پرناز 581 سازنده ارسال شده در 3 فروردین، 2011 بیش از اندازه فکر می کنم وهر راهش فکر مکنم ولی نمی شو د نمی شود مگر چه مشکلی داری بگو شاید بتونیم کمکت کنیم 2
sookut 13735 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 سلامی پس از مدتی دوری به همه ی دوستان خوبمببخشید یه سوال از خانوم ها داشتم احازه هست من چند بار ازدواج کنم؟ میبندمت به تیر چراغ برق تیربارونت میکنم:w00::w00::w00: 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 شما که سهله تمامی آقایون میتونند هر چند باری که دلشون میخواد ازدواج کنند راحت باش حیف من ازدواج کردم وگرنه من میومدم خواستگاریه شما 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 میبندمت به تیر چراغ برقتیربارونت میکنم:w00::w00::w00: هه هه عمرا 3
محمدa 1104 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 مگر چه مشکلی داری بگو شاید بتونیم کمکت کنیم ممنون از لطفت فقط خدا 2
پرناز 581 سازنده ارسال شده در 3 فروردین، 2011 حیف من ازدواج کردم وگرنه من میومدم خواستگاریه شما منم حتما میگفتم بلههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه از هر چی ازدواج و شوهره متنفرم البته علت داره .....................:167: ممنون از لطفت فقط خدا حالا بگو شاید ما هم به عنوان بنده تونستیم کمکمت کنیم 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 منم حتما میگفتم بلهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههاز هر چی ازدواج و شوهره متنفرم البته علت داره .....................:167: حالا بگو شاید ما هم به عنوان بنده تونستیم کمکمت کنیم هه هه حالا کو شوهر برای تو 3
پرناز 581 سازنده ارسال شده در 3 فروردین، 2011 هه هه حالا کو شوهر برای تو تا دلت بخواد شوهر هست اما بگو کدوم شوهر خوب پسرای این دوره دست شیطون رو بستند شیطون حلوی اینا سجده میکنه ...........................واقعا هم راست می گی چون خوب پیدا نمیشه 1
کتایون 15177 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 تا دلت بخواد شوهر هست اما بگو کدوم شوهر خوب پسرای این دوره دست شیطون رو بستند شیطون حلوی اینا سجده میکنه ...........................واقعا هم راست می گی چون خوب پیدا نمیشه پرناز جون معلومه تجربه ی تلخی داری...اما با این نگاه خودتو اذیت می کنی...هنوزم هستن آدمای خوب... 1
پرناز 581 سازنده ارسال شده در 3 فروردین، 2011 پرناز جون معلومه تجربه ی تلخی داری...اما با این نگاه خودتو اذیت می کنی...هنوزم هستن آدمای خوب... تجربه تلخ تر از تلخ شکست خوردم سخت .............رو دست خوردم .....................فکر نکنی دوست بودم نه خواستگار بود اما خیلی بیشعور بود ..................خدا رو به حق علی (ع)و اولاد علی (ع) قسم میدم خیر از جونیه و زندگیش نبره 5
VINA 31339 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 بچه ای هنوز به حرف من نرسیدی اما میرسی ......................منم مثل تو فکر میکردم اما فهمیدم اشتباه فکر کردم تجربه تلخ تر از تلخ شکست خوردم سخت .............رو دست خوردم .....................فکر نکنی دوست بودم نه خواستگار بود اما خیلی بیشعور بود ..................خدا رو به حق علی (ع)و اولاد علی (ع) قسم میدم خیر از جونیه و زندگیش نبره ادم نفرین نمیکنه کسی رو:w00: دنیا دار مکافاته :w00:شاید اونطور که تو فکر میکنی نبوده:w00: اصلا مردا ارزش دارن تو داری خودتو ناراحت میکنی 4
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 شنیدین میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه سیرم حاا شده حکایت ما ها ...!!! 5
کتایون 15177 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 تجربه تلخ تر از تلخ شکست خوردم سخت .............رو دست خوردم .....................فکر نکنی دوست بودم نه خواستگار بود اما خیلی بیشعور بود ..................خدا رو به حق علی (ع)و اولاد علی (ع) قسم میدم خیر از جونیه و زندگیش نبره می دونم عزیزم سخته...ولی همه رو به یه چوب نزن.................... سعی کن ببخشیش باور کن شعار نمیدم ولی میدونم که تا نبخشیش به آرامش نمیرسی... 4
پرناز 581 سازنده ارسال شده در 4 فروردین، 2011 می دونم عزیزم سخته...ولی همه رو به یه چوب نزن....................سعی کن ببخشیش باور کن شعار نمیدم ولی میدونم که تا نبخشیش به آرامش نمیرسی... نميتونم فراموشش كنم ...............خيلي سخته ...................... شنیدین میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه سیرم حاا شده حکایت ما ها ...!!! :a030: ادم نفرین نمیکنه کسی رو:w00: دنیا دار مکافاته :w00:شاید اونطور که تو فکر میکنی نبوده:w00: اصلا مردا ارزش دارن تو داری خودتو ناراحت میکنی نه به اين نتيجه رسيدم ارزش هيچ چيز رو ندارند 4
VINA 31339 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 نميتونم فراموشش كنم ...............خيلي سخته ...................... :a030: نه به اين نتيجه رسيدم ارزش هيچ چيز رو ندارند واقعا ندارندر کل چه واسه مردا چه زنا جنس مخالف ارزش اینو نداره ادم خودشو فدا کنه سرمایه ادما جوونیشونه بچسب به جوونیت باقی رو بی خیال 4
shaden. 18583 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 واقعا ندارندر کل چه واسه مردا چه زنا جنس مخالف ارزش اینو نداره ادم خودشو فدا کنه سرمایه ادما جوونیشونه بچسب به جوونیت باقی رو بی خیال :ws44: 3
پرناز 581 سازنده ارسال شده در 4 فروردین، 2011 واقعا ندارندر کل چه واسه مردا چه زنا جنس مخالف ارزش اینو نداره ادم خودشو فدا کنه سرمایه ادما جوونیشونه بچسب به جوونیت باقی رو بی خیال موافقم نه مرد نه زن هيچ كدام ارزش ندارند زندگي بي ارزشه 2
Avenger 19334 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 واقعا ندارندر کل چه واسه مردا چه زنا جنس مخالف ارزش اینو نداره ادم خودشو فدا کنه سرمایه ادما جوونیشونه بچسب به جوونیت باقی رو بی خیال ما نفهمیدیم بلاخره تو شوهر میخوای یا نمیخوای:ws47: 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری