Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فقط مدیران تالار ها پس دسترسی دارند خب استارتر تاپیک و همچنین مسئولین نمیتونند دسترسی داشته باشند؟؟ بعد پوکه تاپیک تو بخش میمونه که نه فقط یک نفر از هر تالار دسترسی داره. بعضی از تالارها تاپیکی برای این منظور درنظر گرفتن که لینکهای خراب و معیوب رو اونجا میذارن تا مدیر تالار رسیدگی کنه مثل این تاپیک [h=3]محل جمع آوری لینک های خراب[/h]یکی از وظایف مدیر تالار رسیدگی به این مساله هست 8- رسیدگی و نظم دهی به تاپیکهای تالار مربوطه در صورت عدم رسیدگی میتونید با یکی از مدیران ارشد مطرح کنید 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه فقط یک نفر از هر تالار دسترسی داره. بعضی از تالارها تاپیکی برای این منظور درنظر گرفتن که لینکهای خراب و معیوب رو اونجا میذارن تا مدیر تالار رسیدگی کنه مثل این تاپیکمحل جمع آوری لینک های خراب یکی از وظایف مدیر تالار رسیدگی به این مساله هست در صورت عدم رسیدگی میتونید با یکی از مدیران ارشد مطرح کنید باشه ممنون با مدیر تالارمون در میون میزارم 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ من اکیدا خواستار اینم که محمد....ملقب به محمد ادمین....استعفای خود را در راستای پیشرفت انجمن اعلام کنن... آقا این وضعیت کنترل پنل چرا اینجوریه...بابا آدم نمی فهمه کی به کیه ..چی به چیه.... من کمپین می زنم.... من سِرُم می بندم به دستم...:45645: من دخیل می بندم....من امضا جمع می کنم...:ffuzma2nlljlasbauln من اعلان جنگ می کنم....باید تغییر در این دولت به وجود بیاد....:hrqr6zeqheyjho1f9mx باید انتخابات زودهنگام برگزار بشه...:TAEL_SmileyCente: وگرنه شروع به حرکات پارتیزانی و چیریکی می کنم....بمب گزاری اسپمی میکنم...:banel_smiley_90: به خودم بمپ اسپمی می بندم..بین جمعیت مدیرا منفجر می کنم....:guntootsmiley2: آقا یک نگاهی به ما کن...توجهی... با تشکر....جمعی از خانه به دوشان در اقلیت.... 9 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ ظرفیت پیام های خصوصی در یک فروم نه چندان بزرگ انگلیسی زبان :: 65,535 اونوخت اینجا 1000 تا ؟ بیشترش کنید لطفا 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ ظرفیت پیام های خصوصی در یک فروم نه چندان بزرگ انگلیسی زبان :: 65,535 اونوخت اینجا 1000 تا ؟ بیشترش کنید لطفا بیشتر کمتر شه مهم نیست هر چند وقت یه بار کلش پاک میشه اینجا 5 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ بیشتر کمتر شه مهم نیستهر چند وقت یه بار کلش پاک میشه اینجا اینو خوب اومدی داداش :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ من اکیدا خواستار اینم که محمد....ملقب به محمد ادمین....استعفای خود را در راستای پیشرفت انجمن اعلام کنن... آقا این وضعیت کنترل پنل چرا اینجوریه...بابا آدم نمی فهمه کی به کیه ..چی به چیه.... من کمپین می زنم.... من سِرُم می بندم به دستم...:45645: من دخیل می بندم....من امضا جمع می کنم...:ffuzma2nlljlasbauln من اعلان جنگ می کنم....باید تغییر در این دولت به وجود بیاد....:hrqr6zeqheyjho1f9mx باید انتخابات زودهنگام برگزار بشه...:TAEL_SmileyCente: وگرنه شروع به حرکات پارتیزانی و چیریکی می کنم....بمب گزاری اسپمی میکنم...:banel_smiley_90: به خودم بمپ اسپمی می بندم..بین جمعیت مدیرا منفجر می کنم....:guntootsmiley2: آقا یک نگاهی به ما کن...توجهی... با تشکر....جمعی از خانه به دوشان در اقلیت.... خوش برگشتی و چه پر سر و صدا برگشتی ظرفیت پیام های خصوصی در یک فروم نه چندان بزرگ انگلیسی زبان :: 65,535 اونوخت اینجا 1000 تا ؟ بیشترش کنید لطفا اینم که میلاد گفت دیگه الکی حجم رو با پیغامای قدیمی پر نکنیم بهتره و هرچندوقت یه بار اینباکس پیغامامونو خالی کنیم 5 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ اینم که میلاد گفت دیگه الکی حجم رو با پیغامای قدیمی پر نکنیم بهتره و هرچندوقت یه بار اینباکس پیغامامونو خالی کنیم پیغام خصوصی که حجمی نمیگریه در مقایسه با چیزای دیگه مثل آپلودسنتر 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ پیغام خصوصی که حجمی نمیگریه در مقایسه با چیزای دیگه مثل آپلودسنتر خب ضرورت این کجا و آن کجا 2 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ خب ضرورت این کجا و آن کجا یعنی آپلودسنتر اینقد از پیام خصوصی مهم تره ؟؟ نمیدونم والا 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ یعنی آپلودسنتر اینقد از پیام خصوصی مهم تره ؟؟ نمیدونم والا آری پیام خصوصی که قدیمی بشه دیگه زیاد مهم نیست و بهتره پاک بشه که شلوغم نشه الکی اینباکس ولی فایل جای دیگه اپ بشه و لینک خراب بشه جدای ضرر سئو و فحش خوردنی که داره توسط بعضی کاربرا داره! اصلاحشون هم خیلی زمانبر هستش. البته هرچند خیلی وقتام از آپلودسنتر عکس استفاده های غیرضروری هم میکنن یه چیز دیگه هم اینکه پیام خصوصی رو سنگین شدن دیتابیس اثر میذاره. ولی آپلودسنتر رو پرشدن حجم هارد که در مقایسه با هم سنگینی دیتابیس بدتره 5 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ آری پیام خصوصی که قدیمی بشه دیگه زیاد مهم نیست و بهتره پاک بشه که شلوغم نشه الکی اینباکس ولی فایل جای دیگه اپ بشه و لینک خراب بشه جدای ضرر سئو و فحش خوردنی که داره توسط بعضی کاربرا داره! اصلاحشون هم خیلی زمانبر هستش. البته هرچند خیلی وقتام از آپلودسنتر عکس استفاده های غیرضروری هم میکنن یه چیز دیگه هم اینکه پیام خصوصی رو سنگین شدن دیتابیس اثر میذاره. ولی آپلودسنتر رو پرشدن حجم هارد که در مقایسه با هم سنگینی دیتابیس بدتره اون دیتابیس رو درست میگی ولی بعضی پیاما قدیمیشونم خوبه آره مثلا من خودم همش استفاده غیرضروری میکنم 3 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ الان اینجوری خوبه سپاس هارو نشون میده ما به همین راضی هستیم لطفا دیگه انگولکش نکنید 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ الان اینجوری خوبه سپاس هارو نشون میده ما به همین راضی هستیم لطفا دیگه انگولکش نکنید اگه مشکل پیش نیاد چَشِم شرمنده که مثل حالت قبلش نمیشه دیگه. 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ اگه مشکل پیش نیاد چَشِم شرمنده که مثل حالت قبلش نمیشه دیگه. چرا نميشه؟ ورژنش نميخوره؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ چرا نميشه؟ ورژنش نميخوره؟ آره مشکل از ورژنه. تو ورژن جدیده هکه نیست. قدیمیه هم نصب نمیشه دیگه. 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ آره مشکل از ورژنه. تو ورژن جدیده هکه نیست. قدیمیه هم نصب نمیشه دیگه. فايل xml رو ويرايش كن حدبالاي ورژن رو بيشتر كن. ببين بازم نميشه؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ فايل xml رو ويرايش كن حدبالاي ورژن رو بيشتر كن. ببين بازم نميشه؟ خوب گفتی. دستت مرسی امتحانش میکنم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ آری پیام خصوصی که قدیمی بشه دیگه زیاد مهم نیست و بهتره پاک بشه که شلوغم نشه الکی اینباکس ولی فایل جای دیگه اپ بشه و لینک خراب بشه جدای ضرر سئو و فحش خوردنی که داره توسط بعضی کاربرا داره! اصلاحشون هم خیلی زمانبر هستش. البته هرچند خیلی وقتام از آپلودسنتر عکس استفاده های غیرضروری هم میکنن یه چیز دیگه هم اینکه پیام خصوصی رو سنگین شدن دیتابیس اثر میذاره. ولی آپلودسنتر رو پرشدن حجم هارد که در مقایسه با هم سنگینی دیتابیس بدتره من برای اینکه محمد هم راحت باشه تا اونجایی که شد پ خ هام رو خالی کردم ولی محمد دست به اینا که الان توشه بزنی دیگه خونت پای خودت:167: دیتا بیس هم بپره پ خ های من نباید بپرهههه گفته باشممم 5 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ من برای اینکه محمد هم راحت باشه تا اونجایی که شد پ خ هام رو خالی کردمولی محمد دست به اینا که الان توشه بزنی دیگه خونت پای خودت :167: دیتا بیس هم بپره پ خ های من نباید بپرهههه گفته باشممم دقیقا :167: داریم به محدوده آستانه تحمل بچه ها نزدیک میشیم محمد لطفا با احتیاط برانید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده