رفتن به مطلب

هر مردی باید ازدواج کنه!

ارسال های توصیه شده

بدترتين شكست عاطفي درسته چون يه مدتي دل ميبندي بعدش طرف مثل يه كالا دورت ميندازه و ميره سراغ يكي ديگه ...........درسته منم وقتي دقت ميكنم ميبينم براي اكثرا اين مشكل پيش امده اما منم يه روزي بيرون گود بودم و وقتي ميدم كسي دچار اين مشكل شده ميخنديدم و ميگفتم چه ساده مگر پسر جماعت ارزش داره كه براش گريه كرد اما الان ميفمم كه اون براي پسره گريه نميكرده براي احساسات خودش كه نا ديده گرفته شده و براي شخصيتش كه لگد مال شده گريه ميكرده .............خيلي سخته فراموش كني خيلي سخته تا به زندگي عادي برگردي ...............خيلي سخته كه طرف مثل سوهان روح همش جلوي چشمت باشه خيلي سخته كه بفهمي هنوز يكماه نشده كه مراسمت بهم خورده اما اون داره زن ميگيره ..........................

باور می کنی اگه بگم ازین بدترش واسه من اتفاق افتاده؟

اما من دلم میخواست قوی باشم...چون فکر می کنم اشک و عصبانیت همون چیزیه که این آدما ی بیمار احتیاج دارن...من نمیذارن اونا از دیدن خشم من احساس قدرت کنن...

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 109
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

باور می کنی اگه بگم ازین بدترش واسه من اتفاق افتاده؟

اما من دلم میخواست قوی باشم...چون فکر می کنم اشک و عصبانیت همون چیزیه که این آدما ی بیمار احتیاج دارن...من نمیذارن اونا از دیدن خشم من احساس قدرت کنن...

كجاي اين دنيا عدالته .........هميشه دختر جماعت بايد صبور باشه .....سنگ زيرين اسياب باشه ....شكست بخوره به روي خودش نياره ....قلبش بشكنه اما كسي صداشو نشنوه ........پسره ميره خواستگاري دختره بهش ميگه نه مادر پسره ميگه فدات بشم اين نشد يكي ديگه از اين بهتر همون فردا يكي براش پيدا ميكنه اما دختر جماعت انتخاب ميشه حق انتخاب نداره .........اگر كسي انتخابش كرد حق تصميم گيري داره

عزيز دلم منم تا اونجا كه بتونم خودم رو كنترل ميكنم اما يه جايي ديگه دست من نيست دست احساسه منه كه نميشه باهاش مقابله كنم منم ميدونم كه اون ادم بي ارزش بود و لياقت هيچ چيز رو نداشت ميدونم بي وفا بود اما منم ادمه احساس دارم با احساسم بازي كرد اما عيب نداره دائما يكسان نباشد حال دوران غم مخور

• Like 3
لینک به دیدگاه
كجاي اين دنيا عدالته .........هميشه دختر جماعت بايد صبور باشه .....سنگ زيرين اسياب باشه ....شكست بخوره به روي خودش نياره ....قلبش بشكنه اما كسي صداشو نشنوه ........پسره ميره خواستگاري دختره بهش ميگه نه مادر پسره ميگه فدات بشم اين نشد يكي ديگه از اين بهتر همون فردا يكي براش پيدا ميكنه اما دختر جماعت انتخاب ميشه حق انتخاب نداره .........اگر كسي انتخابش كرد حق تصميم گيري داره

عزيز دلم منم تا اونجا كه بتونم خودم رو كنترل ميكنم اما يه جايي ديگه دست من نيست دست احساسه منه كه نميشه باهاش مقابله كنم منم ميدونم كه اون ادم بي ارزش بود و لياقت هيچ چيز رو نداشت ميدونم بي وفا بود اما منم ادمه احساس دارم با احساسم بازي كرد اما عيب نداره دائما يكسان نباشد حال دوران غم مخور

من مطمئنم یه روز همه ی این فرهنگ های غلط میره زیر خروارها خاک..... توهم مطمئن باش عزیزم...:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من مطمئنم یه روز همه ی این فرهنگ های غلط میره زیر خروارها خاک..... توهم مطمئن باش عزیزم...:icon_gol:

ميره اما اون زمان نه من هستم نه تو ............به اميد اون روز

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته....اتفاقا اگه تنها هم باشی زودتر میتونی به همه چی برسی ولی فکر میکنم خیلی شیرین و قشنگ باشه هر لحظه نگران یه عده ای باشی و در برابرشون احساس مسئولیت داشته باشی.:girl_yes2:

جدی به نظرت این موضوع شیرینه؟:jawdrop:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
اینقد اصرار نکنید باشه بزارید ترم 6 بشم بعد:w00:ااا هی من نمیخام اینا نمیزارن:ws3:

هییی ترمم 6 ام شدم باز مجردم

• Like 3
لینک به دیدگاه

هییییییییییی من ترم اول متاهل شدم 10 ترم بعدش درس خوندم خئمت رفتم الان هم چهار پنج سال از خدمتم گذشته پیدا کنید پرتغال فروش را:ws3::ws3::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

کی گفته هر مردی باید ازدواج کنه!

عموی مادر محترم بنده،چند ماه پیش رفت به رحمت خدا و در کهنسالی به ناکامی یک جوان از دنیا بدرود حیات گفت:ws37:

حالا دوستان اگر ابهامی بر ناکام بودن اون مرحوم دارن که دیگه مشکل خودشون هست.:ws3:

هر مردی باید تا زمانی که یاد نگرفته هر چی دیگران (این شامل مادر عزیز می شه بیشتر) گفتن نگه چشم! نباید زن بگیره:ws37:

داستان می شه از نوع گیس و گیس کشی و ...

استقلال مالی و فکری:ws37:

نگو خودت چی؟؟؟؟؟

جوابش مشخصه دیگه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

:sigh: گفتییییییی!!!!!!!!! واسه ما حتی سر زندگیم رقابته!!:banel_smiley_4:

منم معتقدم باید ازدواج کرد ولی شرایط باید مهیا باشدو نیاز به فکر کردن زیاد دارد :ws52:

با این آواتارت اگه غیر این میگفتی که....:ws28:

لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

• اضافه کردن...