کتایون 15177 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 استادی مگه؟ میگم دستت شفاس منم بیام شاگزدت شم شاید بخت ما هم باز شد یاد یکی افتادماونم تو 5 ماه طلاق گرفت زبان تدریس می کنم...نه بابا مثل این که واسشون اومد نداشتم... 2
پرناز 581 سازنده ارسال شده در 3 فروردین، 2011 آره همشون...ولی خب مثلا فکر میکردن که میشناسنشون...ولی نمی دونستن که هیچ آدمی رو نمیشه قبل ازینکه باهاش بری زیر یه سقف بشناسی... شناختي وجود نداره چون طرف به هيچ عنوان خودش رو نشون نميده اونا هم از حول حليم افتادند تو ديگ 1
کتایون 15177 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 شناختي وجود نداره چون طرف به هيچ عنوان خودش رو نشون نميده اونا هم از حول حليم افتادند تو ديگ اوهوم:icon_pf (34): 1
VINA 31339 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 زبان تدریس می کنم...نه بابا مثل این که واسشون اومد نداشتم... وای زبان:icon_pf (34): شناختي وجود نداره چون طرف به هيچ عنوان خودش رو نشون نميده اونا هم از حول حليم افتادند تو ديگ نه بابا اینا بچه دبیرستانیان تا یکی میبینن فکر میکنن شاهزاده سوار بر الاغشونهادم باید تیز باشه 3
کتایون 15177 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 وای زبان:icon_pf (34): نه بابا اینا بچه دبیرستانیان تا یکی میبینن فکر میکنن شاهزاده سوار بر الاغشونهادم باید تیز باشه نه اتفاقا الان دبیرستانیا زرنگ شدن...اینایی که بهت میگن جوونترینشون 23 سالشه... 2
VINA 31339 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 نه اتفاقا الان دبیرستانیا زرنگ شدن...اینایی که بهت میگن جوونترینشون 23 سالشه... بلهههههههه اینا نسل مانسر ما یه بسر میدیدم چهار تا رنگ عوض میکردیم دوستی بدترین گناه بود الان راحته اینا چرا همچین شدنادم تو دانشگاهها میبینه مردا رو کفش میبره تا کلاس تعطیل میشه نقری یکی سیگار دارن نمیدونم سیگاریه سیگاره چه کوفتی هست اینا اینقد میکشن خدا طلاقو نصیب هیچ کس نکنه مخصوصا تو جامعه ما 3
کتایون 15177 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 بلهههههههه اینا نسل مانسر ما یه بسر میدیدم چهار تا رنگ عوض میکردیم دوستی بدترین گناه بود الان راحته اینا چرا همچین شدنادم تو دانشگاهها میبینه مردا رو کفش میبره تا کلاس تعطیل میشه نقری یکی سیگار دارن نمیدونم سیگاریه سیگاره چه کوفتی هست اینا اینقد میکشن خدا طلاقو نصیب هیچ کس نکنه مخصوصا تو جامعه ما عجب نسل گناهی هستیم ما...هرچی بلا بود کشیدیم...اون از کنکورمون با اون همه شرکت کننده...اینم از ازدواج و کار و... 4
VINA 31339 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 عجب نسل گناهی هستیم ما...هرچی بلا بود کشیدیم...اون از کنکورمون با اون همه شرکت کننده...اینم از ازدواج و کار و... بله مدرسه رفتامون همش با بدبختی بودچه درسی خوندیم واسه کنکور:icon_pf (34): الانم شدیم ایناما به من همیشه خوش گذشت 2
پرناز 581 سازنده ارسال شده در 3 فروردین، 2011 عجب نسل گناهی هستیم ما...هرچی بلا بود کشیدیم...اون از کنکورمون با اون همه شرکت کننده...اینم از ازدواج و کار و... نسل سوخته ماییم به قول یکی که میگفت تا زمان مابود پدر سالاری بود بعد تا ما بزرگ شدیم شد فرزند سالاری چقدر برای کنکور شب نخوابی کردم چقدر شیمی و ریاضی خوندم تا کنکور قبول شدم الان رشته من بدون کنکور دانشجو میگیره ای بابا 2
محمدa 1104 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 منم معتقدم باید ازدواج کرد ولی شرایط باید مهیا باشدو نیاز به فکر کردن زیاد دارد 5
sookut 13735 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 منم معتقدم باید ازدواج کرد ولی شرایط باید مهیا باشدو نیاز به فکر کردن زیاد دارد :w16: ولی شرایط رو هم نباید سختش کرد 3
پرناز 581 سازنده ارسال شده در 3 فروردین، 2011 :w16:ولی شرایط رو هم نباید سختش کرد از من به تو نصیحت تا میتونی سختش کن من تجربه دارم که بهت میگم 2
sookut 13735 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 از من به تو نصیحت تا میتونی سختش کن من تجربه دارم که بهت میگم نه من سخت گرفتن خوشم نمیاد واسه همین از طرف مقابلم از لحاظ مالی توقع چندانی ندارم کلا آدم قانعیم:ws2:(اینو جدی میگم) 3
پرناز 581 سازنده ارسال شده در 3 فروردین، 2011 منم معتقدم باید ازدواج کرد ولی شرایط باید مهیا باشدو نیاز به فکر کردن زیاد دارد خیلی باید فکر کرد ........................ 2
پرناز 581 سازنده ارسال شده در 3 فروردین، 2011 نه من سخت گرفتن خوشم نمیادواسه همین از طرف مقابلم از لحاظ مالی توقع چندانی ندارم کلا آدم قانعیم:ws2:(اینو جدی میگم) بچه ای هنوز به حرف من نرسیدی اما میرسی ......................منم مثل تو فکر میکردم اما فهمیدم اشتباه فکر کردم 3
sookut 13735 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 بچه ای هنوز به حرف من نرسیدی اما میرسی ......................منم مثل تو فکر میکردم اما فهمیدم اشتباه فکر کردم 2
محمدa 1104 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 :w16:ولی شرایط رو هم نباید سختش کرد نه زیاد باید سخت گرفت ونه اسان من بین این دوماند وسر گردانم 3
محمدa 1104 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 خیلی باید فکر کرد ........................ بیش از اندازه فکر می کنم وهر راهش فکر مکنم ولی نمی شو د نمی شود 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 سلامی پس از مدتی دوری به همه ی دوستان خوبم ببخشید یه سوال از خانوم ها داشتم احازه هست من چند بار ازدواج کنم؟ 5
پرناز 581 سازنده ارسال شده در 3 فروردین، 2011 سلامی پس از مدتی دوری به همه ی دوستان خوبمببخشید یه سوال از خانوم ها داشتم احازه هست من چند بار ازدواج کنم؟ شما که سهله تمامی آقایون میتونند هر چند باری که دلشون میخواد ازدواج کنند راحت باش 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری