pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ یادم باشد حرفی نزنم که به کسی بر بخورد , نگاهی نکنم که دل کسی بلزرد , خطی ننویسم که آزار دهد کسی را یادم باشد که روز و روزگار خوش است , و تنها دل ما دل نیست یادم باشد جواب کین را با کمتراز مهر و جواب , دورنگی را با کمتر از صداقت ندهم یادم باشد باید در برابر فریاد ها سکوت کنم , و برای سیاهی ها نور بپاشم یادم باشد از چشمه درس خروش بگیرم , و از آسمان درس پاک زیستن یادم باشد سنگ خیلی تنهاست یادم باشد باید با سنگ هم لطیف رفتار کنم مبادا دل تنگش بشکند یادم باشد برای درس گرفتن و درس دادن به دنیا آمده ام ... نه برای تکرار اشتباهات گذشتگان یادم باشد زندگی را دوست دارم یادم باشد می توان با گوش سپردن به آواز شبانه ی دوره گردی که از سازش عشق می بارد به اسرار عشق پی برد و زنده شد یادم باشد معجزه قاصدک ها را باور داشته باشم یادم باشد گره تنهایی و دلتنگی هرکس فقط به دست دل خودش باز می شود یادم باشد هیچگاه لرزیدن دلم را پنهان نکنم تا تنها نمانم یادم باشد هیچگاه از راستی نترسم و نترسانم یادم باشد پاکی کودکی ام را از دست ندهم یادم باشد زمان بهترین استاد است یادم باشد با کسی آنقدر صمیمی نشوم شاید روزی دشمنم شود یادم باشد با کسی آنقدر دشمنی نکنم شاید روزی دوستم شود یادم باشد قلب کسی را نشکنم یادم باشد زندگی ارزش غصه خوردن ندارد یادم باشد پلهای پشت سرم را ویران نکنم یادم باشد امید کسی را نگیرم شاید تنها چیزی ست که دارد یادم باشد که عشق کیمیای زندگیست یادم باشد که آدم ها همه ارزشمند اند و همه می توانند مهربان و دلسوز باشند یادم باشد زنده ام و اشرف مخلوقات ساقه شکستن قانون طوفان است ... تو نسیم باش و نوازش کن و من (پری) یادم باشد که برای بهترین خودم بهترین را از کسی ندزدم! خودم آن را بسازم! 20 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ یادم باشد که یادت بندازم که یادم بندازی که یادمان برود و گرنه کلاهمان پس معرکه است! 11 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ یادمان باشد اگر خاطرمان خالی ماند طلب عشق زهر بی سرو پایی نکنیم 11 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ با خواندن این واقعیت ها : قلبم درد ميگيرد... يک حرف در گلويم گير کرده با چشمهاي درشتت نگاهم ميکني و من باز خيره به تو يک نگاه پر از التماس و دلم ميخاهد همه ی حرفها را بزنم لبهايم بالا مي آيد اشک در چشمها جمع شده پاهايم را محکمتر بغل ميکنم و . . . . اشک ها بي اجازه چشمان تنهايم را ترک ميکنند 10 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ یادمان باشد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرشته ها به ظلم حساسند فرشته ها به خباثت حساسند فرشته ها به ریا حساسند فرشته ها به نیت پلید حساسند فرشته ها به نگاه مسموم حساسند فرشته ها به نیرنگ حساسند فرشته ها به دورویی حساسند فرشته ها به دروغ حساسند فرشته ها به بد گمانی حساسند فرشته ها به خیانت حساسند زود میرنجند و میروند... آنگاه ما میمانیم و شیاطین!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به راستی چقدر یادمون میمونه؟:ws2: تا حالا بهش فکر کردین؟؟؟؟ 31 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ واقعا!!!من خيلي حساسم!!! پس فرشته این و ما خبر نداشتیم 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ یادم باشد که یادت بندازم که یادم بندازی که یادمان برود و گرنه کلاهمان پس معرکه است! ولی دوست من یادت انداختن که یادت بیاد که بعضی حرفا تو یادمونه ولی یادمون ندادن که یاد بگیریم یادامونو به کیا بگیم چی گفتم :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ چرا تاپیک من منتقل شد؟:w00: چرا ادغامش کردین؟:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ يادم كن در هر شبي كه بي ستاره شد... 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ يادم كن در هر شبي كه بي ستاره شد... 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن ترک من خراب شب گرد مبتلا کن ماییم و موج سودا شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن از من گریز ! تا تو هم در بلا نیفتی بگزین ره سلامت ترک ره بلا کن ماییم و آب دیده در کنج غم خزیده بر آب دیده ما صد جای آسیا کن خیره کشی است ما را دارد دلی چو خارا بکشد کسش نگوید : "تدبیر خونبها کن" بر شاه خوبرویان واجب وفا نباشد ای زردروی عاشق تو صبر کن وفا کن دردی است غیر مردن آن را دوا نباشد پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟ در خواب دوش پیری در کوی عشق دیدم با دست اشارتم کرد که عزم سوی ما کن گر اژدهاست بر ره ، عشقی است چون زمرد از برق این زمرد هین ، دفع اژدها کن بس کن که بیخودم من ور تو هنرفزایی تاریخ بوعلی گو ، تنبیه بوالعلا کن 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ من اینکارو کردم. میکشمت:w00::w00::w00::w00: هرچی میکشم از دست تو میکشم تو آدرس اینجا رو به مدیرها دادی 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ نه خودم منتقلش کردم. مگه تو هم میتونی منتقل کنی؟ ولی وای به حالت اگه کار تو بوده باشه:w00: 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ مگه تو هم میتونی منتقل کنی؟ولی وای به حالت اگه کار تو بوده باشه:w00: کار منه. :w155::shad::dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ کار منه. :w155::shad::dancegirl2: باشه پس اینبار غش کنی دیگه ازت مراقبت نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ میکشمت:w00::w00::w00::w00:هرچی میکشم از دست تو میکشم تو آدرس اینجا رو به مدیرها دادی آخی عصبانی نشو فرقی نداره که سیما...نفس کار مهمه... 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ آخی عصبانی نشو فرقی نداره که سیما...نفس کار مهمه... که نفس مهمه:167: 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ که نفس مهمه:167: خشونت؟:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده