MEMOLI 8954 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 به زودی باران میبارد و من دیوانه وار بدون چتر راه برگشت تو را اندازه خواهم گرفت ... 10
sweetest 4756 ارسال شده در 20 شهریور، 2011 نمی خواهم گریه کنم شاید که چشم هایت راجا گذاشته باشی طرح فریادم را روی شیشه های خیس میکشم! و می دانم خوب می دانم تا ساعتی دیگر آب خواهد شد. گوش کن! صدای پای آفتاب را می شنوی؟ فرصتی برای شبنم گل سرخ باقی نمانده است...!! 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 21 شهریور، 2011 این روزها نوازنده قابلی شده ام... دلم شور می زند .... چشمانم تار... 8
Mitra 1723 ارسال شده در 9 مهر، 2011 من غم برای خوردن بســـــــــــیار دارم تو دیگر برایم لقــمه نگیر...! 6
zahra22 19501 ارسال شده در 9 مهر، 2011 دلم تنگ است دلم اندازه حجم قفس تنگ است سکوت از کوچه لبريز است صدايم خيس و باراني است نمي دانم چرا در قلب من پاييز طولاني است 7
*sepid* 9772 ارسال شده در 3 آبان، 2011 این روزها حتی دلم برای خودم هم می سوزد . باورم نمی شود ! تو باورت می شود؟! حتی برای خودم هم اشک می ریزم. از آن من نقطه ای بیش نمانده که آن هم نقطه ی پایان است. 5
*sepid* 9772 ارسال شده در 3 آبان، 2011 حرف بزن ابر مرا باز کن.........دیر زمانی است که بارانی ام کـــجا ایــستــاده ای؟ چــگونــه اســت بــاد از هـــر جــهتـی کــه مــیوزد عــطـر تــو را بــا خــود دارد؟ تـــو نــرفــته ای مــیـدانم . از جــایی در هــمیـن نـزدیکی مــرا نـگاه میــکنی فــقـط مــن نـمیبــینـمت . . . 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 آبان، 2011 می خواستم جهان را به قواره ی رویاهایم در آورم رویاهایم به قواره ی دنیا در آمد... شمس لنگرودی 3
zahra22 19501 ارسال شده در 8 آبان، 2011 دعایت می کنم، عاشق شوی روزی بگیرد آن زبانت دست و پایت گم شود رخساره ات گلگون شود. آهسته زیر لب بگویی، آمدم به هنگام سلام گرم محبوبت و هنگامی که می پرسد ز تو، نام و نشانت را ندانی کیستی معشوق عاشق؟ عاشق معشوق؟ آری، بگویی هیچ کس 4
خاله 3004 ارسال شده در 8 آبان، 2011 نمیدانم دل دل کردنت برای چیست؟ برای دل دادن، دل بردن، یا دل بریدن؟ 8
felorans666 12046 ارسال شده در 8 آبان، 2011 دوستت دارم دوستش داری دوستت دارد انگار این فعل ها نیز گیر کرده اند بین من، تو و او ...................... 6
felorans666 12046 ارسال شده در 8 آبان، 2011 در عکس چشمان تو خواب های من پیداست در شبیه پوست من شب ها چیزی شبیه خواب های تو می چرخد هر شب به خواب هایم بیا تا عکسمان هی به هم شبیه تر شود 3
felorans666 12046 ارسال شده در 8 آبان، 2011 به سکوتم ......... به قوی ترین صلاحم احترام بگذار طنینش را می شنوی؟ از زبیایی آنچه می گویم لذت می بری؟ 3
felorans666 12046 ارسال شده در 8 آبان، 2011 سلام ؛ حال من خوب است ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور که مردم به آن شادمانی بی سبب می گویند . . . با این همه اگر عمری باقی بود طوری از کنار زندگی می گذرم که نه دل کسی در سینه بلرزد و نه این دل نا ماندگار بی درمانم . . . تا یادم نرفته است بنویسم: دیشب در حوالی خواب هایم ، سال پر بارانی بود . . . خواب باران و پاییزی نیامده را دیدم دعا کردم که بیایی با من کنار پنجره بمانی ، باران ببارد اما دریغ که رفتن ، راز غریب این زندگیست رفتی پیش از آن که باران ببارد . . . می دانم ، دل من همیشه پر از هوای تازه باز نیامدن است ! انگار که تعبیر همه رفتن ها ، هرگز باز نیامدن است بی پرده بگویمت : می خواهم تنها بمانم در را پشت سرت ببند بی قرارم ، می خواهم بروم ، می خواهم بمانم ؟! هذیان می گویم ! نمی دانم . . . نه عزیزم ، نامه ام باید کوتاه باشد ساده باشد ، بی کنایه و ابهام پس از نو می نویسم: سلام! حال من خوب است اما تو باور نکن . . . برگرفته از سایت بیت 3
felorans666 12046 ارسال شده در 8 آبان، 2011 منتظر باش متوقف نباش تأمل کن معطل نکن سرسخت باش لجباز نباش صبور باش بی خیال نباش جسور باش گستاخ نباش ساده باش ساده لوح نباش شتاب کن شتابزده عمل نکن بگو آره نگو حتماً بگو نه نگو هرگز بگو برات می مونم نگو برات می میرم 3
MEMOLI 8954 ارسال شده در 17 آبان، 2011 باران که می بارد به جای مخفی شدن زیر چتر عاشقانه می ایستم پا به پای باران می گریم ... من با دیگران فرق دارم !!! 5
ALI* 880 ارسال شده در 23 آبان، 2011 … من هم مي ميرم اما درخياباني شلوغ در برابر بي تفاوتي چشمهاي تماشا… پي دو روز بعد در ستون تسليت روزنامه زير يك عكس6*4 خواهند نوشت اي آنكه رفته اي چه كسي سطل هاي زباله را پر مي كند؟ اما من هنوز به یادتم 3
MEMOLI 8954 ارسال شده در 28 آبان، 2011 تمام ایستگاه های قطار زیر باران ریز نگاهم خیس شدند ! تو نبودی ... انگار برای رسیدن به تو باید همین طور رفت رفت . . . 3
Ssara 14641 ارسال شده در 29 آبان، 2011 سهراب،قایق دیگر جوابگو نیست... کشتی باید ساخت.. اینجا مثل من تنها زیاد است!!! 4
ارسال های توصیه شده