JU JU 7193 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 او مای گاد اینجا درسته :دی خب تعریف کنم چرا اینجا از گرگ میترسین؟شیراز که گرگ نداره، موش هم نداره :دی یادش بخیر، با بچهها ساعت 2 نیمه شب میزدیم بیرون، توی دشت و بیابون، اونم دوران دبیرستان همیشه دنبال خرگوش، گراز، گرگ و سایر حیوانات بودیم چندباری روباه دیدیم، خرگوش که تا دلتون بخواد، گراز هم یا بار، گرازای جنوب وحشین، مثه گرازای شمال سوسول نیستن :دی حالا کی میاد بریم شکار گراز؟ 4
JU JU 7193 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 بچه ها هر کی این پست رو دید بدونه که هر پستی بزاره سالها بعد میرسه :دی 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 او مای گاداینجا درسته :دی خب تعریف کنم چرا اینجا از گرگ میترسین؟شیراز که گرگ نداره، موش هم نداره :دی یادش بخیر، با بچهها ساعت 2 نیمه شب میزدیم بیرون، توی دشت و بیابون، اونم دوران دبیرستان همیشه دنبال خرگوش، گراز، گرگ و سایر حیوانات بودیم چندباری روباه دیدیم، خرگوش که تا دلتون بخواد، گراز هم یا بار، گرازای جنوب وحشین، مثه گرازای شمال سوسول نیستن :دی حالا کی میاد بریم شکار گراز؟ مگه بوشهر نیستی؟ بچه ها هر کی این پست رو دید بدونه که هر پستی بزارهسالها بعد میرسه :دی 1
JU JU 7193 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 شماها هنوز نرفتین؟! اطلاع رسانی مفید اینجا شیراز است، همه اتفاقات اگه هم بیفته، با چند هفته تاخیر میفته :دی 2
JU JU 7193 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 مگه بوشهر نیستی؟ نقل مکان مفید نمودیم میگم با چندتا آی دی هم زمان میای اینجا ؟ :دی فکرش رو کن، منم شیرازی بشم :4chsmu1: بعد تا ساعت 11 بخوابم 3
Neutron 60973 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 شما هنوز نرفتین؟ نه بابا این شیرازی ها هیجانات قبل از رفتن به کوه رو بیشتر دوست دارن تا خود رفتن به کوه رو... 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 اطلاع رسانی مفیداینجا شیراز است، همه اتفاقات اگه هم بیفته، با چند هفته تاخیر میفته :دی نقل مکان مفید نمودیممیگم با چندتا آی دی هم زمان میای اینجا ؟ :دی فکرش رو کن، منم شیرازی بشم :4chsmu1: بعد تا ساعت 11 بخوابم به سلامتی :دی اسممو عوضیدم :دی 1
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 گرگ اینجا ایهام داره :4chsmu1:موافقم ولی معنای دقیقش رو در نظر بگیریم، گرگ که نداره هیچ، موشم اونجا نداره بوشهر چندباری رفتیم جایی که گراز و گرگ داشته باشه، خیلی حال میداد، گراز هم دیدیم گرازای جنوب وحشین و با گرازای شمال میفرقن، این گراز شمالیا خیلی سوسولن :دی راستی، پارک ارم چطور همو پیدا کنیم ؟ اولا پارک ارم نه و باغ ارم بعدشم تا جمعه مشخصش میکنیم دیگه:4chsmu1: 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 شما هنوز نرفتین؟ چرا میریم آخه جای که میخوایم بریم بهار قشنگ تر میشه صبر دادیم گلهاش در بیاد بعد بریم.... راستی بچه ها وقتی خواستید بیاید کارت دانشجویتونم بیاورید همراهتون:w139: 4
Neutron 60973 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 چرا میریم آخه جای که میخوایم بریم بهار قشنگ تر میشه صبر دادیم گلهاش در بیاد بعد بریم.... من میگم تابستون برین میوه هم داده باشه... 3
JU JU 7193 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 من میگم تابستون برین میوه هم داده باشه... الان که وقت خرمالو نیست یادش بخیر وقت خرمالو، چه حالی داد :4chsmu1: 2
JU JU 7193 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 اولا پارک ارم نه و باغ ارم بعدشم تا جمعه مشخصش میکنیم دیگه:4chsmu1: من اعتراض رسمی دارم :4chsmu1: 2
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 شیرازی بره کوه؟والو ما شیرازی که زودتر از 8-9 صبح زودتر پاشه رو ندیدیم.یکبار باید میرفتیم بازدید،سرویس نیم ساعت جلو خوابگاه منتظر مونده تا شیرازیا بیان:ws28: چیه حسودیتون میشه خودتون نمیتونید تا 10-9 صبح بخوابید ؟ به جاش ماها از اونور تا 1-12 شب فعالیت مفید انجام میدیم منم 5شنبه جمعه هستمابچه ها زود باشین عید شدا:w768: چشم گلم شاید این جمعه برویم...شاید... نه بابا حتمی هست این جمعه میریم منم با جمعه موافقم پس میبینمت بچه ها یه مهمون از کاشان داریم آبرو داری کنید آخه باعث زحمتتون میشه ما راضی به زحمت شما نیستیمباشه میریم ای بابا مثل اینکه همه تو کف اینن که ما بریم کوه اینقدر به قلبتون فشار نیارین :4chsmu1: نسترن جون فعلا کوه نمیریم که سفید برفی هم بتونه بیاد سری های بعد کوه هم میریم شماها هنوز نرفتین؟! شما هنوز نرفتین؟ نه بابا این شیرازی ها هیجانات قبل از رفتن به کوه رو بیشتر دوست دارن تا خود رفتن به کوه رو... :banel_smiley_4: چرا میریم آخه جای که میخوایم بریم بهار قشنگ تر میشه صبر دادیم گلهاش در بیاد بعد بریم....راستی بچه ها وقتی خواستید بیاید کارت دانشجویتونم بیاورید همراهتون:w139: من دیگه دانشجو نیستم ....ایشالا از اول مهر سال دیگه باز دانشجو بشم من میگم تابستون برین میوه هم داده باشه... به کوری چشم تهرونیها تابستون هم میریم :4chsmu1: تو نمیخوای بیای یه بارم که شده شیرازو ببینی ؟ :w00: چه متخصص طراحی شهری شدی تو !!! من اعتراض رسمی دارم :4chsmu1: اعتراض وارد نیست ! 5
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 [quote=Afsaneh.M;441506پس میبینمت بچه ها یه مهمون از کاشان داریم آبرو داری کنید :icon_pf (34): 2
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 :there: اشکال نداره....عید یا تابستون بیا بازم میتینگ میزاریم 3
ارسالهای توصیه شده