Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا! این چه وضعشه! من میخوام این تاپیک گفتگوهای ... محفل بچه های کشاورزی رو قفل کنم! محمد نظرت چیه؟ آخه مسخره بازیه! هی میان اونجا چرت و پرت پست میزنن و میرن! من خودمم توش میرم و پست هم دارم اما تا یه حدودی! شوخی و مسخره بازی و لودگی هم حدی داره بابا ... بنظرم این تاپیک بی خاصیتیه! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا! این چه وضعشه!من میخوام این تاپیک گفتگوهای ... محفل بچه های کشاورزی رو قفل کنم! محمد نظرت چیه؟ آخه مسخره بازیه! هی میان اونجا چرت و پرت پست میزنن و میرن! من خودمم توش میرم و پست هم دارم اما تا یه حدودی! شوخی و مسخره بازی و لودگی هم حدی داره بابا ... بنظرم این تاپیک بی خاصیتیه! تو چرا قاطی کردی بابا کنترل کن خودتو حمید جان. عصبانی نشو مدیریت تاپیکا و قسمتای تالار و تصمیماتش به عهده خودت و همکارته. اگر می بینی تاپیکی واسه تالار مناسب نیست، می تونی قفلش کنی یا به جهت دیگه ای حرکتش بدی یا .... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو چرا قاطی کردی بابا کنترل کن خودتو حمید جان. عصبانی نشو مدیریت تاپیکا و قسمتای تالار و تصمیماتش به عهده خودت و همکارته. اگر می بینی تاپیکی واسه تالار مناسب نیست، می تونی قفلش کنی یا به جهت دیگه ای حرکتش بدی یا .... :icon_pf (34): نه قفل کنم که همین 2 - 3 نفری هم که گه گاهی فعالیت میکنن دیگه کارشون تموم میشه ... دیشب قاطی کردم و یه چیزی گفتم! (ولی طرف میاد الکی پست میده و ... ) ممنون. 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان توجه کنید! الان ساعت 1 بامداده! من از بس حس مسئولیت پذیریم بالاست الان اومدم تا دیر نشده پیشنهادی بدم! اول یه سوال: من نفهمیدم مدیر تالار مهندسی فضای سبز کیه! کیه؟ چرا باید مهندسی فضای سبز برای خودش تالار جداگونه داشته باشه؟؟؟ اگه اینطور باشه باید تمام رشته های کشاورزی هم واسه خودشون جداگونه تالار داشته باشن! مثلا تالار مهندسی علوم باغبانی ... مهندسی زراعت و اصلاح نباتات ... مهندسی گیاهپزشکی ... (که البته ظرفیتش رو داره) پیشنهاد من ادغام تالار مهندسی فضای سبز با کشاورزیه! نظر دیگران چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان توجه کنید! الان ساعت 1 بامداده! من از بس حس مسئولیت پذیریم بالاست الان اومدم تا دیر نشده پیشنهادی بدم! اول یه سوال: من نفهمیدم مدیر تالار مهندسی فضای سبز کیه! کیه؟ چرا باید مهندسی فضای سبز برای خودش تالار جداگونه داشته باشه؟؟؟ اگه اینطور باشه باید تمام رشته های کشاورزی هم واسه خودشون جداگونه تالار داشته باشن! مثلا تالار مهندسی علوم باغبانی ... مهندسی زراعت و اصلاح نباتات ... مهندسی گیاهپزشکی ... (که البته ظرفیتش رو داره) پیشنهاد من ادغام تالار مهندسی فضای سبز با کشاورزیه! نظر دیگران چیه؟ سلام. به این میگن مدیر نمونه و مسئولیت پذیر الان مدیر این تالار انوشه هستش فکر نکنم مهندسی فضای سبز جز گرایشات مهندسی کشاورزی باشه تشابهات زیادی داری در رابطه با شناخت یه سری گیاهان و کاشت و اینا. اما در مورد اصول طراحیشو اینا ارتباط بیشترش با معماری منظر میشه. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شهر سازی بشه زیر مجموعه ی معماری. با تشکر از دوستان فنی! 6 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام. به این میگن مدیر نمونه و مسئولیت پذیر الان مدیر این تالار انوشه هستش فکر نکنم مهندسی فضای سبز جز گرایشات مهندسی کشاورزی باشه تشابهات زیادی داری در رابطه با شناخت یه سری گیاهان و کاشت و اینا. اما در مورد اصول طراحیشو اینا ارتباط بیشترش با معماری منظر میشه. مهندسی فضای سبز رشته ایه که بی ارتباط با کشاورزی نیست. مهندسی فضای سبز شامل علم و هنره کارشناس این رشته باید هم به علم کشاورزی و هم به معماری و هنر مسلط باشه ... اتفاقا برای خودم سوال شد که بدونم کسی که فضای سبز میخونه از همون ورود به دانشگاه رشتش *مهندسی فضای سبزه* یا *مهندسی کشاورزی گرایش مهندسی فضای سبز* میخونه!؟ ولی اگه اشتباه نکنم فضای سبز گرایشی از مهندسی کشاورزیه! یعنی از رشته های کشاورزیه! دوست خوبمون Anooshe که مسئول تور گردشگری نواندیشان شده که! ایشون هم بیاد ببینیم نظرش چیه! ؟؟؟ Anooshe 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شهر سازی بشه زیر مجموعه ی معماری.با تشکر از دوستان فنی! همه تالارهای فنی بشن زیرمجوعه مکانیک تازه بصورت 1 زیرتالار 2 لینک به دیدگاه
ذکیه 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام و خسته نباشید به همه دوستان و مدیران محترم . من تازه وارد انجمن شدم البته نه اسمی بلکه از نظر فعالیتی . هر چی گشتم کتابخانه ای دیجیتالی پیدا نکردم واقعا جاش خالیه یا من پیدا نکردم امیدوارم اگر نداریم برای تشکیل آن برنامه ریزی بشه . 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام و خسته نباشید به همه دوستان و مدیران محترم . من تازه وارد انجمن شدم البته نه اسمی بلکه از نظر فعالیتی . هر چی گشتم کتابخانه ای دیجیتالی پیدا نکردم واقعا جاش خالیه یا من پیدا نکردم امیدوارم اگر نداریم برای تشکیل آن برنامه ریزی بشه . سلام دوست عزیز. خوش اومدین به انجمن برای تالارهای فنی، هر تالار بخش کتابخونه جدا داره. و یه سری از کتاب های عمومی هم مثل کتاب های دینی و تاریخی و .... تو تالار کتابخانه نواندیشان هستش. اگر منظورت ایجاد قسمتی جدا برای کتابخانه دیجیتالیه که هرکس ebook ها pdf های خودش رو اونجا آپلود کنه و همه ebook ها از اونجا قابل دریافت باشن، نیاز به هکی داره که وجودش زیاد ضروری نیست. وقتی هر تالار کتابخونه جدایی داره، این کتابخونه دیجیتالی یه هک اضافه هستش. 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان توجه کنید! الان ساعت 1 بامداده! من از بس حس مسئولیت پذیریم بالاست الان اومدم تا دیر نشده پیشنهادی بدم! اول یه سوال: من نفهمیدم مدیر تالار مهندسی فضای سبز کیه! کیه؟ چرا باید مهندسی فضای سبز برای خودش تالار جداگونه داشته باشه؟؟؟ اگه اینطور باشه باید تمام رشته های کشاورزی هم واسه خودشون جداگونه تالار داشته باشن! مثلا تالار مهندسی علوم باغبانی ... مهندسی زراعت و اصلاح نباتات ... مهندسی گیاهپزشکی ... (که البته ظرفیتش رو داره) پیشنهاد من ادغام تالار مهندسی فضای سبز با کشاورزیه! نظر دیگران چیه؟ آقا حمید برام جالبه که شما وارد تالار فضای سبز شدی ولی هیچ وقت پایینش رو ندیدی تا بدونی مدیر انجمن کیه و اینجا میپرسی از دیگران!!!! مهندسی فضای سبز به نسبت رشته های دیگه جدید هست و حرف سر اینکه زیرشاخه چه رشته ای هست زیاده... و همین الآن ما که دانشجو و فارغ التحصیل این رشته بودیم میدونیم اساتید در دارن در چه جهتی برای تکمیل شدن عنوان این رشته پیش میرن من به هیچ عنوان با ادغام این تالار موافق نیستم... همینطور که قبلا هم با بقیه رشته های کشاورزی همه در یک دسته بودن و خودم پیشنهاد جدا شدنش رو دادم شاید در رشته مهندسی فضای سبز دونستن و شناختن گیاهان مهم باشه اما این فقط جزئی از رشته ماست دانشجوهای فضای سبز میتونن عضو انجمن مهندسین فضای سبز و معماران منظر ایران باشن(islap..... Ifla) اما دانشجوهای دیگر رشته های کشاورزی نه... پس هم تفاوت هایی وجود داره و هم شباهت هایی حالا من نمیدونم به دفعه ای چرا بعد از این همه مدت که شما تو انجمن عضو و مدیر هستین این مساله براتون سوال شده مهندسی فضای سبز رشته ایه که بی ارتباط با کشاورزی نیست. مهندسی فضای سبز شامل علم و هنره کارشناس این رشته باید هم به علم کشاورزی و هم به معماری و هنر مسلط باشه ... اتفاقا برای خودم سوال شد که بدونم کسی که فضای سبز میخونه از همون ورود به دانشگاه رشتش *مهندسی فضای سبزه* یا *مهندسی کشاورزی گرایش مهندسی فضای سبز* میخونه!؟ ولی اگه اشتباه نکنم فضای سبز گرایشی از مهندسی کشاورزیه! یعنی از رشته های کشاورزیه! دوست خوبمون anooshe که مسئول تور گردشگری نواندیشان شده که! ایشون هم بیاد ببینیم نظرش چیه! ؟؟؟ anooshe سالی که ما انتخاب رشته کردیم زیرشاخه نبود و فقط با عنوان مهندسی فضای سبز تو دفترچه ازش اسم برده شده بود... اما بعدها گفتند زیرشاخه کشاورزی حساب میشه و روش بحثه زیادیه متاسفانه حتی الان هم همینطوره.... ولی وقتی وارد گرایش ارشد مربوط به این رشته میشین وارد گروه فنی مهندسی شدید که خب این نشون میده خود وزارت علوم هنوز نمیدونه چیکار داره میکنه ولی من به شخصه با توجه به اطلاعات کمی که راجع به این رشته دارم و مطلعاتی که داشتم صرفا به این خاطر که دانشجوهای این رشته باید گیاهان و مورفولوژیکیشونو بشناسن نمیتونم بگم این رشته زیرشاخه کشاورزیه...(شاید اشتباه از منه) دوست خوبمون anooshe که مسئول تور گردشگری نواندیشان شده که! اگر دقت میکردید این عنوان فقط چند روزه گذاشته شده.... اگر هم قبول کردم عنوانم تغییر کنه فقط به این خاطر بود که بتونم جوابگوی بچه هایی باشم که در مورد مسائل مربوط به تور براشون سوال پیش میاد 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آقا حمید برام جالبه که شما وارد تالار فضای سبز شدی ولی هیچ وقت پایینش رو ندیدی تا بدونی مدیر انجمن کیه و اینجا میپرسی از دیگران!!!!مهندسی فضای سبز به نسبت رشته های دیگه جدید هست و حرف سر اینکه زیرشاخه چه رشته ای هست زیاده... و همین الآن ما که دانشجو و فارغ التحصیل این رشته بودیم میدونیم اساتید در دارن در چه جهتی برای تکمیل شدن عنوان این رشته پیش میرن من به هیچ عنوان با ادغام این تالار موافق نیستم... همینطور که قبلا هم با بقیه رشته های کشاورزی همه در یک دسته بودن و خودم پیشنهاد جدا شدنش رو دادم شاید در رشته مهندسی فضای سبز دونستن و شناختن گیاهان مهم باشه اما این فقط جزئی از رشته ماست دانشجوهای فضای سبز میتونن عضو انجمن مهندسین فضای سبز و معماران منظر ایران باشن(islap..... Ifla) اما دانشجوهای دیگر رشته های کشاورزی نه... پس هم تفاوت هایی وجود داره و هم شباهت هایی حالا من نمیدونم به دفعه ای چرا بعد از این همه مدت که شما تو انجمن عضو و مدیر هستین این مساله براتون سوال شده سالی که ما انتخاب رشته کردیم زیرشاخه نبود و فقط با عنوان مهندسی فضای سبز تو دفترچه ازش اسم برده شده بود... اما بعدها گفتند زیرشاخه کشاورزی حساب میشه و روش بحثه زیادیه متاسفانه حتی الان هم همینطوره.... ولی وقتی وارد گرایش ارشد مربوط به این رشته میشین وارد گروه فنی مهندسی شدید که خب این نشون میده خود وزارت علوم هنوز نمیدونه چیکار داره میکنه ولی من به شخصه با توجه به اطلاعات کمی که راجع به این رشته دارم و مطلعاتی که داشتم صرفا به این خاطر که دانشجوهای این رشته باید گیاهان و مورفولوژیکیشونو بشناسن نمیتونم بگم این رشته زیرشاخه کشاورزیه...(شاید اشتباه از منه) اگر دقت میکردید این عنوان فقط چند روزه گذاشته شده.... اگر هم قبول کردم عنوانم تغییر کنه فقط به این خاطر بود که بتونم جوابگوی بچه هایی باشم که در مورد مسائل مربوط به تور براشون سوال پیش میاد سلام دوست عزیز ... اول یه نکته رو بگم که من ارادت دارم نسبت به شما ... در ضمن بنده وارد تالار شما شدم و بعضی از تاپیک هاتونم نگاه کردم و متوجه شدم که شما مدیریت این بخش رو بر عهده دارید (بله اون قسمت پایین نوشته) حمل بر بی ادبی نشه ... من که قصدی نداشتم. بعد از اینکه متوجه شدم شما مدیر تالار فضای سبز هستید اومدم پروفتون که دیدم عنوان شما شده مسئول تور گردشگری گفتم شاید جدیدا یا قدیما مدیریتش عوض شده (من که نمیدونستم که آخه که) عرض کنم خدمتتون که من فقط یه پیشنهاد دادم ... گفتم شاید با این کار هم تالار کشاورزی رونق بگیره هم تالار شما ... و اینکه بنده مدیریت رو بسپارم به شما ... نه اینکه بخوام خودم مدیر بشم ... والا بلا وقت کافی ندارم ... این فقط یه پیشنهاد بود دوست من. 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نقل قول: ای بابا! این چه وضعشه! من میخوام این تاپیک گفتگوهای ... محفل بچه های کشاورزی رو قفل کنم! محمد نظرت چیه؟ آخه مسخره بازیه! هی میان اونجا چرت و پرت پست میزنن و میرن! من خودمم توش میرم و پست هم دارم اما تا یه حدودی! شوخی و مسخره بازی و لودگی هم حدی داره بابا ... بنظرم این تاپیک بی خاصیتیه! حق با شماست.کلا بخاطر مزاحمت و چرت و پرت گفتن معذرت،باید میگفتید خوشتون نمیاد، تا جایی که تونستم همشو پاک کردم، موفق باشید فکر میکنم گند زدم رفت! :icon_pf (34): آذر به خودش گرفته! محمد همش تقصیر توئه! :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نقل قول:ای بابا! این چه وضعشه! من میخوام این تاپیک گفتگوهای ... محفل بچه های کشاورزی رو قفل کنم! محمد نظرت چیه؟ آخه مسخره بازیه! هی میان اونجا چرت و پرت پست میزنن و میرن! من خودمم توش میرم و پست هم دارم اما تا یه حدودی! شوخی و مسخره بازی و لودگی هم حدی داره بابا ... بنظرم این تاپیک بی خاصیتیه! فکر میکنم گند زدم رفت! :icon_pf (34): آذر به خودش گرفته! محمد همش تقصیر توئه! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من منظورم آذر نبود ... آذر مدیر من بود! لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی کسی نام کاربریش رو عوض میکنه تا مدتی مثلا 2-3 ماه شایدم کمتر نام کاربری قبلیش زیرش نوشته بشه! شناخت مدیرا آسونه ولی برای یکی مثل من که در روز فوقش 20 مین میام سخته دوستامو تشخیص بدم خوب...! 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی کسی نام کاربریش رو عوض میکنه تا مدتی مثلا 2-3 ماه شایدم کمتر نام کاربری قبلیش زیرش نوشته بشه! شناخت مدیرا آسونه ولی برای یکی مثل من که در روز فوقش 20 مین میام سخته دوستامو تشخیص بدم خوب...! اینو خوب اومدی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی کسی نام کاربریش رو عوض میکنه تا مدتی مثلا 2-3 ماه شایدم کمتر نام کاربری قبلیش زیرش نوشته بشه! شناخت مدیرا آسونه ولی برای یکی مثل من که در روز فوقش 20 مین میام سخته دوستامو تشخیص بدم خوب...! نمیشه که 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیشه که خب من از کجا میدونستم اینجا نمی شه! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود. گزینه حذف تاپیک را دیگه برای چی برداشتین؟؟؟؟!!!!!! خوب من اگه تاپیکی در گفتگوی آزاد بزنم نباید بتونم حذفش کنم؟ چرا همش محدودیت ایجاد میکنید !!!!!!!!!! دیگه حذف تاپیک خود آدم که سوء استفاده نداره !!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده