JU JU 7193 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 آره هممون میایم اگر خواب بذاره:icon_pf (34): بابا همه ساعت 9 از خواب پاشن دیگه من شبا ساعت 3 هم بخوابم باز تا 9 بیشتر نمیخوابم دیگه شیرازی بازی ممنوع :دی:4chsmu1: 2
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 نترس تو یکی رو که حتما بیدارت می کنم:167: من بدون چوبم بیدار میشم :w00: 1
Neutron 60973 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 اگه کف این تهرانیا رو پایین نیوردم اسمم رو عوض میکنم میذارم Neutron هر موقع شما رفتین کوه منم اسمم رو میذارم نسترن! 2
from_hell 10964 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 برید کوه دیگه... چند قرن گذشته هنوز نرفتید کوه.... در ضمن چرا نظر سنجیتون رو بستید... می خواستم رای بدم...آمارتون بریزه بهم... دههههه...کوه نمیام باهاتون حداقل بذارید رای بدم... 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 قراره اسم تاپیک عوض بشه تا دوستان شهرهای دیگه دچارتوهم نشند.......... از کوهنوردی به شهر گردی تبدیل میشه به آمید خدا........... 2
JU JU 7193 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 هر موقع شما رفتین کوه منم اسمم رو میذارم نسترن! برید کوه دیگه...چند قرن گذشته هنوز نرفتید کوه.... در ضمن چرا نظر سنجیتون رو بستید... می خواستم رای بدم...آمارتون بریزه بهم... دههههه...کوه نمیام باهاتون حداقل بذارید رای بدم... قراره اسم تاپیک عوض بشه تا دوستان شهرهای دیگه دچارتوهم نشند..........از کوهنوردی به شهر گردی تبدیل میشه به آمید خدا........... بعد از ارم، همونجا قرار میزاریم برای جلسه بعدی که بریم کوه من که خودم توی کوه زندگی میکنم :4chsmu1: 2
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 بعد از ارم، همونجا قرار میزاریم برای جلسه بعدی که بریم کوهمن که خودم توی کوه زندگی میکنم :4chsmu1: پس خوش بگذره چون من عمرا بیام کوه:icon_pf (34): 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 مثل اینکه این شیرازیا آخرش کوهو بیخیال شدن آره... اینا تا لنگ ظهر خواب هستن در طول روز خوب استراحت میکنن که شب رو راحت بخوابن 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 آیا این جمعیت آخرش همدیگر رو میبینند؟ آره... اینا تا لنگ ظهر خواب هستن در طول روز خوب استراحت میکنن که شب رو راحت بخوابن ما بخواهیم همدیگرو ببینیم نیاز به این سوسول بازی ها نداریم............ خیلی خنده داره مسخره کردن باقیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: تاهروقت بخواهیم میخوابیم به کسی هم ربطی نداره........:vahidrk: 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 ما بخواهیم همدیگرو ببینیم نیاز به این سوسول بازی ها نداریم............خیلی خنده داره مسخره کردن باقیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: تاهروقت بخواهیم میخوابیم به کسی هم ربطی نداره........:vahidrk: چقدر بهت برخورد!!!!!!!!!!!!! :w888: اییییشششششششششش فکر کردم مثل افسانه هستید !!!!! اون خیلی با ظرفیته!! خوش باشی
M!Zare 48041 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 خب اگر این فشارهای ما نباشه که شما آخرش به مقصد نمیرسید. 1
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 چقدر بهت برخورد!!!!!!!!!!!!! :w888:اییییشششششششششش فکر کردم مثل افسانه هستید !!!!! اون خیلی با ظرفیته!! خوش باشی هرچیزی حدی داره ..........منم از بعضی خصلتهای شهر های دیگه خوشمک نمیاد باید بیام مسخرهشون کنم..؟؟؟؟؟؟؟ شماها مثلا خیلی اکتیو هستید از صبح تا شبم کار میکنید خدایش خوبم بهتون میرسند ولی وقتی تعطیلی باشه همتون کارو بیخیال میرید خوش گذرونی و.......ماشالله هیچ کسم غیر از خودتون و قبول ندارید فقط ادعای ظرفیتتونم میشه.......... تا حرفیم میشنوید جواب ندارید میگید ایشششش خیلی باکلاسه این حرفه ؟؟؟؟؟؟؟؟ شما خوشتری
Yuhana 12780 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 شیرازیا هنوز نرفتن کوه؟؟؟؟؟؟؟ بابا پارسال داشتین برنامه میریختین برید هنوز اوکی نشده؟؟؟؟ کنسله قطعا! 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 هرچیزی حدی داره ..........منم از بعضی خصلتهای شهر های دیگه خوشمک نمیاد باید بیام مسخرهشون کنم..؟؟؟؟؟؟؟شماها مثلا خیلی اکتیو هستید از صبح تا شبم کار میکنید خدایش خوبم بهتون میرسند ولی وقتی تعطیلی باشه همتون کارو بیخیال میرید خوش گذرونی و.......ماشالله هیچ کسم غیر از خودتون و قبول ندارید فقط ادعای ظرفیتتونم میشه.......... تا حرفیم میشنوید جواب ندارید میگید ایشششش خیلی باکلاسه این حرفه ؟؟؟؟؟؟؟؟ شما خوشتری من که تهرانی نیستم اتفاقا من خونه ام شیرازه الان خانمم شیرازیه :wubpink: گچسارانی هستم افسانه میدونست :w888: شما خیلی خیلی خوشتری :wubpink: 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 هرچیزی حدی داره ..........منم از بعضی خصلتهای شهر های دیگه خوشمک نمیاد باید بیام مسخرهشون کنم..؟؟؟؟؟؟؟شماها مثلا خیلی اکتیو هستید از صبح تا شبم کار میکنید خدایش خوبم بهتون میرسند ولی وقتی تعطیلی باشه همتون کارو بیخیال میرید خوش گذرونی و.......ماشالله هیچ کسم غیر از خودتون و قبول ندارید فقط ادعای ظرفیتتونم میشه.......... تا حرفیم میشنوید جواب ندارید میگید ایشششش خیلی باکلاسه این حرفه ؟؟؟؟؟؟؟؟ شما خوشتری این چه ربطی داشت؟؟ اولا اینکه من پسر هستم و این کلمه رو به عنوان تکیه کلامی مسخره استفاده میکنم و نه به عنوان کلمه ای باکلاس دوما" این کلمه مختص دخترا هست تا پسرا 2
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 من که تهرانی نیستماتفاقا من خونه ام شیرازه الان گچسارانی هستم افسانه میدونست :w888: شما خیلی خیلی خوشتری :wubpink: کلا هرجایی که هستی وقتی داری توی این شهر زندگی میکنی حق نداری مسخره کنی عادتهای هر جایی به خودشون مربوطه......... اگرم کسی چیزی بهتون نمیگه میخواد ببینه از رو میرید یا نه؟ که امیدی نیست.......... 2
ارسالهای توصیه شده