Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 فقط مدیران تالار ها پس دسترسی دارند خب استارتر تاپیک و همچنین مسئولین نمیتونند دسترسی داشته باشند؟؟ بعد پوکه تاپیک تو بخش میمونه که نه فقط یک نفر از هر تالار دسترسی داره. بعضی از تالارها تاپیکی برای این منظور درنظر گرفتن که لینکهای خراب و معیوب رو اونجا میذارن تا مدیر تالار رسیدگی کنه مثل این تاپیک [h=3]محل جمع آوری لینک های خراب[/h]یکی از وظایف مدیر تالار رسیدگی به این مساله هست 8- رسیدگی و نظم دهی به تاپیکهای تالار مربوطه در صورت عدم رسیدگی میتونید با یکی از مدیران ارشد مطرح کنید 5
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 نه فقط یک نفر از هر تالار دسترسی داره. بعضی از تالارها تاپیکی برای این منظور درنظر گرفتن که لینکهای خراب و معیوب رو اونجا میذارن تا مدیر تالار رسیدگی کنه مثل این تاپیکمحل جمع آوری لینک های خراب یکی از وظایف مدیر تالار رسیدگی به این مساله هست در صورت عدم رسیدگی میتونید با یکی از مدیران ارشد مطرح کنید باشه ممنون با مدیر تالارمون در میون میزارم 6
moein.s 18984 ارسال شده در 7 مهر، 2014 من اکیدا خواستار اینم که محمد....ملقب به محمد ادمین....استعفای خود را در راستای پیشرفت انجمن اعلام کنن... آقا این وضعیت کنترل پنل چرا اینجوریه...بابا آدم نمی فهمه کی به کیه ..چی به چیه.... من کمپین می زنم.... من سِرُم می بندم به دستم...:45645: من دخیل می بندم....من امضا جمع می کنم...:ffuzma2nlljlasbauln من اعلان جنگ می کنم....باید تغییر در این دولت به وجود بیاد....:hrqr6zeqheyjho1f9mx باید انتخابات زودهنگام برگزار بشه...:TAEL_SmileyCente: وگرنه شروع به حرکات پارتیزانی و چیریکی می کنم....بمب گزاری اسپمی میکنم...:banel_smiley_90: به خودم بمپ اسپمی می بندم..بین جمعیت مدیرا منفجر می کنم....:guntootsmiley2: آقا یک نگاهی به ما کن...توجهی... با تشکر....جمعی از خانه به دوشان در اقلیت.... 9
Shining Star 2108 ارسال شده در 7 مهر، 2014 ظرفیت پیام های خصوصی در یک فروم نه چندان بزرگ انگلیسی زبان :: 65,535 اونوخت اینجا 1000 تا ؟ بیشترش کنید لطفا 6
میلاد 24047 ارسال شده در 7 مهر، 2014 ظرفیت پیام های خصوصی در یک فروم نه چندان بزرگ انگلیسی زبان :: 65,535 اونوخت اینجا 1000 تا ؟ بیشترش کنید لطفا بیشتر کمتر شه مهم نیست هر چند وقت یه بار کلش پاک میشه اینجا 5
Shining Star 2108 ارسال شده در 7 مهر، 2014 بیشتر کمتر شه مهم نیستهر چند وقت یه بار کلش پاک میشه اینجا اینو خوب اومدی داداش :ws28: 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2014 من اکیدا خواستار اینم که محمد....ملقب به محمد ادمین....استعفای خود را در راستای پیشرفت انجمن اعلام کنن... آقا این وضعیت کنترل پنل چرا اینجوریه...بابا آدم نمی فهمه کی به کیه ..چی به چیه.... من کمپین می زنم.... من سِرُم می بندم به دستم...:45645: من دخیل می بندم....من امضا جمع می کنم...:ffuzma2nlljlasbauln من اعلان جنگ می کنم....باید تغییر در این دولت به وجود بیاد....:hrqr6zeqheyjho1f9mx باید انتخابات زودهنگام برگزار بشه...:TAEL_SmileyCente: وگرنه شروع به حرکات پارتیزانی و چیریکی می کنم....بمب گزاری اسپمی میکنم...:banel_smiley_90: به خودم بمپ اسپمی می بندم..بین جمعیت مدیرا منفجر می کنم....:guntootsmiley2: آقا یک نگاهی به ما کن...توجهی... با تشکر....جمعی از خانه به دوشان در اقلیت.... خوش برگشتی و چه پر سر و صدا برگشتی ظرفیت پیام های خصوصی در یک فروم نه چندان بزرگ انگلیسی زبان :: 65,535 اونوخت اینجا 1000 تا ؟ بیشترش کنید لطفا اینم که میلاد گفت دیگه الکی حجم رو با پیغامای قدیمی پر نکنیم بهتره و هرچندوقت یه بار اینباکس پیغامامونو خالی کنیم 5
Shining Star 2108 ارسال شده در 8 مهر، 2014 اینم که میلاد گفت دیگه الکی حجم رو با پیغامای قدیمی پر نکنیم بهتره و هرچندوقت یه بار اینباکس پیغامامونو خالی کنیم پیغام خصوصی که حجمی نمیگریه در مقایسه با چیزای دیگه مثل آپلودسنتر 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2014 پیغام خصوصی که حجمی نمیگریه در مقایسه با چیزای دیگه مثل آپلودسنتر خب ضرورت این کجا و آن کجا 2
Shining Star 2108 ارسال شده در 8 مهر، 2014 خب ضرورت این کجا و آن کجا یعنی آپلودسنتر اینقد از پیام خصوصی مهم تره ؟؟ نمیدونم والا 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2014 یعنی آپلودسنتر اینقد از پیام خصوصی مهم تره ؟؟ نمیدونم والا آری پیام خصوصی که قدیمی بشه دیگه زیاد مهم نیست و بهتره پاک بشه که شلوغم نشه الکی اینباکس ولی فایل جای دیگه اپ بشه و لینک خراب بشه جدای ضرر سئو و فحش خوردنی که داره توسط بعضی کاربرا داره! اصلاحشون هم خیلی زمانبر هستش. البته هرچند خیلی وقتام از آپلودسنتر عکس استفاده های غیرضروری هم میکنن یه چیز دیگه هم اینکه پیام خصوصی رو سنگین شدن دیتابیس اثر میذاره. ولی آپلودسنتر رو پرشدن حجم هارد که در مقایسه با هم سنگینی دیتابیس بدتره 5
Shining Star 2108 ارسال شده در 8 مهر، 2014 آری پیام خصوصی که قدیمی بشه دیگه زیاد مهم نیست و بهتره پاک بشه که شلوغم نشه الکی اینباکس ولی فایل جای دیگه اپ بشه و لینک خراب بشه جدای ضرر سئو و فحش خوردنی که داره توسط بعضی کاربرا داره! اصلاحشون هم خیلی زمانبر هستش. البته هرچند خیلی وقتام از آپلودسنتر عکس استفاده های غیرضروری هم میکنن یه چیز دیگه هم اینکه پیام خصوصی رو سنگین شدن دیتابیس اثر میذاره. ولی آپلودسنتر رو پرشدن حجم هارد که در مقایسه با هم سنگینی دیتابیس بدتره اون دیتابیس رو درست میگی ولی بعضی پیاما قدیمیشونم خوبه آره مثلا من خودم همش استفاده غیرضروری میکنم 3
Shining Star 2108 ارسال شده در 9 مهر، 2014 الان اینجوری خوبه سپاس هارو نشون میده ما به همین راضی هستیم لطفا دیگه انگولکش نکنید 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2014 الان اینجوری خوبه سپاس هارو نشون میده ما به همین راضی هستیم لطفا دیگه انگولکش نکنید اگه مشکل پیش نیاد چَشِم شرمنده که مثل حالت قبلش نمیشه دیگه. 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 9 مهر، 2014 اگه مشکل پیش نیاد چَشِم شرمنده که مثل حالت قبلش نمیشه دیگه. چرا نميشه؟ ورژنش نميخوره؟ 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2014 چرا نميشه؟ ورژنش نميخوره؟ آره مشکل از ورژنه. تو ورژن جدیده هکه نیست. قدیمیه هم نصب نمیشه دیگه. 2
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 10 مهر، 2014 آره مشکل از ورژنه. تو ورژن جدیده هکه نیست. قدیمیه هم نصب نمیشه دیگه. فايل xml رو ويرايش كن حدبالاي ورژن رو بيشتر كن. ببين بازم نميشه؟ 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2014 فايل xml رو ويرايش كن حدبالاي ورژن رو بيشتر كن. ببين بازم نميشه؟ خوب گفتی. دستت مرسی امتحانش میکنم 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 10 مهر، 2014 آری پیام خصوصی که قدیمی بشه دیگه زیاد مهم نیست و بهتره پاک بشه که شلوغم نشه الکی اینباکس ولی فایل جای دیگه اپ بشه و لینک خراب بشه جدای ضرر سئو و فحش خوردنی که داره توسط بعضی کاربرا داره! اصلاحشون هم خیلی زمانبر هستش. البته هرچند خیلی وقتام از آپلودسنتر عکس استفاده های غیرضروری هم میکنن یه چیز دیگه هم اینکه پیام خصوصی رو سنگین شدن دیتابیس اثر میذاره. ولی آپلودسنتر رو پرشدن حجم هارد که در مقایسه با هم سنگینی دیتابیس بدتره من برای اینکه محمد هم راحت باشه تا اونجایی که شد پ خ هام رو خالی کردم ولی محمد دست به اینا که الان توشه بزنی دیگه خونت پای خودت:167: دیتا بیس هم بپره پ خ های من نباید بپرهههه گفته باشممم 5
Shining Star 2108 ارسال شده در 10 مهر، 2014 من برای اینکه محمد هم راحت باشه تا اونجایی که شد پ خ هام رو خالی کردمولی محمد دست به اینا که الان توشه بزنی دیگه خونت پای خودت :167: دیتا بیس هم بپره پ خ های من نباید بپرهههه گفته باشممم دقیقا :167: داریم به محدوده آستانه تحمل بچه ها نزدیک میشیم محمد لطفا با احتیاط برانید 4
ارسال های توصیه شده