S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها من کلی فیلم دیدم دیگ فایده نداره ...هرچی میبینم آخرش معلومه ...یه چند تا اعتیاد چدید پیدا کردم محشره .....منظورم سریال هایی که سایت های متنوع میزارن ....کیا اهل سریال ان من چند صدتایی رو میبینم خوبه ...؟ کسی هست پیشنهادی داشته باشه the big bang theory . 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها من کلی فیلم دیدم دیگ فایده نداره ...هرچی میبینم آخرش معلومه ...یه چند تا اعتیاد چدید پیدا کردم محشره .....منظورم سریال هایی که سایت های متنوع میزارن ....کیا اهل سریال ان من چند صدتایی رو میبینم خوبه ...؟ کسی هست پیشنهادی داشته باشه سریال Breaking Bad خیلی قشنگه امتیاز 9.4 از IMDB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درام - جنایی - خونوادگی 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها من کلی فیلم دیدم دیگ فایده نداره ...هرچی میبینم آخرش معلومه ...یه چند تا اعتیاد چدید پیدا کردم محشره .....منظورم سریال هایی که سایت های متنوع میزارن ....کیا اهل سریال ان من چند صدتایی رو میبینم خوبه ...؟ کسی هست پیشنهادی داشته باشه هیروز رو ببین خیلی قشنگه قلب یخی هم بد نیست 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها من کلی فیلم دیدم دیگ فایده نداره ...هرچی میبینم آخرش معلومه ...یه چند تا اعتیاد چدید پیدا کردم محشره .....منظورم سریال هایی که سایت های متنوع میزارن ....کیا اهل سریال ان من چند صدتایی رو میبینم خوبه ...؟ کسی هست پیشنهادی داشته باشه من از فیلمای کره ای اصلا خوشم نمیاد ولی این فیلمُ من 3 بار دیدم و خیلیم خوشم میاد خیلی قشنگه! روزگار شاهزاده 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ من از فیلمای کره ای اصلا خوشم نمیاد ولی این فیلمُ من 3 بار دیدم و خیلیم خوشم میاد خیلی قشنگه!روزگار شاهزاده خداییش این خیلی باحاله منم دیدمش جدیدن یکی دیگشم اومده اسمش پسران برتر از گل هست اینم مثل همینه تقریبا 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ ما یه رفیق داریم عشقه سریاله این سریالا رو دیده همشو گفته که خیلی خوبه دوست داشتین ببینین Gossip Girl tevter Hart of Dixie spartacus How I Met Your Mother Dexter 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ wow9.4 لینک دانلود داری؟ ضمنان تموم شده یا ادامه داره؟ اوهوم دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تموم نشده... از شبکه amc در حال پخشه 4 فصلش پخش شده 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ fast five, kheili joaleb bud:a030: 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ 127 hour اولش به نظر فیلم خوبی میومد.اما خوب نبود. یه فیلم ایرانی هم دیدم موج سوم اسمش بود.چرت به معنای واقعی کلمه.سریال سوپرنچرال رو هم دارم میبینم خوبه. i love you philip morris خوب بود 12 angry man خیلی خوب بود 3 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ the big bang theory . موضوع و سبک اش چیه سریال Breaking Bad خیلی قشنگهامتیاز 9.4 از IMDB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درام - جنایی - خونوادگی چون مثل خودمی ندید قبول این میبرم تو لیست دان هیروز رو ببین خیلی قشنگهقلب یخی هم بد نیست 127 hour اولش به نظر فیلم خوبی میومد.اما خوب نبود. یه فیلم ایرانی هم دیدم موج سوم اسمش بود.چرت به معنای واقعی کلمه.سریال سوپرنچرال رو هم دارم میبینم خوبه. i love you philip morris خوب بود 12 angry man خیلی خوب بود داشتم ناامید میشدم .....آخه سریال هایی که من میبینم و باهاشون حرکت میکنم اینان نظراتتون بگین ببینم سلیقه ام چقدر افتضاح ... سوپرنچرال که تقریبا عاشقشم.... خاطرات یک خون آشام هم به همچنین .... پیاده روی مردگان ....... ترا نواا................ یه مینی سریال هم هست پیوند برادری ..... فکر کنم خیلی سریال های بدی رو میبینم ...نظرتون چیه 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ موضوع و سبک اش چیه طنز 4 تا فیزیکدان هستن. یکی فیزیک تجربی - یکی تئوری - یکی ستاره شناس و یکی مهندس مکانیک . مثلا از نوابغ دانشگاه های امریکا ان. ورود ی دختر ب همسایگی اینا . مسیر زندگی هاشون رو عوض می کنه . و با تصاویر بهتری از زندگی واقعی اشنا می شن. اگر دوست داشته باشی می تونی وسط حرفهای عجیب غریب شون ی چیزهایی هم یاد بگیری. هنوز در حال پخش هستن . 4 فصل کامل اومده . و فصل 5 داره پخش می شه . جایزه هم گرفته. ... 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ داشتم ناامید میشدم .....آخه سریال هایی که من میبینم و باهاشون حرکت میکنم اینان نظراتتون بگین ببینم سلیقه ام چقدر افتضاح ... سوپرنچرال که تقریبا عاشقشم.... خاطرات یک خون آشام هم به همچنین .... پیاده روی مردگان ....... ترا نواا................ یه مینی سریال هم هست پیوند برادری ..... فکر کنم خیلی سریال های بدی رو میبینم ...نظرتون چیه خاطرات خوت آشام رو هنوز پخش میکنه؟؟؟؟؟ من اخرشو ندیدم نمی دونم اخرش چی شد 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها من کلی فیلم دیدم دیگ فایده نداره ...هرچی میبینم آخرش معلومه ...یه چند تا اعتیاد چدید پیدا کردم محشره .....منظورم سریال هایی که سایت های متنوع میزارن ....کیا اهل سریال ان من چند صدتایی رو میبینم خوبه ...؟ کسی هست پیشنهادی داشته باشه band of brothers جنگی و کمی کمدی! جالبه 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ طنز 4 تا فیزیکدان هستن. یکی فیزیک تجربی - یکی تئوری - یکی ستاره شناس و یکی مهندس مکانیک . مثلا از نوابغ دانشگاه های امریکا ان. ورود ی دختر ب همسایگی اینا . مسیر زندگی هاشون رو عوض می کنه . و با تصاویر بهتری از زندگی واقعی اشنا می شن. اگر دوست داشته باشی می تونی وسط حرفهای عجیب غریب شون ی چیزهایی هم یاد بگیری. هنوز در حال پخش هستن . 4 فصل کامل اومده . و فصل 5 داره پخش می شه . جایزه هم گرفته. ... مرسی ...میرم دنبالش خاطرات خوت آشام رو هنوز پخش میکنه؟؟؟؟؟من اخرشو ندیدم نمی دونم اخرش چی شد پخش که تا دوهفته پیش پخش میکرد اما همه سریال ها به خاطر کریسمس یه استپ عجیب خورده به خصوص همین خاطرات یک خون آشام .....سوپرنچرال و پیاده روی مردگان فکر کنم این هفته آخرش بود بقیشون از 60 تا 75 روز بعد از آخرین پخش شروع میکنن ..... 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ داشتم ناامید میشدم .....آخه سریال هایی که من میبینم و باهاشون حرکت میکنم اینان نظراتتون بگین ببینم سلیقه ام چقدر افتضاح ... سوپرنچرال که تقریبا عاشقشم.... خاطرات یک خون آشام هم به همچنین .... پیاده روی مردگان ....... ترا نواا................ یه مینی سریال هم هست پیوند برادری ..... فکر کنم خیلی سریال های بدی رو میبینم ...نظرتون چیه من از بین اینا فقط سوپرنچرال رو دارم میبینم که بد نیست.بقیشو ندیدم اما میدونم جزو سریال های تاپ نیستن breaking bad the wire dexter game of thrones the sopranos rome oz justified اینا رو میدونم جزو بهترین ها هستن 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ هفته ی پیش جدایی نادر از سیمین رو دیدیم....همه می دونن موضوعش چیه دیگه...نگم چند روز پیش هم " ورود آقایان ممنوع" ...قضیه ی یه دبیر شیمیه مرده که می ره یه دبیرستان دخترونه درس می ده...کمدی بود 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ برای اولین بار این فیلم را با دوبله فارسی دیدم بعد از حدود 14 سال که انگلیسیش را دیده بودم !!! :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ برای اولین بار این فیلم را با دوبله فارسی دیدم بعد از حدود 14 سال که انگلیسیش را دیده بودم !!! :icon_pf (34): اسمش چی بود؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ اسمش چی بود؟ Assassins با بازی stallone , banderas , juliana moore 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ هفته ی پیش جدایی نادر از سیمین رو دیدیم....همه می دونن موضوعش چیه دیگه...نگم چند روز پیش هم " ورود آقایان ممنوع" ...قضیه ی یه دبیر شیمیه مرده که می ره یه دبیرستان دخترونه درس می ده...کمدی بود دوتا از بهترین فیلمهای امسال ک من هرکدومو 3 بار رفتم سینما دیدم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده