Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 اولا اینکه من دعوا نکردمبا هیشکی دعوا ندارم.. حداقل مدیران من رو خوب میشناسن... که نه اهل دعوا هستم و نه این چیزا فقط شوخی زیاد میکنم و اینکه ظرفیت ها متفاوته افسانه باظرفیته ولی ایشون نه.... شهدخت که تو رو نمیشناخت نمیدونست آدم شوخی هستی فکر کرد داری جدی میگی....ایشالا هر دوتون میاین اونجا از نزدیک با اخلاقیات همدیگه آشنا میشید.... 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 عکس نداریم :دیممکن نیست :دی :w888: حالا نمیشه تخفیف بدید؟؟؟ :w888: البته هنوز شما که نرفتید.... کوووووووووووو تا 20 اسفند 1
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 :w888:حالا نمیشه تخفیف بدید؟؟؟ :w888: البته هنوز شما که نرفتید.... کوووووووووووو تا 20 اسفند یعنی تو نمیخوای بیای از شیرینی دادن میترسی :w00: بابا اصلا شیرینی نخواستیم خودتون بیاین ... 20 اسفند نیست جمعه همین هفته 13 اسفند
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 شهدخت که تو رو نمیشناخت نمیدونست آدم شوخی هستی فکر کرد داری جدی میگی....ایشالا هر دوتون میاین اونجا از نزدیک با اخلاقیات همدیگه آشنا میشید.... همه شوخی کردن چیزی نگفت همینکه من یه چیزی گفتم از کوره در رفت :ws6: من هم تا از کوره در میرم دیگه نمیشه به این راحتیا کوتاه بیام.. به خاطر همین خیلی سعی میکنم صبور باشم
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 یعنی تو نمیخوای بیای از شیرینی دادن میترسی :w00: بابا اصلا شیرینی نخواستیم خودتون بیاین ... 20 اسفند نیست جمعه همین هفته 13 اسفند آهان... اگه برسم بیام حتما میام پس اون نظرسنجی برای چی بود؟؟ نه بابا.. شیرینی دادن که ترس نداره مخصوصا الان که پول کادوهای عروسی دستمه 1
M!Zare 48041 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 به تاپبک من هم که در امضایم هست سر بزنید تا بدانید کوهنوردی یعنی چه؟ 1
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 آهان...اگه برسم بیام حتما میام پس اون نظرسنجی برای چی بود؟؟ نه بابا.. شیرینی دادن که ترس نداره مخصوصا الان که پول کادوهای عروسی دستمه تنبلی رو بذار کنار پاشو بیا اما و اگرم نکن...نظرسنجی تاریخ انقضاش گذشته برا همینم بسته شده جدیش نگیر خب پس حالا که پول کادوها دستته علاوه بر شیرینی ناهار هم دعوتیم دیگه ؟
JU JU 7193 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 به تاپبک من هم که در امضایم هست سر بزنید تا بدانید کوهنوردی یعنی چه؟ من چشمه آب گرم رفتم خیلی قشنگه شما میگین هو وات :دی راستی بگم از بندریا؟ بگم صبا ساعت چند پا میشن ؟ :دی 2
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 بچه ها کسی شیرینی میاره ؟ اگر اسماعیل بیاد که حتما میاره...اگر هم نیومد تو بیار 1
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 همه شوخی کردن چیزی نگفت همینکه من یه چیزی گفتم از کوره در رفت :ws6: من هم تا از کوره در میرم دیگه نمیشه به این راحتیا کوتاه بیام.. به خاطر همین خیلی سعی میکنم صبور باشم منم متأسفانه همین جوریم شانس توبود اوجش با کنترل به شما رسید........ باقیه هم اینقدر واصح نبود حرفشاشون..... بهر حال دیگه تکرار نشه من خودم نه مسخره میکنم نه خوشم میاد کسی رو مسخره کنند یا کنم......چه شوخی چه جدی........... :w139: دعوا کردند کار آدمهای تحصیل نکردهست و بدوی......... ببخشید اگر کسی ناراحت شد نمی خواستم جو متشنج بشه.......... ..........:icon_gol: ببخشید دوستان بهرحال 3
JU JU 7193 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 اگر اسماعیل بیاد که حتما میاره...اگر هم نیومد تو بیار ناسلامتی من مهمون شمام من شیرینی بیارم ؟ مهمون نواز باشین دیگه :4chsmu1: 2
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 ناسلامتی من مهمون شماممن شیرینی بیارم ؟ مهمون نواز باشین دیگه :4chsmu1: مهمون مگه تو شیرازی نیستی ؟ دوستان هر کی یه چی بیاره دور هم میخوریم دیگه منم خلال دندونشو میارم 3
JU JU 7193 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 مهمون مگه تو شیرازی نیستی ؟ دوستان هر کی یه چی بیاره دور هم میخوریم دیگه منم خلال دندونشو میارم نه من هنوز شیرازی نشدم :ws2: خوب من مهمونم، در نتیجه مهمون شما شیرازیااا هستم من برم بعد میام با اجازه :cakesmileyf: 1
M!Zare 48041 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 من چشمه آب گرم رفتمخیلی قشنگه شما میگین هو وات :دی راستی بگم از بندریا؟ بگم صبا ساعت چند پا میشن ؟ :دی بله.بندریتون هم خوبه ها.ساعت چند پا میشن؟بگید بگید:167: 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 عکس نداریم :دیممکن نیست :دی تو هم که شدی مثل مهناز همیشه میگه عکس فراموش نشه و هیشکی هم بهش عکس نشون نمیده آخرش دعوا کردند کار آدمهای تحصیل نکردهست و بدوی......... ببخشید اگر کسی ناراحت شد نمی خواستم جو متشنج بشه.......... ..........:icon_gol: ببخشید دوستان بهرحال :icon_gol::icon_gol: 1
no_andish 2328 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 سلام خودتم اول بیا این هفته بهونه نداریما........ شهدخت جونم ، من که گفتم چرا نمیام ولش کن خیلی حال میده اینها دارند حرص میخورند ....... عع یه شیرازی دیگه پیدا شد 1
JU JU 7193 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 بله.بندریتون هم خوبه ها.ساعت چند پا میشن؟بگید بگید:167: والا بندریا به طور معمول تا ساعت 10 خوابن ( این حداقلشونه ) بندر خونه آشنا بودیم، طرف مجبور میشد بخاطر ما 6 صبح پاشه ( من سحرخیزم )، بعدش نمدونم چقد نفرینمون کردن :دی :4chsmu1: 2
M!Zare 48041 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 والا بندریا به طور معمول تا ساعت 10 خوابن ( این حداقلشونه )بندر خونه آشنا بودیم، طرف مجبور میشد بخاطر ما 6 صبح پاشه ( من سحرخیزم )، بعدش نمدونم چقد نفرینمون کردن :دی :4chsmu1: شما مگه کدوم محله بودید؟آشناهای ما که همه سحر خیزن
ارسالهای توصیه شده