ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ جهنـــــمی بپــــا میـــکند دلــــــم وقـــــتی شـــــــعری بیــــــاید و تــــو میــــــان آن نبــــاشــــی...............! 11 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ بخند تا ... تکرار لحظه های تکراری مرا بخنداند ... 13 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ گندم بودن را دوست دارم در همهمه باد ؛ پرکنده شدن را برای روزی که شاید زیر دندانهای تو له شوم چرا درویم نمی کنی ؟ مرا کلاغ های سیاه تمام کردند ... 12 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ عشق همین خندههای سادهی توست وقتی با تمام غصههایت میخندی تا از تمام غصههایم رها شوم 11 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ هر شب موقع خواب که می شود دست به کار می شوم ! بالش ها را کنار هم می گذارم پتو را هم می کشم رویشان ! بعد، خیالم که از بودن تو راحت می شود چشم هایم را می بندم ... پری زهرا اسکندری 14 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ❣ عـطرهایِ خـوب، شـیـشـه یِ خـالـیـشـان هـمـ بـعـد از سـالـهـا هـنـوز بـو مـی دهـد..... مـثـلِ جـای خـالـیِ تـو . . . 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ و حرف های من به گوش تو حکم بوق تاکسی است برای زن فاحشه کنار خيابان 8 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ خیـــــــــلی حرف است که تو هــر روز در گلویت خاری کُشنده احساس کنی ! برای کسی که بدانی حتی یک بار در عمرش به خاطرِ تو بغــض هم نکرده است ... 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ حواست نیست... چه خوب... در بی خبری بهتر است.... ندانستن از دانستن بهتر است.. وقتی کنج لبانت خنده ای از تمسخر است... 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ اگر هر بار که لبخند بر لبانم می نشانی، می توانستم به آسمان بروم و ستاره ای بچینم، آسمان شب دیگر مثل کف دست بود. 3 لینک به دیدگاه
zx1 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ فرق داری... هنوز با خیلی ها فرق داری بی منی ... با اینکه دنیا دنیا درد داری شمال و جنوب بهونست بگو از غرب ... گله هایی که از شرق داری سر به سرم با تنهایی ... بگو به من هر چه غم داری باز بغض کردی و رفتی... این همه زخم، عجب دلی داری؟! . . . ع.د {تقدیم به ممول عزیز} همیشه منتظریم... 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ غضـهایت رآ برای خودت نگه دار گاهی سبك نشوی ...سـگیـن تری 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ آنقــدر مرا سرد کرد... از خودش... از عشق... کـه حالا بــه جاي دلبستن... يخ بسته ام...! آهاااي...! روي احساسم پا نگذاريـد... ليز ميخوريــد...! 9 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مـــــن دهــقــانِ فــداکــاری شــده ام کــه تــمــام وجـــــودش را روبرویت بــه آتــش کــشـیــده، و تـــو قــطاری که چشم ِ دیدن مرا ندارد 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تـو نبـودن ِ مـرا انـڪار مـی ڪنـی و مـَـن بـودنت را ، مـسـئـلـﮧ ایـن اسـت . . . ڪامـران رسـول زاده 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به دادش رسیدم دلم رو رها کرد صداش کردم اروم رقیبو صداکرد به پاش مینشستم خودش دید که خستم ولی بی وفا باز رها کرد دو دستم 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ چندروزیست دست هایم را ... با چند کتاب و نوشته ، سرگرم کرده اماما ... گول نمی خورند... هیچ چیز معجزه ی دست های تو نمی شود! ناصر رعیت نواز 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ بگذریم عزیزم سلام مرا به روزهای تعلل ات برسان روی خوش غرورت را ببوس لج بازی های من هم بلند بلند سلام می رسانند وعده دیدارمان باشد رأس ساعت پشیمانی..! 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ را چه به شاعري؟ عطر ِ ياس ِ خنده هايت عاشِقم کرد . . . 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ من بغــــض می کنمـ تـــو می خــــندی لعـــــنتی این تضــــآد زندگـــــی اَم را بـــ ـ ه بـــآد داد! __________________ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده