اذین25 1494 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 ها کاکو با نظرت موافقم... تا نبینیم باور نمیکنیم........ شایدم دوربینشون بیفته تو..........:banel_smiley_52:
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 ها کاکو با نظرت موافقم...تا نبینیم باور نمیکنیم........ شایدم دوربینشون بیفته تو..........:banel_smiley_52: من باور کردم که رفتند... ولی باید مطمئن بشیم 1
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 دیدید نمردیدو ما ها رفتیم بیرون باهم......... دلتون بسوزه :4chsmu1: تا وقتی من باشم قرارهامون سرجاشه چی فکر کردید 3
JU JU 7193 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 من یکی از گروه اعزامی بودم :دی و تازه رسیدم خونه هایلار هم رفتیم مهمون ابوذر ( البته نواندیشان ) بودیم جاتون خالی بقیه بچهها هم به زودی میان اینجا چی براتون تعریف کنم ؟ عکسا پیش افسانهست 3
اذین25 1494 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 اقای پوارو منم خانم مارپل به جا اوردی mr.specific جان!!!!!!!!!!!!!!! 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 دیدید نمردیدو ما ها رفتیم بیرون باهم.........دلتون بسوزه :4chsmu1: تا وقتی من باشم قرارهامون سرجاشه چی فکر کردید آخیییییی... برگشتند.... میگفتید ادمینی، مدیری، همکاری مدیری، مشاور ارشدی چیزی میکشتیم دوستان به جای مااااا 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 من یکی از گروه اعزامی بودم :دیو تازه رسیدم خونه هایلار هم رفتیم مهمون ابوذر ( البته نواندیشان ) بودیم جاتون خالی بقیه بچهها هم به زودی میان اینجا چی براتون تعریف کنم ؟ عکسا پیش افسانهست خبر فوری تابناک: به تایید ماموران امنیتی، گروه اعزامی انجمن نواندیشان در صحت و سلامت به دید و بازدید خود پایان دادند/ پایان خبر 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 اقای پوارو منم خانم مارپل به جا اوردی mr.specific جان!!!!!!!!!!!!!!! :ws6: 1
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 یکی بیاد تعریفی کنه، عکسی بذاره. شما باید ابوذر رو مهمون میکردین، ابوذر شما رو مهمون کرده یه سربازی گفتن غیرسربازی گفتن 3
JU JU 7193 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 ساعت 10:20 وارد باغ شدم، یک نقشه بیشتر نداشت، ولی نقشهای از شیراز هم ورودی باغ قرار داشت حال سوال اینجا بود که بچهها کدام نقشه را مد نظر گرفتهاند ؟ اندکی صبر کردیم، 10:35 مشغول قدم زدن شدیم و به هر شخصی که وارد میشد شدید زل میزدیم شاید یکی از بچههای نو اندیشان باشد همینگونه که قدم میزدیم، آقایی به اسم دکتر از کنارمان رد شد، بعدها دانستیم ایشان از نواندیشان هستند و دکتر همینگونه میگشتیم، 3 دختر دیدم، یکی شبیه افسانه، من افسانه را ندیده بودم به طور کلی، ولی از قبل یک عکس از ایشان در اینجا دیده بودم، یک پس زمینه داشتم، حدس زدم بچههای نواندیشان باشند راستش غر هم زدم که اگه بچههای نواندیشان باشن چه بیفکرن که همینجوری دارن میرن :دی خودشان نبودند، همینگونه قدم زدم و به کنار نقشه بازگشتم دو شخص بودند، حدسی زدم و سوال پرسیدم از نقشه که آیا نقشه دیگری وجود دارد یا نه؟ ابوذر و دکتر بودند، بعد امیرحسین آمد بعد افسانه، دوست افسانه، سفیدبرفی و خواهرش و بعدش بماند چی شد، بعدش اومدیم خونه :4chsmu1: البته 30 دقیقه تاخیر داشتن دخترا 5
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 و بعدش بماند چی شد بعدش معلومه دیگه. مشغول عکس گرفتن شدین 3
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 . . . . . . . . . . . . . . . . اشک شوقه. تو هم مثل من هنوز باورت نشده 4
JU JU 7193 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 بعدش معلومه دیگه. مشغول عکس گرفتن شدین بعدش رفتیم هایلار پپرونی زدیم :4chsmu1: 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 ساعت 10:20 وارد باغ شدم، یک نقشه بیشتر نداشت، ولی نقشهای از شیراز هم ورودی باغ قرار داشتحال سوال اینجا بود که بچهها کدام نقشه را مد نظر گرفتهاند ؟ اندکی صبر کردیم، 10:35 مشغول قدم زدن شدیم و به هر شخصی که وارد میشد شدید زل میزدیم شاید یکی از بچههای نو اندیشان باشد همینگونه که قدم میزدیم، آقایی به اسم دکتر از کنارمان رد شد، بعدها دانستیم ایشان از نواندیشان هستند و دکتر همینگونه میگشتیم، 3 دختر دیدم، یکی شبیه افسانه، من افسانه را ندیده بودم به طور کلی، ولی از قبل یک عکس از ایشان در اینجا دیده بودم، یک پس زمینه داشتم، حدس زدم بچههای نواندیشان باشند راستش غر هم زدم که اگه بچههای نواندیشان باشن چه بیفکرن که همینجوری دارن میرن :دی خودشان نبودند، همینگونه قدم زدم و به کنار نقشه بازگشتم دو شخص بودند، حدسی زدم و سوال پرسیدم از نقشه که آیا نقشه دیگری وجود دارد یا نه؟ ابوذر و دکتر بودند، بعد امیرحسین آمد بعد افسانه، دوست افسانه، سفیدبرفی و خواهرش و بعدش بماند چی شد، بعدش اومدیم خونه :4chsmu1: البته 30 دقیقه تاخیر داشتن دخترا چرا گزارش لحظه به لحظه دادی........... 25 دقیقه افسانه تأخیر داشت .ما زودتر اومده بودیم 15 دقیقه زودتر ولی من فکر کردم نقشه بیرون مدنظره برای همینم بیرون بودیم تا افسانه بیاد:4chsmu1: 4
JU JU 7193 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 یکی بیاد تعریفی کنه، عکسی بذاره. شما باید ابوذر رو مهمون میکردین، ابوذر شما رو مهمون کرده یه سربازی گفتن غیرسربازی گفتن به نسبت خودم تعریف کردم ولی خوب، زیاد تعریف نکردم عکسا دست افسانهست ابوذر ماشین داره :دی ما ماشین نداشتیم ابوذر بنزین 700 تومنی زده اومده، ما کماکان ماشین نداریم ابوذر سربازه حقوق میگیره، ما کماکان ماشین نداریم ابوذر داره سربازیش رو تموم میکنه، ما کماکان ماشین نداریم دیدی چرا ابوذر دعوتمون کرد ؟ 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 ساعت 10:20 وارد باغ شدم، یک نقشه بیشتر نداشت، ولی نقشهای از شیراز هم ورودی باغ قرار داشتحال سوال اینجا بود که بچهها کدام نقشه را مد نظر گرفتهاند ؟ اندکی صبر کردیم، 10:35 مشغول قدم زدن شدیم و به هر شخصی که وارد میشد شدید زل میزدیم شاید یکی از بچههای نو اندیشان باشد همینگونه که قدم میزدیم، آقایی به اسم دکتر از کنارمان رد شد، بعدها دانستیم ایشان از نواندیشان هستند و دکتر همینگونه میگشتیم، 3 دختر دیدم، یکی شبیه افسانه، من افسانه را ندیده بودم به طور کلی، ولی از قبل یک عکس از ایشان در اینجا دیده بودم، یک پس زمینه داشتم، حدس زدم بچههای نواندیشان باشند راستش غر هم زدم که اگه بچههای نواندیشان باشن چه بیفکرن که همینجوری دارن میرن :دی خودشان نبودند، همینگونه قدم زدم و به کنار نقشه بازگشتم دو شخص بودند، حدسی زدم و سوال پرسیدم از نقشه که آیا نقشه دیگری وجود دارد یا نه؟ ابوذر و دکتر بودند، بعد امیرحسین آمد بعد افسانه، دوست افسانه، سفیدبرفی و خواهرش و بعدش بماند چی شد، بعدش اومدیم خونه :4chsmu1: البته 30 دقیقه تاخیر داشتن دخترا بابا 30 دقیقه که چیزی نیست ما انتظار نصف روز رو داشتیم 2
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 به نسبت خودم تعریف کردمولی خوب، زیاد تعریف نکردم عکسا دست افسانهست ابوذر ماشین داره :دی ما ماشین نداشتیم ابوذر بنزین 700 تومنی زده اومده، ما کماکان ماشین نداریم ابوذر سربازه حقوق میگیره، ما کماکان ماشین نداریم ابوذر داره سربازیش رو تموم میکنه، ما کماکان ماشین نداریم دیدی چرا ابوذر دعوتمون کرد ؟ چرا ابوذر انقدر کم مهمون کرده خبر خوبی دادی واسه هفته بعد که داره میاد تهران :gnugghender: 2
ارسالهای توصیه شده