Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ ممنون دوست عزیز که گفتین. رشته نساجی هم اضافه شد لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ شرمنده که در این پیشنهاد رو دیدم :icon_pf (34): خوب رنگی که به نظرتون جالبتره بگین راستی واسه تنوع تو ظاهر میتونین مدتی از قالب جدید انجمن هم استفاده کنید: قالب جدید به اسم noandishaan style هستش که از قسمت پایین انجمن قابل تغییره: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ خداروشکر یکی صدامو شنید! مدیر کل جان من از اون قالب استفاده کردم خیلی قشنگه ولی یکم تیره ست یه ذره رنگهای روشن توش بکار بره قشنگتره میشه شاید البته به نظر من:girl_blush2: درمورد رنگهای جالب هم هر رنگ شادی رو میتونین بذارین فقز این رنگ سبزی که خواب میاره برامون رو عوض کنین مثلا همین آبی من نمدونم هر جور خودتون میدونین!:rose: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ آبی که نمیش گذاشت. چون آبی واسه کاربراس. ولی حالا رو رنگ سبزش کار میکنم ببینم چطوری بهتره. رنگ بندی قالب جدید هم کمی روشن تر میکنم زمینشو 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ آبی که نمیش گذاشت. چون آبی واسه کاربراس. ولی حالا رو رنگ سبزش کار میکنم ببینم چطوری بهتره. رنگ بندی قالب جدید هم کمی روشن تر میکنم زمینشو دست گلت درد نکنه پیر شی جوون منظورم از آبی همین رنگیه که من مینویسماااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ این رنگ آبی که تو داری مینویسی رنگ کاربر ممتازه. ایشالا 300تا پست دیگه رنگ خودت همینطوری میشه 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ این رنگ آبی که تو داری مینویسی رنگ کاربر ممتازه. ایشالا 300تا پست دیگه رنگ خودت همینطوری میشه :ws3: راستی؟؟! ایول رنگ سبزها هم بیتر شد مرسی:rose: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ رنگ مدیرا عوض نشده؟ پر رنگتر شدین دیگه بیتر شدین سبز بی حال بودین شدین سبز باحال 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ سیلاملکم یهنی من نیام کسی نمیاد؟؟:icon_pf (34): ببقچیدا این مربع سبز ها هست که زیر امتیاز ها بیده میشه یکاری کنین بشه مثل باشگاه؟ اینجوری با افزایش امتیازها اونا هم زیاد میشن و تغییر رنگ میدن و نکته مهمش اینجاست که انگیزه رو برا فعالیت بیشتر میکنه البت این پیشنهاد رو محمد امین داده بودااااااااااااا گفتم یه باره دیگه بگم ببینم میشه یا نع پیشاپیش از اینکه به این پیشنهاد جامه عمل پوشوندین ممنون :rose: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ تشکر شد ولی پَ کو جوابش؟؟؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ شرمنده یوحنا جان واسه جوابش یه چند روزی وقت بده :w139: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ شرمنده یوحنا جان واسه جوابش یه چند روزی وقت بده :w139: فقز چون سرباز خسته بودن و ظرف شوی خوب بودن خیلی سخته باشه چند روز مهلت داری! اما فقز چند روز:w00: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ سیلام یه چی دیگه خواستم به سمع و نظرتون برسونم من از قالب جدیده دارم استفاده میکنم یکی از بدی هاش اینه که تمام برچسب ها رو نشون میده میشه یه کاری کنین که نشون نده؟ اینجوری پنل کاربریم خیلی شولوخههههههههههه ببینین 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ من هنوزقالب های جدید رو بررسی نکردم و یه سری مشکلات و کمبودها به خصوص تو بخش پنل کاربری دارن. ایشالا به زودی رفع میشن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ مشکلات بخش پنل کاربری فکر کنم حل شده باشه. 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ مشکلات بخش پنل کاربری فکر کنم حل شده باشه. نه الان من دوباره نگاه کردم همچنان برچسب ها رو میزنه بالای اسم تاپیک:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ من تو موضوعی مشترک نیستم و نتونستم چک کنم. تو قالب اصلی هم همین طوریه؟ لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ من تو موضوعی مشترک نیستم و نتونستم چک کنم. تو قالب اصلی هم همین طوریه؟ قالب اصلی کدومه؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده