shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 این چه ربطی داشت؟؟ اولا اینکه من پسر هستم و این کلمه رو به عنوان تکیه کلامی مسخره استفاده میکنم و نه به عنوان کلمه ای باکلاس دوما" این کلمه مختص دخترا هست تا پسرا منظور منم همین است مسخره کردن اصلا کار پسندیده ای نیست .حالا چه دخترونه چه پسرونه چون اهانت آمیز بود گفتم:w00:
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 کلا هرجایی که هستی وقتی داری توی این شهر زندگی میکنی حق نداری مسخره کنیعادتهای هر جایی به خودشون مربوطه......... اگرم کسی چیزی بهتون نمیگه میخواد ببینه از رو میرید یا نه؟ که امیدی نیست.......... دیگه حدش رو نگه دار هااااااا تند روی نکن که من خیلی خوبتر تند میرم
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 منظور منم همین است مسخره کردن اصلا کار پسندیده ای نیست .حالا چه دخترونه چه پسرونهچون اهانت آمیز بود گفتم:w00: اهانت آمیز؟؟؟ چه حرفااااااا
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 دیگه حدش رو نگه دار هاااااااتند روی نکن که من خیلی خوبتر تند میرم آفرین بفرما......... من با کسی دعوا ندارم فقط گقتم هر حرفی قشنگ نیست..........و گفتن نداره:icon_gol:
JU JU 7193 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 بچهها کافیه خواهش میکنم نه اینجا نه در پروفایلها و نه در هیچجای دیگه نه به همدیگه توهین کنین نه مسخره خوب شوخی هم تا جایی درسته، اینو قبول دارم از همتون ممنون میشم کمی صبر کنین و آروم بشین اینکارا درست نیست خوب؟ حالا بحث تموم کنید ممنون :wubpink: 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 ششششششششششششششششیوحی آرومتر اینجا همه خوابن خو آخه هیشکی صدام رو نشنید گفتم داد بزنم 2
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 بچهها کافیهخواهش میکنم نه اینجا نه در پروفایلها و نه در هیچجای دیگه نه به همدیگه توهین کنین نه مسخره خوب شوخی هم تا جایی درسته، اینو قبول دارم از همتون ممنون میشم کمی صبر کنین و آروم بشین اینکارا درست نیست خوب؟ حالا بحث تموم کنید ممنون :wubpink: مرسی :w139: 1
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 آیا این جمعیت آخرش همدیگر رو میبینند؟ ایشالا که میبینن آره... اینا تا لنگ ظهر خواب هستن در طول روز خوب استراحت میکنن که شب رو راحت بخوابن مگه بده شماها همش حسودیتون میشه :jawdrop::jawdrop::jawdrop: شیرازیا هنوز نرفتن کوه؟؟؟؟؟؟؟ بابا پارسال داشتین برنامه میریختین برید هنوز اوکی نشده؟؟؟؟ کنسله قطعا! من رفتم مرخصی دیگه جور نشد البته با نسترن قبلش یه میتینگ دو نفره داشتیم اینم عمرا کنسل بشه شما خیالت راحت QUOTE] منظور منم همین است مسخره کردن اصلا کار پسندیده ای نیست .حالا چه دخترونه چه پسرونهچون اهانت آمیز بود گفتم:w00: دیگه حدش رو نگه دار هاااااااتند روی نکن که من خیلی خوبتر تند میرم اهانت آمیز؟؟؟چه حرفااااااا دعوا نکنید با همدیگه دوست باشید اسماعیل تو و خانومت هم اگر بیاین خوشحال میشیم فقط شیرینی فراموش نشه 5
Yuhana 12780 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 من رفتم مرخصی دیگه جور نشد البته با نسترن قبلش یه میتینگ دو نفره داشتیم اینم عمرا کنسل بشه شما خیالت راحت ایوللللللللللللللل برید خوش بگذرونید فقز عکس فراموش نشهههههههههه 3
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 ایولللللللللللللللبرید خوش بگذرونید فقز عکس فراموش نشهههههههههه مرسییییییییی یوحی گلییییییی خودم :icon_gol::icon_gol: چَشم حتما 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 اولا اینکه من دعوا نکردم با هیشکی دعوا ندارم.. حداقل مدیران من رو خوب میشناسن... که نه اهل دعوا هستم و نه این چیزا فقط شوخی زیاد میکنم و اینکه ظرفیت ها متفاوته افسانه باظرفیته ولی ایشون نه....
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 اولا اینکه من دعوا نکردمبا هیشکی دعوا ندارم.. حداقل مدیران من رو خوب میشناسن... که نه اهل دعوا هستم و نه این چیزا فقط شوخی زیاد میکنم و اینکه ظرفیت ها متفاوته افسانه باظرفیته ولی ایشون نه.... :banel_smiley_4: 1
JU JU 7193 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 ایولللللللللللللللبرید خوش بگذرونید فقز عکس فراموش نشهههههههههه عکس نداریم :دی ممکن نیست :دی 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 ایولللللللللللللللبرید خوش بگذرونید فقز عکس فراموش نشهههههههههه تو هم که شدی مثل مهناز همیشه میگه عکس فراموش نشه و هیشکی هم بهش عکس نشون نمیده آخرش 3
JU JU 7193 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 اولا اینکه من دعوا نکردمبا هیشکی دعوا ندارم.. حداقل مدیران من رو خوب میشناسن... که نه اهل دعوا هستم و نه این چیزا فقط شوخی زیاد میکنم و اینکه ظرفیت ها متفاوته افسانه باظرفیته ولی ایشون نه.... :banel_smiley_4: :wubpink::wubpink: ممنون از صبوری هر دوی شما 1
ارسالهای توصیه شده