هادی ناصح 18856 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 :there:اشکال نداره....عید یا تابستون بیا بازم میتینگ میزاریم باشه حتما میام اون موقع 2
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 نظرسنجی بسته شد...... مرسی بچه ها این نظرسنجی تاریخش گذشته ها حواستون باشه قرارمون جمعه 13 اسفند ساعت11-10 باغ ارم تا الان 6 نفر اعلام امادگی کردن 4
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 مرسی بچه ها این نظرسنجی تاریخش گذشته ها حواستون باشه قرارمون جمعه 13 اسفند ساعت11-10 باغ ارم تا الان 6 نفر اعلام امادگی کردن خواهش ميكنم.... 2
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 الان که وقت خرمالو نیستیادش بخیر وقت خرمالو، چه حالی داد :4chsmu1: ببخشید کی تاحالا خرمالو میوه تابستون شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الهی تا حالا باغ ارم نرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گل داره نارنج داره ..خرمالو هم داره ما خبر نداشتیم؟؟؟؟؟ 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 من میگم تابستون برین میوه هم داده باشه... پسرکم درسته باغه گیاهشناسیه ولی میوهش نارنجه که الان فصلشه......... یه بار بیا بعد نظر بده اینجوری بهتره.......... عید و تابستون خیلی قشنگ تره.آخه چی بگم توکه ندیدی نمیفهمی دیگه.......:w00:
JU JU 7193 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 ببخشید کی تاحالا خرمالو میوه تابستون شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الهی تا حالا باغ ارم نرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گل داره نارنج داره ..خرمالو هم داره ما خبر نداشتیم؟؟؟؟؟ نگفتم تابستون، من تابستونش رو ندیدم گفتم الان فصل خرمالو نیست پاییز کلی رفتیم با بچهها نه خداییش خرمالو نداره؟ نه جدی میگی؟ بابا ارم که پر درخت خرمالو هستش نارنج هم داره، ولی خرمالوهاش قشنگتره :دی 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 نگفتم تابستون، من تابستونش رو ندیدمگفتم الان فصل خرمالو نیست پاییز کلی رفتیم با بچهها نه خداییش خرمالو نداره؟ نه جدی میگی؟ بابا ارم که پر درخت خرمالو هستش نارنج هم داره، ولی خرمالوهاش قشنگتره :دی اون آخرش داره همون محل نشستنه؟ یادم باشه این دفعه با دقت تر نگاش کنم.......آخه ما معمولا عیدها میریم اینقدر شلوغه که فقط حواسمون هست نخوریم زمین..... مرسی که گفتی:w139: 3
JU JU 7193 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 اون آخرش داره همون محل نشستنه؟ یادم باشه این دفعه با دقت تر نگاش کنم.......آخه ما معمولا عیدها میریم اینقدر شلوغه که فقط حواسمون هست نخوریم زمین.....مرسی که گفتی:w139: دقیقن همونجا آره پس من یادم باشه عید نرم :دی your welcome 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 دقیقن همونجاآره پس من یادم باشه عید نرم :دی your welcome آره اعصابت خرد میشه از درختها آویزوون میشن اصلا یک عده رعایت نمیکنند آخر بی فرهنگی هستند..........قلبم درد میگیره میرم و این چیزها رو میبینم بخدا:icon_pf (34): 1
JU JU 7193 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 آره اعصابت خرد میشه از درختها آویزوون میشن اصلا یک عده رعایت نمیکنند آخر بی فرهنگی هستند..........قلبم درد میگیره میرم و این چیزها رو میبینم بخدا:icon_pf (34): خوب چی می شه کرد همیشه و همه جا و به هر طریقی، این چیزا مشاهده میشه کلن نمیشه کاریش کرد 2
JU JU 7193 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 حالا کاری به بقیه نداشته باشیم جمعه یه ساعت خوب معین کنین، مثلن همه ساعت 10 یه جا باشیم، 10 تا 11 دقیقن 60 دقیقه اختلاف داره :دی 2
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 باشه 10فوقش تا10.05 دقیق راست میگی نمیشه 11خیلی زیاده بذار افسانه بیاد ببینیم اون چی میگه...... 4
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 باشه 10فوقش تا10.05 دقیق راست میگی نمیشه 11خیلی زیاده بذار افسانه بیاد ببینیم اون چی میگه...... خب بگیدساعت 10 که من 10:30 اونجا باشم همیشه تا نیم ساعت تاخیر دارم ، دیگه دوستام میشناسن منو هر وقت قراری باشه نیم ساعت زودتر به من تایم میدن :icon_pf (34): 3
نسترن 2411 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 نه دیگه بچه ها قول بدین همه سر ساعت 10 اونجا باشین دم در کنار اون نقشه بزرگه وایستین تا هم و پیدا کنیم میبینمتون تا جمعه:w139: 3
Neutron 60973 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 تا جمعه شمارش معکوس آغاز شد. آیا شیرازی ها به انتظارها پایان میدهند؟ آیا افسانه میتواند بر خواب صبحگاهی خود غلبه کند؟ آیا سفید برفی میتواند خود را سر قرار برساند؟ آیا نسترن نقشه را پیدا خواهد کرد؟ و هزاران آیای دیگر ... چشم ها منتظرند ... 5
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 نه دیگه بچه ها قول بدین همه سر ساعت 10 اونجا باشین دم در کنار اون نقشه بزرگه وایستین تا هم و پیدا کنیم میبینمتونتا جمعه:w139: 10 یکم زوده... بذار 10:30 مشتری شیم...خیر ببینی 10:ws28:همه دارن بر میگردن شما کجا میرید؟ اتفاقا همه دارن میرن شمارش معکوس آغاز شد. آیا شیرازی ها به انتظارها پایان میدهند؟ آیا افسانه میتواند بر خواب صبحگاهی خود غلبه کند؟ آیا سفید برفی میتواند خود را سر قرار برساند؟ آیا نسترن نقشه را پیدا خواهد کرد؟ و هزاران آیای دیگر ... چشم ها منتظرند ... :ws28: جواب سوال دومی خیر ! بقیه رو نمیدونم ... 4
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 شمارش معکوس آغاز شد. آیا شیرازی ها به انتظارها پایان میدهند؟ مرید بشید دعا کنید تا انتظارتتون پایان برسه آیا افسانه میتواند بر خواب صبحگاهی خود غلبه کند؟ آیا سفید برفی میتواند خود را سر قرار برساند؟ بله میرساند مثل شیر شاید 10دقیقه تأخیر داشته باشه ولی حتما میرسه :w00: آیا نسترن نقشه را پیدا خواهد کرد؟ و هزاران آیای دیگر ... چشم ها منتظرند ... شاید این جمعه برویم شاید:4chsmu1: الهی چقدر همه منتظرند 4
ارسالهای توصیه شده