نسترن 2411 سازنده ارسال شده در 1 خرداد، 2011 هر روز واسه من مثل یه سال میگذره...انتظار سخته ها... یعنی میشه من یه بار و فقط یه بار شما رو کنار هم ببینم؟ آخ که من خیلی نگران شما هستم آخر با این دلنگرانی هاتون کار دست خودتون میدین ها:w874: انجمن نمیتونه غم از دست دادن شما رو تحمل کنه:w768: به خودتون رحم نمیکنین به بچه های انجمن رحم کنین بالاخره جمعه خواهد آمد :w14::Ghelyon: 1
نسترن 2411 سازنده ارسال شده در 1 خرداد، 2011 ای بابا اولین کسی که مورد آماج حملات قرار گرفت من بودم!ولی خوب مقاومت کردم! شیرازی ها مجبور به عقب نشینی شدن! آخه خدایی اسم تاپیک رو گذاشتن کوهنوردی بعد قرار گذاشتن پارک سرکوچشون! (نترسیم نترسیم ما همه با هم هستیم) همشم زیر سر سفید برفیه:mpr: شیرازیها هرگز عقب نشینی نمیکنن:w74: اولا که پارک سرکوچمون نست و باغ گیاهشناسی ارم هست:w14: هدف ازا اینکه مکان عوض شد: 1.آشنایی ابتدایی و در مراحل بعدی کوهنوردی و ...:w139: 2.من گیاهشناسی میخونم شاید این میتینگ بتونه کمی بار علمی هم برای بچه ها داشته باشه بهتره مواظب خودتون باشین سفید برفی تهنا نیست:icon_pf (95): 4
JU JU 7193 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 شیرازیها هرگز عقب نشینی نمیکنن:w74:اولا که پارک سرکوچمون نست و باغ گیاهشناسی ارم هست:w14: هدف ازا اینکه مکان عوض شد: 1.آشنایی ابتدایی و در مراحل بعدی کوهنوردی و ...:w139: 2.من گیاهشناسی میخونم شاید این میتینگ بتونه کمی بار علمی هم برای بچه ها داشته باشه بهتره مواظب خودتون باشین سفید برفی تهنا نیست:icon_pf (95): نمیشه برا ما غیر کشاورزیا گل و گیاه بیارین؟ من عاشق گل گیاهم یه درختچهای نهالی، چیزی برامون بیارین من عاشق کاکتوسم :4chsmu1: 3
نسترن 2411 سازنده ارسال شده در 1 خرداد، 2011 نمیشه برا ما غیر کشاورزیا گل و گیاه بیارین؟ من عاشق گل گیاهمیه درختچهای نهالی، چیزی برامون بیارین من عاشق کاکتوسم :4chsmu1: مثل اینکه اشتباهی شده من که کشاورزی نیستم زیست شناسی گاهی هستم اونجا اونقدر گل و گیاه جورواجور و عجیب و زیبا هست که نیازی نیست بیاریم راستش یه کم مسخره میشه آدم بره باغ گیاهشناسی و گل با خودش ببره:w139: 3
JU JU 7193 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 مثل اینکه اشتباهی شده من که کشاورزی نیستم زیست شناسی گاهی هستماونجا اونقدر گل و گیاه جورواجور و عجیب و زیبا هست که نیازی نیست بیاریم راستش یه کم مسخره میشه آدم بره باغ گیاهشناسی و گل با خودش ببره:w139: خوب قبول آره میدونم خیلی زیاده ولی نمیشه چید برد خونه :4chsmu1: 1
نسترن 2411 سازنده ارسال شده در 1 خرداد، 2011 خوب قبولآره میدونم خیلی زیاده ولی نمیشه چید برد خونه :4chsmu1: خوب شما میتونید یه سر به گلخونه ها و گلفروشی ها بزنید:4chsmu1: 2
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 شیرازیها هرگز عقب نشینی نمیکنن:w74:اولا که پارک سرکوچمون نست و باغ گیاهشناسی ارم هست:w14: هدف ازا اینکه مکان عوض شد: 1.آشنایی ابتدایی و در مراحل بعدی کوهنوردی و ...:w139: 2.من گیاهشناسی میخونم شاید این میتینگ بتونه کمی بار علمی هم برای بچه ها داشته باشه بهتره مواظب خودتون باشین سفید برفی تهنا نیست:icon_pf (95): مرسی عزیزم...........:icon_gol: 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 مرسی عزیزم...........:icon_gol: نسترن خانم خواهش میکنن 1
Neutron 60973 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 نسترن هم هستن با این اوصاف؟ دکتر رو هم هماهنگ میکنیم ابوذر تنبل خودمه! جیگرتو. چقدر دلم تنگ شده واست. دیگه مطمئن شدم که نمیرین! 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 ابوذر تنبل خودمه! جیگرتو. چقدر دلم تنگ شده واست. دیگه مطمئن شدم که نمیرین! 1
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 بچهها سوال فنیآیا جمعه قرار پابرجاست؟ بله پابرجاست...جمعه 10:30 باغ ارم 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 بله پابرجاست...جمعه 10:30 باغ ارم حتی اگه بارون بیاد؟؟؟ این 2-3 روز که هوا خیلی سرد بود... 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 میشه امیدوار بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سایت هواشناسی ایران ----------------------------- از سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 حتی اگه بارون بیاد؟؟؟ این 2-3 روز که هوا خیلی سرد بود... بارون هم بیاد کنسل نمیشه 3
ارسالهای توصیه شده