MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ من هنوز با این مثال 9 فصل سوم نایی مشکل دارم:icon_pf (34): طبق این روش مرکز سطحی که خودش رفته ، مگه نباید فاصله مرکزسطح تا مبدا رو داخل فرمول قرار بدیم؟ اگه اینجوره که بازم طبق شکلی که خودش صفحه قبلش کشیده و مبدا رو از a به سمت f گرفته ، فاصله مرکز سطح تا a میشه 2L/3 خودم هم وقتی مقطع میزنم تا از روش انتگرال گیری t(x) رو بدست بیارم جواب نهاییم میشه m0l/3 یعنی مثل حالتی که فاصله مرکز سطح رو 2l/3 بگیریم. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ من هنوز با این مثال 9 فصل سوم نایی مشکل دارم:icon_pf (34):طبق این روش مرکز سطحی که خودش رفته ، مگه نباید فاصله مرکزسطح تا مبدا رو داخل فرمول قرار بدیم؟ اگه اینجوره که بازم طبق شکلی که خودش صفحه قبلش کشیده و مبدا رو از a به سمت f گرفته ، فاصله مرکز سطح تا a میشه 2L/3 خودم هم وقتی مقطع میزنم تا از روش انتگرال گیری t(x) رو بدست بیارم جواب نهاییم میشه m0l/3 یعنی مثل حالتی که فاصله مرکز سطح رو 2l/3 بگیریم. زاویه پیچش کجا صفره؟ در تکیه گاه b، پس برای b داریم رابطه را مینویسیم. 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ زاویه پیچش کجا صفره؟در تکیه گاه b، پس برای b داریم رابطه را مینویسیم. پس تو این سوالا،چه از روش انتگرال،چه از روش مرکز سطح بخوایم بریم مبدا رو توی نقطه ای که زاویه پیچش صفره میگیریم؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ پس تو این سوالا،چه از روش انتگرال،چه از روش مرکز سطح بخوایم بریم مبدا رو توی نقطه ای که زاویه پیچش صفره میگیریم؟ تو رابطه tl/gj مقدار l کجاست؟ از نقطه ای حساب میشه که زاویه پیچش صفر است و فرقی نمیکند مسئله چی باشه. 1 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ سلام.مثال 9 فصل یک نایی مگه بار روی کل حلقه نیست؟پس چرا فقط تنش رو روی نیم حلقه محاسبه کرده؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ سلام.مثال 9 فصل یک نایی مگه بار روی کل حلقه نیست؟پس چرا فقط تنش رو روی نیم حلقه محاسبه کرده؟ به علت تقارن در هندسه و همچنین بارگذاری، تنش در قسمت بالا و پایین یکسان است. وقتی نیم حلقه هم تحلیل شود،همان جواب به دست میاد. 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ در یک سازه نا معین،اگر قسمت های معین سازه تحت بارگذاری حرارتی قرار گیرند،درهیچ عضوی از سازه نیروی داخلی ایجاد نمیشود یعنی چی این جمله؟ قسمت های معین سازه نا معین یعنی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ در یک سازه نا معین،اگر قسمت های معین سازه تحت بارگذاری حرارتی قرار گیرند،درهیچ عضوی از سازه نیروی داخلی ایجاد نمیشود یعنی چی این جمله؟ قسمت های معین سازه نا معین یعنی چی؟ کجا بوده این جمله؟ احتمالا منظورش سازه های مرکبه که از ترکیب سازه ای نامعین و سازه ای معین به وجود میان. 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ کجا بوده این جمله؟احتمالا منظورش سازه های مرکبه که از ترکیب سازه ای نامعین و سازه ای معین به وجود میان. یه چیزی تو همین مایه هاست. یه سواله شکلش شبیه اینه.گفته ab رو حرارت میدیم.نیروش چی میشه.بعد گفته با اینکه سازه نامعینه ولی چون تحت هر بارگذاری دلخواه در صفحه نیروی میله ab با بررسی تعادل در راستای قائم در گره b بدست می آید میله ab جزو قسمت های معین سازه محسوب میشود. نفهمیدم چی گفته! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ یه چیزی تو همین مایه هاست.یه سواله شکلش شبیه اینه.گفته ab رو حرارت میدیم.نیروش چی میشه.بعد گفته با اینکه سازه نامعینه ولی چون تحت هر بارگذاری دلخواه در صفحه نیروی میله ab با بررسی تعادل در راستای قائم در گره b بدست می آید میله ab جزو قسمت های معین سازه محسوب میشود. نفهمیدم چی گفته! منظورش از معین این است که برای به دست آوردنش، نیازی به حل هایی که در مسائل نامعین استفاده میکردیم، مثل جمع آثار و.... نیست. عملکرد عضو مستقل از نامعینی کل سیستم است. 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ منظورش از معین این است که برای به دست آوردنش، نیازی به حل هایی که در مسائل نامعین استفاده میکردیم، مثل جمع آثار و.... نیست. عملکرد عضو مستقل از نامعینی کل سیستم است. ممنون. حالا راه تشخیصش چیه؟ تا حالا با همچین سوالی روبرو نشده بودم. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ لطفا پیرامون حل سوال زیر راهنمایی بفرمایید. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ لطفا پیرامون حل سوال زیر راهنمایی بفرمایید. متوجه این سوال نشدم که تنش محوری در تیر یکسر گیردار بدون بار خارجی یعنی چی !!!!!! 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ متوجه این سوال نشدم که تنش محوری در تیر یکسر گیردار بدون بار خارجی یعنی چی !!!!!! تنش خمشی ناشی از وزن تیر منظورش نیست؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ تنش خمشی ناشی از وزن تیر منظورش نیست؟:JC_thinking: نه تنش محوری،یعنی تنش در راستای محور. معمولا به تنشی که در اثر نیرو در راستای محور به وجود میاد میگن تنش محوری. 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ نه تنش محوری،یعنی تنش در راستای محور. معمولا به تنشی که در اثر نیرو در راستای محور به وجود میاد میگن تنش محوری. آخه تو سوال به وزن تیرها اشاره کرده بود،گفتم شاید منظورش اونه:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ آخه تو سوال به وزن تیرها اشاره کرده بود،گفتم شاید منظورش اونه:JC_thinking: اگه منظور وزن باشه، میشه یک نیروی متمرکز در وسط دو تیر حساب کرد و با توجه به رابطه خیز دو تیر تحت بار، نسبت طول ها را به دست آورد. 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ اگه منظور وزن باشه، میشه یک نیروی متمرکز در وسط دو تیر حساب کرد و با توجه به رابطه خیز دو تیر تحت بار، نسبت طول ها را به دست آورد. سوال کنکور 90 هست.جواب هم گزینه 4 زدند. از قانون هوک و (epsilon).E نمیشه؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ سوال کنکور 90 هست.جواب هم گزینه 4 زدند.از قانون هوک و (epsilon).E نمیشه؟ راستش من متوجه سوالش نمیشم. فکر کنم نائی تو کتاب جدید امسالش حل کرده،اگر کسی جواب رو دیده بذاره. اون رابطه برای این مسئله وقتی جواب میده که کرنش محوری باشد،وقتی تیر تحت وزنش خم میشه که کرنش محوری نداریم دیگه. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ راستش من متوجه سوالش نمیشم.فکر کنم نائی تو کتاب جدید امسالش حل کرده،اگر کسی جواب رو دیده بذاره. اون رابطه برای این مسئله وقتی جواب میده که کرنش محوری باشد،وقتی تیر تحت وزنش خم میشه که کرنش محوری نداریم دیگه. آره دقیقا اصلا بار عرضی حساب میشه نه محوری من کتاب چاپ جدید رو ندارم متاسفانه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده