shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 باشه.. گردن خودم ولی شما فردا نمیرید حالا از من گفتن بود تو میییدونییییی مثل اون آدمه تو گالیور هستی الان میریم تا خاری به چشم حسودان شود:4chsmu1: 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 تو میییدونیییییمثل اون آدمه تو گالیور هستی الان میریم تا خاری به چشم حسودان شود:4chsmu1: من میدونستم من میدونستم گالیور.. من میدونستم ما میمیریم شما برید، اصلا من و کل این انجمن حسود 1
JU JU 7193 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 من میرم باغ ارم چادر میزنم تا اگه کسی هم نیومد، خودم رفته باشم و بگم که شیرازیا رفتن باغ ارم البته من شیرازی نیستم، قبوله ؟ :4chsmu1: 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 رجا نیوز نوشت: استقبال میلیونی از فرستادگان نواندیشان به باغ ارم... 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 ساعت 11:05 صبح روز جمعه گوش شیطون کر انگاری رفتن باغ ارم من این موفقیت عظیم را به نوبه خودم به انجمن نواندیشان تبریک میگویم. این موفقیت در گرو تمامی تلاشهای دوستان در جری کردن و غیرتی کردن شیرازیهای گل بود... :wubpink: حتما بهشون خوش میگذره.. هیچ جای شیراز مثل باغ ارم و حافظیه نمیشه :wubpink: مخصوصا باغ ارم بسیار بسیار خاطره دارم در این باغ و البته حافظیه 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 سرویس بین الملل خبرگزاری ایرنا: دید و بازدید سفیران نواندیشان در باغ ارم واقع در شهر شیرازی پرور شیراز در آرامش کامل درحال انجام است. 1
Neutron 60973 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 البته من شیرازی نیستم، قبوله ؟ :4chsmu1: آره آره آره، قبوله.
Neutron 60973 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 ساعت 11:05 صبح روز جمعهگوش شیطون کر انگاری رفتن باغ ارم من این موفقیت عظیم را به نوبه خودم به انجمن نواندیشان تبریک میگویم. این موفقیت در گرو تمامی تلاشهای دوستان در جری کردن و غیرتی کردن شیرازیهای گل بود... حتما بهشون خوش میگذره.. هیچ جای شیراز مثل باغ ارم و حافظیه نمیشه مخصوصا باغ ارم بسیار بسیار خاطره دارم در این باغ و البته حافظیه خدایا شکرت بهم عمر دادی که بتونم این لحظه رو ببینم 1
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 ساعت 11:05 صبح روز جمعهگوش شیطون کر انگاری رفتن باغ ارم من این موفقیت عظیم را به نوبه خودم به انجمن نواندیشان تبریک میگویم. این موفقیت در گرو تمامی تلاشهای دوستان در جری کردن و غیرتی کردن شیرازیهای گل بود... :wubpink: حتما بهشون خوش میگذره.. هیچ جای شیراز مثل باغ ارم و حافظیه نمیشه :wubpink: مخصوصا باغ ارم بسیار بسیار خاطره دارم در این باغ و البته حافظیه تو مگه نرفتی؟ ابوذر ساعت 10:30 زنگید میگفت هیچکس نیومده هنوز. میخواست شماره تو رو بگیره. البته منم گفتم ساعت 10:30 سنگ بزرگ بوده که برداشتن، تا 11 اینا میان 4
hilda 13377 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 خدایا شکرت بهم عمر دادی که بتونم این لحظه رو ببینم خوب لذت ببر شاید دیگه هیچوقت نتونی همچین حرکت عظیمی رو ببنی ها ... :ws28::ws28: تو مگه نرفتی؟ ابوذر ساعت 10:30 زنگید میگفت هیچکس نیومده هنوز. میخواست شماره تو رو بگیره. البته منم گفتم ساعت 10:30 سنگ بزرگ بوده که برداشتن، تا 11 اینا میان حالا تا 2 و 3 جا داره بابا ... تا بیدا شن تصمیم بگیرن که برن یا نه ... بد حاضر شن ... اوووووووووهههه کلی وقت میبیره.... :ws28::ws28: 1
اذین25 1494 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 رفتین بچه ها؟ اخیییییییییی نشدما بیایم دیگه حالا اگه کسی دوس داشت ببینه مارو ساعت 3الی 3:30 چمران کمی اینور تر باغ رویا... حالواگه استقبالی شد واسه گردهمایی بخبرین میرسم خدمتتون............ 2
Neutron 60973 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 الان با یکشون تلفنی صحبت کردم. توی 5 دقیقه ای که با هم داشتیم صحبت میکردیم 3 بار فقط گفت گوشی رو نگه دار داریم عکس میندازیم.:icon_pf (34): 3
اذین25 1494 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 :banel_smiley_52:چه دیدار طولانیییییییییییییییی :banel_smiley_52: کاش ماهم بودیما کاش دوربینشون بیفته تو اب همه عکساشون .... البته شوخی کردم خوش بگذره دوستای انجمنی....
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 :banel_smiley_52:چه دیدار طولانیییییییییییییییی:banel_smiley_52: کاش ماهم بودیما کاش دوربینشون بیفته تو اب همه عکساشون .... البته شوخی کردم خوش بگذره دوستای انجمنی.... من مجهز به دستگاه پیشرفته شوخی سنج هستم راست گفتی شوخی نبود 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 خوب لذت ببر شاید دیگه هیچوقت نتونی همچین حرکت عظیمی رو ببنی ها ... :ws28::ws28: حالا تا 2 و 3 جا داره بابا ... تا بیدا شن تصمیم بگیرن که برن یا نه ... بد حاضر شن ... اوووووووووهههه کلی وقت میبیره.... :ws28::ws28: دختر خوبی بودی.. حیف شدی خدا رحمتت کنه ------------- بذار سفید برفی بیاد.. میفهمی منظورم چی بود 1
اذین25 1494 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 من مجهز به دستگاه پیشرفته شوخی سنج هستمراست گفتی شوخی نبود به جان مادرم من بی گناهم!!!!!!! لطفا مثل دیالوگ فیلمهای هندی خوانده شود با صدای راج
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 الان با یکشون تلفنی صحبت کردم.توی 5 دقیقه ای که با هم داشتیم صحبت میکردیم 3 بار فقط گفت گوشی رو نگه دار داریم عکس میندازیم.:icon_pf (34): نوش جونشون 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 به جان مادرم من بی گناهم!!!!!!!لطفا مثل دیالوگ فیلمهای هندی خوانده شود با صدای راج ولی باید از این قرار اینجا عکس و فیلم گذاشته بشه تا ما هم دپرس بشیم که چرا نرفتیم 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 به جان مادرم من بی گناهم!!!!!!!لطفا مثل دیالوگ فیلمهای هندی خوانده شود با صدای راج نهههههههه تو مادر منو کشتی به اسم مادرم قسم که انتقامش رو ازت میگیرم...
ارسالهای توصیه شده