Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ گوگل اطلاعیه صادر کرده میگه که به مدیر سایتتون بگید دست از سر سرچ برداره جوابا توش نیست به گوگل بگو افرادی ناشناس جوابا رو توش گذاشته بودن. دستشون درد نکنه جواب سوال روغن هم پیدا شده که به زودی جواب داده میشه. قرار شده از دور بعدی موقع برگزاری مسابقه گوگل برای همکاری بیشتر سایتش رو ببنده که سوالا همه بی جواب بمونه دور بعدی کی شروع میشه؟ ایشالا ماه بعد البته اگر پیشنهادی واسه بهتر شدن نحوه اجرای مسابقه هم داشته باشین استقبال می کنیم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ ایشالا ماه بعد البته اگر پیشنهادی واسه بهتر شدن نحوه اجرای مسابقه هم داشته باشین استقبال می کنیم وقتشو کم کنین 2 روز بسسسه واسه هر مرحله لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دو روز کمه ... مگه میخوای چی کار کنی؟:w00: خیلی هم بسسه الان یه هفته شده هم هیادشون رفته اصلا مسابقه ای هم بوده دیدی که نصفیا هم سوال نزاشتند اصلا اگه همون موقع که همه جو گیر بودند شروع میشد و وقتش کم بود الان هم هشرکت داشتند و دور بعد هم تموم شده بود لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ مگه میخوای چی کار کنی؟:w00:خیلی هم بسسه الان یه هفته شده هم هیادشون رفته اصلا مسابقه ای هم بوده دیدی که نصفیا هم سوال نزاشتند اصلا اگه همون موقع که همه جو گیر بودند شروع میشد و وقتش کم بود الان هم هشرکت داشتند و دور بعد هم تموم شده بود با حرفات موافقم ولی بعضیا کار دارن و وقت ندارن تو اون دوروزه بیانو بجوابن لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ بله بله ... موافقم ... ممکنه کار پیش بیاد ... سه روز خوبه ... لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ بله بله ... موافقم ... ممکنه کار پیش بیاد ... سه روز خوبه ... سر یک روز داری این همه بحث میکنی؟ باشه بابا 3 روز ولی نه یه هفته:viannen_38: کسی که کار داره میتونه شرکت نکنه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ملت که بیکار نیستن ...:w00: با سه روز موافقم ... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ نه دیگه،6 روز خوبه که زوجم هس :دی لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ایتجور پیش بریم بیشتر از هفت روز میشه ها ... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ اصن بیا مادام العمر بکنیم خیالِ همه راحت باشه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ اصن بیا مادام العمر بکنیم خیالِ همه راحت باشه باشه ... خوبه ... ولی این قانون واسه بچه های سری بعد ( که منم می خوام جزوشون باشم) اعمال بشه ... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ از چیزی ناراحتی؟ من نفهمیدم چه جوری حذف شدیم من نبودم این هم گروهیمون که بود منم جوابارو بهش داده بودم. پس چرا اون گروه جواب سوالای ما رو نداد؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ من نفهمیدم چه جوری حذف شدیم من نبودم این هم گروهیمون که بود منم جوابارو بهش داده بودم. پس چرا اون گروه جواب سوالای ما رو نداد؟ شایعه تو روز روشن :w00: اینجا جواب دادیم: http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=315867&postcount=39 برو یقه هم گروهیتو بگیر :w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده