزان شده ام چانه میزنم که به مفت نفروشی ام 6
dear.angel 1314 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 کاش دوست داشتنت حرف احساست از اعماق قلبت میدرخشید اگر نبود کاش میگفتی تا احساسم را نشکنی 6
شــاروک 30242 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 دلت که تنگِ یک نفر باشد... خودِ خدا هم بیاید تا خوش بگذرد و لحظه ای فراموش کنی! فایده ندارد... 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 15 شهریور، 2012 برای همه وقت هایی که مرا به خنده واداشتی.. برای همه وقت هایی که به حرف هایم گوش دادی.. برای همه وقت هایی که خواستی در کنارم باشی... برای همه وقت هایی که گفتی “دوستت دارم” برای همه وقت هایی که در فکر من بودی. برای همه وقت هایی که برایم شادی آوردی. برای همه وقت هایی که به تو احتیاج داشتم و تو با من بودی. برای همه وقت هایی که دلتنگم بودی. برای همه وقت هایی که به من دلداری دادی. برای همه وقت هایی که در چشمانم نگریستی و صدای قلبم را شنیدی. به خاطر همه ی این ها هیچ وقت فراموش نکن که : لبخند من به تو یعنی ” صمیمانه دوستت می دارم ” دوستت دارم ....دوستت دارم ....دوستت دارم 6
.Yaprak 15749 ارسال شده در 15 شهریور، 2012 پلک های مرطوب مرا باور کن، این باران نیست که می بارد... صدای خسته من است که از چشمانم بیرون می ریزد.... 6
شــاروک 30242 ارسال شده در 15 شهریور، 2012 [TABLE=class: display] [TR=class: smsrow g] [TD]هر بار که می خواهم به سمـتـت بیایم یادم می افتد ”دلـتـنـگی” هرگز بهانه خوبی برای تکرار یک اشتباه نیست….! [/TD] [TD=width: 24][/TD] [/TR] [/TABLE] 7
ترانه18 8013 ارسال شده در 20 شهریور، 2012 همین چند روز پیش، فکر کردم می توانم عاشق کسی شبیه تو شوم، از همین چند روز پیش هیچ کس شبیه تو نیست... 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 وسعت دوست داشتن همیشه گفتنی نیست، گاه نگاه است و گاه سکوت ابدی..... 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 عشق به تو گناه شیرین دلم بود آلـــــوده شدم ولــــی خوبیات مبرا کرد گناهم را 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 آغوشتو به غیر من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشیها آرامشم جدا نکن من برای با تو بودن پر عشق و خواهشم واسه بودن کنارت تو بگو به هر کجا پر میکشم منو تو آغوشت بگیر آغوش تو مقدسه بوسیدنت برای من تولد یک نفسه چشمای مهربون تو منو به آتیش میکشه نوازشه دستای تو عادته ترکم نمیشه فقط تو آغوش خودم دغدغه ها تو جا بذار به پای عشق من بمون هیچکسو جای من نیار مهر لباتو رو تن و روی لب کسی نزن فقط به من بوسه بزن به روح و جسم وتن من 3
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 1 مهر، 2012 هميشه در خيال من ز شعله گرمتر توايي...چه گرم دوست دارمت... 4
Marziam 467 ارسال شده در 1 مهر، 2012 این منم... این منم...کوله باری از غمم..بی خبر از خنده ها...گمشده در لحظه ها.. این منم...یک تمنای گدا این منم یک وسعت بی انتها...یک قدم تا پرتگاه.. این منم..برگ زردی در بهار...عاشق رنگ سیاه روزگار.. این منم.. مرضیامی بی ادعا... 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 2 مهر، 2012 عادت کرده ایم من به چای تلخ اول صبح تو به بوسه تلخ آخر شب من به اینکه تو هربار حرف هایت را مثل یک مرد بزنی تو به اینکه من هربار مثل یک زن گریه کنم. . . عادت کرده ایم آنقدر که یادمان رفته است شب مثل سیاهی موهایمان ناگهان می پرد و یک روز آنقدر صبح می شود که برای بیدار شدن دیر است. ----------------------- لیلا کردبچه 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 2 مهر، 2012 نمیدانم ! دل من نازک است یا چشمان تو تـــــــــــیز! هر گاه نگاه به تو می دوزم بند دلم پاره می شود..... 8
sweetest 4756 ارسال شده در 4 مهر، 2012 من و تــــــــو برای رسیدن به هم، هیچ چیز کم نداریم ،به غیر از یک معجزه ...!!! 8
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مهر، 2012 من تو را بیشتر از غرورم دوست داشتم و تو غرورت را بیشتر از من حالا اما ، بگذریم... نه از غرور تو چیزی مانده و نه از دوست داشتن من ! 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 6 مهر، 2012 گاهی دست " خـــودم " را می گیرم می برم هوا خوری ... " یــاد " تو هم که همه جا با من است ... " تنــهایــی " هم که پا به پایم میدود ... میبینی ... ؟ وقتی که نیستی جمعمان جمع است ! َ 6
ارسالهای توصیه شده