Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ هیچ آدمه سالمی دست به تجاوز نمیزنه مگر اینکه بیمار روانی باشهبیمار روانی هم 100 بار یه سال یه سال حبس کنی ولش کنی بازم برای جامعه خطرناکه یا باید تا آخر عمرش زنجیرش بزنی یا اعدامش بکنی ؛ کدوم انسانی تره؟ ضمنن خودتونو جای خانواده قربانی(ها) هم بزارید اگه دست من باشه که میگم بمب بندازیم رو شهر،نیمی از جمعیت ایران کم باشه. چون به نظرم خیلی ها نه تنها برای جامعه مفید نیستند بلکه مضر هم هستند. خطر یک ساندیـــس خور از یک متجاوز خیلی برای جامعه بیشتره.......:167: 7 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من کسی که به خاطر چند لحظه لذت بردن خودش حاضره زندگی یک خانواده (شایدم بیشتر) رو خراب بکنه پست تر از هر موجودیه ، هیچ حیوانی بدونه اجازه جنس مخالف خودشو به اون تحمیل نمیکنه سعی کن عمقی به مساله نگاه کنی و شرایط دوطرف رو در نظر بگیری . . . روز خوش ;) 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ اگه دست من باشه که میگم بمب بندازیم رو شهر،نیمی از جمعیت ایران کم باشه. چون به نظرم خیلی ها نه تنها برای جامعه مفید نیستند بلکه مضر هم هستند. خطر یک ساندیـــس خور از یک متجاوز خیلی برای جامعه بیشتره.......:167: خوب هر مضری رو نباید اعدام کرد که زندان ها هم برای همین ساخته شدند ولی فعلا تو این مملکت ساندیسه که حرف اول رو میزنه ایشالله به موقعش کسانی که به خاطر منافع شخصیشون یک ملت رو بازی گرفتن و به هر طرف که منافعشون ایجاب میکنه هدایت میکنند باید پاسخ گو باشند 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ سعی کن عمقی به مساله نگاه کنی و شرایط دوطرف رو در نظر بگیری . . .روز خوش ;) من عمق یک ارضا شدن و یک آه کشیدن رو نیمتونم درک بکنم اگه کمکم کنید ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ برو بچ نظرتون راجع به قاتلای رنجیره ای چیه؟کسایی که از کشتن لذت می برند. اینارو که دیگه نمیشه گفت تو یک لحظه جنون میگردشون.اینا واقعا جانی هستند. علتش هم میتونه مسائل مختلفی باشه. ولی کسی که به این مرحله رسیده رو نباید کشت؟ یکی از دوستای صمیمیم برادر و پدرش توی همین قتل های زنجیره ای کشته شدن یک غمی تو چهرشه که.... 3 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ اینکه مجازات اعدام کردن توی یک کشور پذیرفته شده و توی یک کشور پذیرفته نشده یه مسئله حقوقی است . و برای جوابش باید خیلی مسائل رو در نظر گرفت. که طرحش اینجا وقت گیره. اما اینکه اون کشورهایی که مجازات اعدام دارند. برای چه مواردی افراد رو اعدام می کنن ؟وآیا اعدام کردن مشکلات امنیتیشون رو حل میکنه یا نه؟ چون فلسفه قضاوت ومجازات برمیگرده به ایجاد امنیت. و هرکشوری برای ایجاد امنیت برای متخلفان از قانون یه مجازاتی درنظر میگیره . چند نمونه از مجازات اعدام در برخی کشور ها نام می برم: 1- مفسدان اقتصادی و اختلاس کنندگان (در کشور چین ) 2- کسانیکه به دستورات نظامی در زمان جنگ بی توجهی کنند (اکثر کشورها) 3- کسانی که بیش از یک زن داشته باشند. ( قانون منسوخ آمریکا در حدود 100سال پیش ) می بینیم که متفاوته و در کشور های مختلف شدت وضعف داره. در قوانین بین الملل اومده که هیچ کسی رو نمی توان مجازات کرد مگر اینکه تخلف از قانون کرده باشه . واین رو قانون ایران هم پذیرفته . اما اینکه هرکی رو میخوان سرش رو زیر آب کنن :167: یه برچسب قانونی بهش بزنن و بعدش قانونی کلکش رو بسازن این ظلمه . که هیچ حکومتی با ظلم پایدار نمی مونه. چند نمونه از مسیرهای قانونی حذف انسانها با استفاده از قانون اعدام: 1- حمل ونگهداری مواد مخدر 2- محارب 3- مفسد فی الارض که البته نمی گم خود این قوانین اشکال داره یا نه . ولی سوئ استفاده از این قوانین ظلمه. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ کسانی که بیش از یک زن داشته باشند. ( قانون منسوخ آمریکا در حدود 100سال پیش ) این مورد در حال حاضر اعدام نداره اما به شدت باهاش برخورد می شه و حتی تمام دارایی های طرف رو ازش می گیرن و... 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ کسانی که بیش از یک زن داشته باشند. ( قانون منسوخ آمریکا در حدود 100سال پیش ) این مورد در حال حاضر اعدام نداره اما به شدت باهاش برخورد می شه و حتی تمام دارایی های طرف رو ازش می گیرن و... این هم نمونه ای بارز از نقض حقوق بشر در آمریکا ... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من اعدام از ضروریاته ولی مبارزه با دلایلی که ایجاد جرم هایی می کنه مبارزه کرد البته اعدام در ایران مسخره است به مضحک ترین دلیل هم اعدام می کنن 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من سنگسارو باید بذارند برای متجاوزان یا دزدان محترمه یا قاتلان......اینجوری هم زجر میکشند هم کشته میشند هم عبرت میشه برای باقیه..........نه اینکه سنگسارو گذاشتند برای زنا این اصلا منصفانه نیست..... اعدام لازمه برای کسانی که رعب و وحشت ایجاد میکنند در جامعه مثل : دزدها- متجاوزان -قاتلان- سان******ان - اسید پاشان - در کل مزاحمان نوامیس مردم......... ولی میتونه اعدامشون با نقص عضو همراه باشه یا کسی که صدمه جسمی و روحی میزنه به کسی عین همون بلا رو سرش بیاورن تا عبرت باقیه بشه..... یه شیوه اعدام توی هند بود طرف و مینشوندن روی یک ترکه تا بره داخل بدنش بعد ولش میکردند تا بمیره...خیلی وحشیانست ولی اگر با متجاوزان اینطور برخورد بشه هم زجر میکشه هم میمیره تا عده ای از وجود کثیفش راحت بشن.......... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی چی چه راه بازگشتی هست !!!!! دنیا همینه،طرف ممکنه یک لحظه چشمان یا دست و پاشو از دست بده،باید بره خودکشی کنه؟ این حادثه برای هرکسی ممکنه پیش بیاد،با اعدام اونها مشکلی حل نمیشه میدونی چرا؟ چون اونکسیکه جرم را اون لحظه انجام میده،شاید 5 درصد هم به فکر این نیوفته که دستگیر میشه. چون خودش را خیلی زرنگ تصور میکنه،وگرنه اینهمه اعدام تو این سی سال وضعیت را بدتر و بدتر کرده...... من هم میدونم ممکنه چه قدر اثر منفی روی دختر بذاره،اما با برخورد صحیح اطرافیان و روانشناس میشه فراموشش کرد. هیچ غمی در دنیا نیست که قابل فراموشی نباشه.... پاک نمیشه کسی رو میشناسم 4 سال تحت نظر روانشناسه اما هیچ وقت اون دختر شاداب سابق نشده با اینکه همه اطرافیان بهش میگن موردی نداره اصلا بکارت الکیه یا هر جور که بگن موضوع مهمی نبوده اما هیچ وقت ادم سابق نشد هنوزم میشنیه گریه میکنه :w00:حتی دو بار دست به خودکشی زد:w00:تو چی میدونی از یه زن:w00: یه زن وقتی رابطه جنسی برقرار میکنه که عاشق طرفش باشه اون زنی که میبینی تن فروشی میکنه تعادل روحی شو از دست میده (خیلی دلم میسوزه واسه این عده ببین چه عذاابی میکشن):w00: متجاوزر باید با سرب داغ بسوزونن:w00: برو بچ نظرتون راجع به قاتلای رنجیره ای چیه؟کسایی که از کشتن لذت می برند. اینارو که دیگه نمیشه گفت تو یک لحظه جنون میگردشون.اینا واقعا جانی هستند. علتش هم میتونه مسائل مختلفی باشه. ولی کسی که به این مرحله رسیده رو نباید کشت؟ مهیجه یکیشون میگفت من تو ذهنم یه صدایی میشنیدم که این شیطانه باید بکشیش خونشو بخوری:icon_pf (34): بعد معاینش کردن دیدن روانیه 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من سنگسارو باید بذارند برای متجاوزان یا دزدان محترمه یا قاتلان......اینجوری هم زجر میکشند هم کشته میشند هم عبرت میشه برای باقیه..........نه اینکه سنگسارو گذاشتند برای زنا این اصلا منصفانه نیست.....اعدام لازمه برای کسانی که رعب و وحشت ایجاد میکنند در جامعه مثل : دزدها- متجاوزان -قاتلان- سان******ان - اسید پاشان - در کل مزاحمان نوامیس مردم......... ولی میتونه اعدامشون با نقص عضو همراه باشه یا کسی که صدمه جسمی و روحی میزنه به کسی عین همون بلا رو سرش بیاورن تا عبرت باقیه بشه..... یه شیوه اعدام توی هند بود طرف و مینشوندن روی یک ترکه تا بره داخل بدنش بعد ولش میکردند تا بمیره...خیلی وحشیانست ولی اگر با متجاوزان اینطور برخورد بشه هم زجر میکشه هم میمیره تا عده ای از وجود کثیفش راحت بشن.......... :jawdrop::jawdrop::jawdrop::banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: صد رحمت به جمهوری اسلامی و عربستان سعودی :jawdrop::jawdrop: :jawdrop::banel_smiley_52: :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ من موافقم چرا چون زماني كه طرف جون يه جون رو به عمد ميگيره ويه خانواده رو داغدار ميكنه حقش تا ديگران درس عبرت بگيرند و الكي يكيو رو نكشند زماني كه يه دختر رو به زور ميبرند و بهش تجاوز ميكنند حقشون چون اون دختر به جز اينكه صدمه جسمي ميبينه صد برابر صدمه روحي ديده و ديگه هيچوقت نميتونه اون صحنه رو فراموش كنه ديگه چيزي يادم نيامد تا حكم صادر كنم من با شما مخالفم. در مورده قتل عمد در بسیاری از موارد یه جنون انی به فرد دست میده که قتل اتفاق میوفته. در ضمن لزومی نداره چون یه خانواده داغدار شده یه خانواده دیگه هم.... غربی ها می گن چون ارزش انسان بسیار بالاست بنابراین باید در اصلاح فرد خاطی کوشید و مجازات سنگینی برای او درنظر گرفت اما کشتن کاره اشتباهی است. در مورد تجاوز هم فرهنگ غلط ما باعث شده این عبارت خیلی وحشتناک به نظربیاد به طوری که برنامه عقد موقت که توسطی جمعی از.... قرار بود به اجرا در بیاد مسکوک گذاشت. اگه قبح این ... از بین بره. اونوقت تجاوز دیگه اون غولی نیست که شما میگی و یه جرم میشه که مجازات خودشو داره. 3 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من سنگسارو باید بذارند برای متجاوزان یا دزدان محترمه یا قاتلان......اینجوری هم زجر میکشند هم کشته میشند هم عبرت میشه برای باقیه..........نه اینکه سنگسارو گذاشتند برای زنا این اصلا منصفانه نیست.....برای چند مورد سنگسار داریم: 1- تجاوز به زور مردی که زن داره ( دسترسی به زنشهم داره ) 2- تجاوز به مرده برای مردی که زن داره 3- تجاوز به حیوانات برای مردی که زن داره 3- زنا دادن زنی که شوهر داره در همه موارد بالا در صورتی که اثبات با شهادت چهار مرد که علنا دیده باشند. یا اعراف خودش چهار مرتبه. اعدام لازمه برای کسانی که رعب و وحشت ایجاد میکنند در جامعه مثل : دزدها- متجاوزان -قاتلان- سان******ان - اسید پاشان - در کل مزاحمان نوامیس مردم......... کسانی که ایجاد رعب و وحشت می کنن و غارتگری می کنن . خلاصه قداره بندی می کنن وسلب آسایش می کنن مجازاتشون اعدامه .... ولی میتونه اعدامشون با نقص عضو همراه باشه یا کسی که صدمه جسمی و روحی میزنه به کسی عین همون بلا رو سرش بیاورن تا عبرت باقیه بشه..... یه پسری یه دختری رو بوسیده بود . میگیرنش :167: میگن میدونی مجازاتت چیه ؟ میگه آره !! میگن چیه ؟ میگه قصاص یعنی اونم بیاد منو بوس کنه!! :ws28: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من سنگسارو باید بذارند برای متجاوزان یا دزدان محترمه یا قاتلان......اینجوری هم زجر میکشند هم کشته میشند هم عبرت میشه برای باقیه..........نه اینکه سنگسارو گذاشتند برای زنا این اصلا منصفانه نیست.....برای چند مورد سنگسار داریم: 1- تجاوز به زور مردی که زن داره ( دسترسی به زنشهم داره ) 2- تجاوز به مرده برای مردی که زن داره 3- تجاوز به حیوانات برای مردی که زن داره 3- زنا دادن زنی که شوهر داره در همه موارد بالا در صورتی که اثبات با شهادت چهار مرد که علنا دیده باشند. یا اعراف خودش چهار مرتبه. اعدام لازمه برای کسانی که رعب و وحشت ایجاد میکنند در جامعه مثل : دزدها- متجاوزان -قاتلان- سان******ان - اسید پاشان - در کل مزاحمان نوامیس مردم......... کسانی که ایجاد رعب و وحشت می کنن و غارتگری می کنن . خلاصه قداره بندی می کنن وسلب آسایش می کنن مجازاتشون اعدامه .... ولی میتونه اعدامشون با نقص عضو همراه باشه یا کسی که صدمه جسمی و روحی میزنه به کسی عین همون بلا رو سرش بیاورن تا عبرت باقیه بشه..... یه پسری یه دختری رو بوسیده بود . میگیرنش :167: میگن میدونی مجازاتت چیه ؟ میگه آره !! میگن چیه ؟ میگه قصاص یعنی اونم بیاد منو بوس کنه!! :ws28: :banel_smiley_4: خیلی خنده داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟متأسفم که منظورمو نفهمیدی:icon_pf (34): آخه کی تاحالا برای بوسیدن کسی رو مجازات کردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم عمل شنیع اسید پاشی بود و از این قبیل است.........:167::167: باید برای مسخره کردن بیجا هم مجازات بذارند:167: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop::banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: صد رحمت به جمهوری اسلامی و عربستان سعودی :jawdrop::jawdrop: :jawdrop::banel_smiley_52: :banel_smiley_52::banel_smiley_52: فکر میکنم اگر اینجوری مجازاتها جابه جا بشه اراذل و اوباشم حساب کار میاد دستشون.........:167::167::167: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ فکر میکنم اگر اینجوری مجازاتها جابه جا بشه اراذل و اوباشم حساب کار میاد دستشون.........:167::167::167: بله از نظر من کسی تجاوزر کنه باید رو یه جاش اسید ریخت بعد صدای زجه هاش تو ملاعام بزارن مردم ببین عبرت بگیرن 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ بله از نظر من کسی تجاوزر کنه باید رو یه جاش اسید ریخت بعد صدای زجه هاش تو ملاعام بزارن مردم ببین عبرت بگیرن درسته اعدام کمشونه.....سلول انفرادیم براشون جای دنجه فقط زجر کشیدن لیاقتشونه وبس:167::167: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ پاک نمیشه کسی رو میشناسم 4 سال تحت نظر روانشناسه اما هیچ وقت اون دختر شاداب سابق نشده با اینکه همه اطرافیان بهش میگن موردی نداره اصلا بکارت الکیه یا هر جور که بگن موضوع مهمی نبوده اما هیچ وقت ادم سابق نشد هنوزم میشنیه گریه میکنه حتی دو بار دست به خودکشی زدتو چی میدونی از یه زن یه زن وقتی رابطه جنسی برقرار میکنه که عاشق طرفش باشه اون زنی که میبینی تن فروشی میکنه تعادل روحی شو از دست میده (خیلی دلم میسوزه واسه این عده ببین چه عذاابی میکشن) متجاوزر باید با سرب داغ بسوزونن خوب شد تو از نمایندگان خدا بر روی زمین نیستی....... چون همش تبلیغ خشونت میکنی و اعدام و قطع دست و سوزاندن و....... من دارم صحبت از جامعه ای میکنم که با برپایی اخلاق این جرایم توش به حداقل برسه. اما شما کاری نداری این جرایم حداقل میشه یا حداکثر و حرف من با شما این بود: هرچه هم اعدام کنند،آمار تجاوز کم نخواهد شد......:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ اعدام یا شکنجه که کاری را درست نمیکنه !! میتونم بپرسم چرا یه نفر تجاوز میکنه با این که میتونه رابطه داشته متاسفانه الا تو ایران اصلا کار سختی نیست پس چرا دست به تجاوز میزنه؟؟؟ اینا نادان هستن و مشکل دارن چرا به جای این این مشکلات حل بشه تا کلا تعداد خلاف کارها کم بشه باید همه را نابود کرد اون موقع که این ها شخصیتشون شکل میگره باید کنترل بشن نه وقتی که خلاف کردن اون موقع دیگه کشتن اونا که هنر نیست !! چرا به این فکر نمیکنیم که اون شخص هم میتونست یه زندگی خوب داشته باشه و حالا نداره ؟؟ مشکل باید از پایه حل بشه !!! نه از آخر که دیگه کار از کار گذشته!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده