Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ما اهل جامد نیستیم سیال تنها بماند 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من که گفتم با ما منشین وگرنه بدنام شوی ولی بیا به بهشت سیالات تو پسر خوبی بودی کی تورو گفت به ارباب سیالات ، هیچ مگویی سیالات همون قبله عالم هست ها فقط ساخت 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سر زد از افق مهر سیالات فروغ دیده حق باوران 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ سر زد از افق مهر سیالات فروغ دیده حق باوران جامدات،پیچیده در گوش زمان،فریادتان پاینده مانی و جاودان ای درس شیرینه،جاااااااااااامداتــــــــــــــــــــــــ 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ هنوز به این نتیجه نرسیدین که سیالات بهترینه؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ pianist:ws28: رو به راه راست هدایت کردم اون سیالاتی شد ولی حیف که رای داده 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ با اعلام پایان زمان رای گیری،اینجانب جامدات را به عنوان رتبه نخست معرفی میکنم. میزان رای اعضای نواندیشان است...... 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ با اعلام پایان زمان رای گیری،اینجانب جامدات را به عنوان رتبه نخست معرفی میکنم. میزان رای اعضای نواندیشان است...... این حقیر به عنوان نماینده ی شورای نگهبان تالار مکانیک صحت اعلام نتایج توسط شیخ اسی عزیز رو بطور کاملا تایید میکنم و انرا فصل الخطاب میدانم . همچنین اعلام میدارم هیچگونه اجازه ی اعتراض به این نتیجه پذیرفته نیست و اعتراض به ان مصداق بارز فتنه و فتنه گر خواهد بود و با مجریان فتنه طبق قوانین کهریزک برخورد میشود . جهت شادی روح پر فتوح مدیریت از وطن دور تالار مکانیک سه صلوات محمدی پسند . والسلام علی عباد الله الصالحین و رحمه الله و برکاته 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ همچنین اعلام میدارم هیچگونه اجازه ی اعتراض به این نتیجه پذیرفته نیست و اعتراض به ان مصداق بارز فتنه و فتنه گر خواهد بود و با مجریان فتنه طبق قوانین کهریزک برخورد میشود . فعلا این بانو به عنوان یکی از سران فتــنه قصد اغتشاشات پنهان دارد........ 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ فعلا این بانو به عنوان یکی از سران فتــنه قصد اغتشاشات پنهان دارد........ ایشون فکر میکنند با توسل به کمک اجانب میتونن کاری کنند که ما دستگیرشون کنیم و برای ایندگاه اسطوره شوند ولی کور خوانده اند ایشون باید بدانند ما ایمیلهاشونو رصد کردیم ... اسنادشم موجوده ... 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ فعلا این بانو به عنوان یکی از سران فتــنه قصد اغتشاشات پنهان دارد........ ایشون فکر میکنند با توسل به کمک اجانب میتونن کاری کنند که ما دستگیرشون کنیم و برای ایندگاه اسطوره شوند ولی کور خوانده اند ایشون باید بدانند ما ایمیلهاشونو رصد کردیم ... اسنادشم موجوده ... در اينكه سيالاتي ها حتي ناديده ميخوانند هم حرفي نيست من بار ديگر شما را به راه راست هدايت ميكنم در زمان پيامبر هم مردم با بت پرستي مشكلي نداشتند ، ولي خوب متاسفانه اينكه آنها از خدا خبر نداشتند به بت پرستي روي آورده بودند زودي يا سيالاتي ميشيد يا همينجا همه شما را جامدات رجيم معرفي ميكنم و من الله توفيق بانو 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ زودي يا سيالاتي ميشيد يا همينجا همه شما را جامدات رجيم معرفي ميكنم و من الله توفيق بانو به هر حال من به عنوان فصل الخطاب،جامدات را پیروز اعلام کرده ام. موضعت را شفاف اعلام کن..... 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مگه نميگن خانوما نظرشون ارجحيت داره به نظر اقايون 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ ای ملت غیور مکانیک این پینیون واسی به عنوان سران فتنه از بصیرت دورگشته اند روز نهم دی ماه شوروغوغایی به پا کنید البته که فشارتان محفوظ خواهد ماند عزیزان من بصیرت را جدی بگیرید سیالات فصل الخطاب نیوتن کبیر است دشمن قصد جنگ نرم دارد تا دنیایی جامداتی وپروزرق وبرق وفریبنده به شما القا کند دشمن درکمین است دشمن را جدی بگیرید 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مگه نميگن خانوما نظرشون ارجحيت داره به نظر اقايون در فتنه ،خانم و آقا و بچه و پیرمرد و...... نداریم!!! من به عنوان فصل الخطاب یه حرفی زده ام،باید یک موضعی بگیری...... 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ ای ملت غیور مکانیکاین پینیون واسی به عنوان سران فتنه از بصیرت دورگشته اند روز نهم دی ماه شوروغوغایی به پا کنید البته که فشارتان محفوظ خواهد ماند عزیزان من بصیرت را جدی بگیرید سیالات فصل الخطاب نیوتن کبیر است دشمن قصد جنگ نرم دارد تا دنیایی جامداتی وپروزرق وبرق وفریبنده به شما القا کند دشمن درکمین است دشمن را جدی بگیرید در فتنه ،خانم و آقا و بچه و پیرمرد و...... نداریم!!! من به عنوان فصل الخطاب یه حرفی زده ام،باید یک موضعی بگیری...... دشمن كه يكيش همين essi هست نميشه جدي نگيريمش اين موضع كه گفتي يعني چه؟ حالا كه راي نياورديد بي زحمت اغتشاش نكنيد وگرنه ميگم بشي كاربر اخراجي 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اين موضع كه گفتي يعني چه؟ حالا كه راي نياورديد بي زحمت اغتشاش نكنيد وگرنه ميگم بشي كاربر اخراجي تو متوجه نمیشی کی در موضع قدرته مثل اینکه......:w00: میگم من فصل الخطابم و تو را بازنده اعلام کرده ام،چون نظر جامدات به نظر من نزدیکتر است.... الان عکس العمل خودت را مشخص کن، من میخوام دفع حداقلی داشته باشم..... 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من فقط ميگم هيس اين صفحه رو ببند و فقط استراحت كن تا حقيقت كه فقط پيروزي سيالات هست رو بپذيري زمان بهترين داروست واست 1 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ هه هه هه شما ها همتون خس و خاشاکین فعلا که ساخت و تولید حکمش تنفیذ شده و دیگه شماها هیش کاری نمیتونین بکنین 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده