VINA 31339 ارسال شده در 25 خرداد، 2014 زن نمیخوام خو نگیر ولی پشیمون میشیاااا وقتی پیر شدی چشمات ندید کی برات سوپ درست کنهاصلا با پولات واسه کی طلا بخری کی هی سرت غر بزنه موهات بریزه کچل شی حالا دلت میاد این همه هیجان زندگی رو از دست بدی 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 25 خرداد، 2014 خو نگیر ولی پشیمون میشیاااا وقتی پیر شدی چشمات ندید کی برات سوپ درست کنهاصلا با پولات واسه کی طلا بخری کی هی سرت غر بزنه موهات بریزه کچل شی حالا دلت میاد این همه هیجان زندگی رو از دست بدی عزیزم نوکر نمیخواین که.همسر یعنی همدم نگین این حرفارو 1
VINA 31339 ارسال شده در 25 خرداد، 2014 عزیزم نوکر نمیخواین که.همسر یعنی همدم نگین این حرفارو همدم یعنی کسی که باهاش هیجان داشته باشی تفریح داشته باشی دیگه:gnugghender: واسش سوپ درستت کنن میشه نوکر؟یا اون واسه این هدیه بخره میشه نوکر؟
Mr.Dexigner 743 ارسال شده در 25 خرداد، 2014 خو نگیر ولی پشیمون میشیاااا وقتی پیر شدی چشمات ندید کی برات سوپ درست کنهاصلا با پولات واسه کی طلا بخری کی هی سرت غر بزنه موهات بریزه کچل شی حالا دلت میاد این همه هیجان زندگی رو از دست بدی حالا که فکر میکنم میبینم که درست میگی کی اشکامو پاک بکنه شبا که غصه دارم؟ دست رو موهام کی بکشه وقتی اونو ندارم؟ 1
VINA 31339 ارسال شده در 25 خرداد، 2014 حالا که فکر میکنم میبینم که درست میگی کی اشکامو پاک بکنه شبا که غصه دارم؟ دست رو موهام کی بکشه وقتی اونو ندارم؟ زن میخوام چه زود قانع شدی اون موقع با ماکت بود چی بود از جلو دهخدا رد میشدی یکی رو باید انتخاب میکردی 1
Mr.Dexigner 743 ارسال شده در 27 خرداد، 2014 چه زود قانع شدی اون موقع با ماکت بود چی بود از جلو دهخدا رد میشدی یکی رو باید انتخاب میکردی چه یادته 1
VINA 31339 ارسال شده در 27 خرداد، 2014 چه یادته من همه چیز با جزییاتش تو ذهنم میمونه اگه یادت باشه تو تاپیک میتینگ رشت هم مطرح کردی 1
Mr.Dexigner 743 ارسال شده در 27 خرداد، 2014 من همه چیز با جزییاتش تو ذهنم میمونه اگه یادت باشه تو تاپیک میتینگ رشت هم مطرح کردی یه چیزایی تو مغزم فقط داره سوسو میزنه
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری