رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

زیاد موافق نیستم. به نظر من عمده مشکل شهرسازا اولاً عدم گروهی کار کردن ستش که از همون دانشگاه شرع میشه (3 یا 4 نفر بعضی مواقع بیشتر در یک گروه، فقط یکی کارا رو انجام میده تا حالا مقصر خودشونن ولی استادها هم زیاد بهش توجه نمیکنن. در ضمن دانشجویان این رشته با دانشجویان دیگر رشته ها از جمله دیدگاه دانشجویان رشته ی معماری باید بخوبی آشنا باشند و لزوم کارگاه مشترک با دانشجویان این رشته نیز میتواند بسیار کارساز باشد. این مورد اخیر در مورد طرح های 4 و 5 هر دو رشته که تا حد زیادی به هم نزدیک می شوند می تواند اجرا شود همان گونه که در بعضی دانشگاه های معتبر جهان این کار صورت می گیرد).

ثانیاً ؛ با جامعه نبودن(با مردم عادی یا غیرمتخصص)(با مردم عادی نبودن که جای خود دارد یک متخصص یا فرد لیسانسی که به دانشگاه آمده به قول دکتر بهرامی خود را از مردم که هیچ حتی از خانواده اش نیز جدا میداند این دیدگاه نخبه گرا از نظر من هرچه به سمت بالاتر می رود در بین متخصصین اون رشته هم دیده می شود دو نفر دکتری همدیگر رو قبول ندارند؛ من با اختلاف نظر موافقم ولی اینجا کلاً همدیگر رو نفی می کنند) و بی توجهی به نظرات آنها، عدم توانایی صحبت کردن به شکلی حرفه ای؛ طوری که بتوان نظرات شهرسازی را به کارفرماهایی که فقط اقتصادی فکر میکنند فهماند ، عدم اخلاق حرفه ای و بسیاری مشکلات دیگری که جزءای از دید من زیرمجموعه ی درس جامعه شناسی هستند بسیار بدتر از دیدگاه های اقتصادی شهرسازان است. این مشکلات وجود چنین درسهایی رو ایجاد می کنند.

هر چند که مثل همه معتقد به کپی برداری محض نیستم و مثل همه موافق استفاده از تجربیات مفید دیگران و بروزرسانی ایده های آنها در راستای نیازها و context جامعه ی خود هستم معتقدم که باید یه نگاهی به چارت رشته های شبیه به شهرسازی (که این شهرسازی هم واقعاً واژه ی چرتی Urban maker) در بهترین دانشگاه های جهان انداخت. خواهشاً سری به سایت دانشگاه MIT بندازید (دنبال urban maker or urban planning or urban design نباشید دید اونجا در دوره ی لیساسشون کلاً پایه ای کارکردن و تاکید روی جامعه و فرهنگ هستش تا دیدی صرفاً شهرسازانه اونجا Urban studies رو سرچ کنید ) و دروس اونا رو که قابل دانلود هم هست یه نگاهی بندازید من بزودی در رابطه با دروس این دانشگاه در معرفی سایت ها هم بخشی باز خواهم کرد.

امید جان با قسمت قرمز موافق نیستم. این شرایط توی دانشگاه هست اما توی جامعه حرفه ای اصلا این طور نیست چون مدیر پروژه دقیقا به همه چیز نظارت میکنه و هر کس فقط کار خودش رو انجام میده.

با قسمت سبز موافقم اما کارفرما اهمیت را به بحث اقتصادی میدهد. فوقش یه شهرساز معروف و قوی میاد باهاشون بحث میکنه و شاید اونها بگن بله حرف شما صحیح است اما باز هم مثل قبل فکر میکنن و این بله گفتن صرفا جهت غلبه شخصیتی اون شهرساز بر کارفرما است. البته تعداد این نوع شهرسازایی که میگم خیلی خیلی کمه. باید اسم و رسمی برا خودشون در کرده باشن که بخواطر همین شاید کارفرما ظاهرا بهشون بگه باشه.

ببین همه چیز روی پول میچرخه تا کارفرما راضی نشه پول طرح رو نمیده......:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 338
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چون اين دوتا هر دوشون جزو دروس تخصصي شهرسازي نيستن كه ما ارجحيتشون به همديگرو بررسي كنيم !

هستی جان مدیریت شهری از اصلیترین دروس تخصصی شهرسازی هستش.

فقط درسي مثل مديريت شهري نيست كه رفته قاطي اختياريا , يه درسي مثل حقوق و قوانين شهري هم همين وضعيت رو داره .

حقوق و قوانین شهری هم درس تخصصی هست.

پس فك نمي كنم گذروندن ٦ واحد رياضي , خيلي هم مرگبار باشه !

مرگبار نه اما اگه قرار باشه موجب بشه که دروسی مثل دروس بالا اختیاری بشن تا تعداد واحدا نزنه بالا حالا دیگه میشه فاجعه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

با اين نظر كاملا موافخم يعني فك مي كنم اگه بين اين دو تا درس ارتباطي وجود داره ,از همين لحاظيه كه آخاي مهندس گفتن ::ws3:

:ws52:

پس فك نمي كنم گذروندن ٦ واحد رياضي , خيلي هم مرگبار باشه !

اول من یه نکته رو اشاره کنم که متاسفانه ما 9واحد ریاضی رو میگذرونیم،یعنی واسه ما ریاضی ارائه نمیشه و ما باید با بچه های برق و مکانیک و ... بریم سر یه کلاس و آخرشم یه امتحان میگیرن که همه میفتن

واقعا انصاف نیست گذروندن ریاضی اونم اینجوری

یعنی کاری کردن که بچه ها اصلا به درسای تخصصی توجهی نمیکنن و وقت روش نمیذارن ، فقط فکر پاس کردن ریاضین:icon_pf (34):

و یه نکته که تو خوندن پستای دوستان به ذهنم رسید اینه که ، حالا واقعا رو درسایی که اجبارین چقد کار میشه ؟؟؟

به نظر من شهرسازی از ریشه ضعیفه یعنی روش کار نمیکنن

سطح سواد استادا شدیدا پایینه البته منهای اساتید تهران:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه نکته که تو خوندن پستای دوستان به ذهنم رسید اینه که ، حالا واقعا رو درسایی که اجبارین چقد کار میشه ؟؟؟

به نظر من شهرسازی از ریشه ضعیفه یعنی روش کار نمیکنن

سطح سواد استادا شدیدا پایینه البته منهای اساتید تهران

:ws37:

مرسی دوست من بابت نظراتی که می دید.

موضوع بحث الان اصل قضیه است و اینکه چقدر رو درسای تخصصی و غیر تخصصی کار میشه و یا سطح سواد اساتید چقدره میتونه موضوع بحث بعدی باشه که شیخ باید در موردش نظر بده و یا میتونه یه تاپیک جدید باشه. به هر حال از موضوع بحث ما خارجه.

در این مورد حتما با شیخ صحبت کن.

• Like 4
لینک به دیدگاه
سطح سواد استادا شدیدا پایینه البته منهای اساتید تهران:ws37:
موضوع بحث الان اصل قضیه است و اینکه چقدر رو درسای تخصصی و غیر تخصصی کار میشه و یا سطح سواد اساتید چقدره میتونه موضوع بحث بعدی باشه که شیخ باید در موردش نظر بده و یا میتونه یه تاپیک جدید باشه. به هر حال از موضوع بحث ما خارجه.

موضوع هفته بعد رو میزاریم در مورد سطح سواد استادید و نحوه درس دادنشون.

اما موضوع الآن: چارت درسی شهرسازی در دوره کارشناسی هست.

• Like 3
لینک به دیدگاه
امید جان با قسمت قرمز موافق نیستم. این شرایط توی دانشگاه هست اما توی جامعه حرفه ای اصلا این طور نیست چون مدیر پروژه دقیقا به همه چیز نظارت میکنه و هر کس فقط کار خودش رو انجام میده.

با قسمت سبز موافقم اما کارفرما اهمیت را به بحث اقتصادی میدهد. فوقش یه شهرساز معروف و قوی میاد باهاشون بحث میکنه و شاید اونها بگن بله حرف شما صحیح است اما باز هم مثل قبل فکر میکنن و این بله گفتن صرفا جهت غلبه شخصیتی اون شهرساز بر کارفرما است. البته تعداد این نوع شهرسازایی که میگم خیلی خیلی کمه. باید اسم و رسمی برا خودشون در کرده باشن که بخواطر همین شاید کارفرما ظاهرا بهشون بگه باشه.

ببین همه چیز روی پول میچرخه تا کارفرما راضی نشه پول طرح رو نمیده......:icon_pf (34):

نکته همینه که هر کس کار خودش رو انجام می ده(این کجاش کار گروهیه؟). یکی بحث اقتصادی، یکی بحث اجتماعی، یکی بحث مدیریتی، یکی بحث ترافیک و یکی کالبدی و ... (البته بعضی ها چند بخش رو انجام میدن) بعد گزارش میره زیر دست مدیر پروژه و اگه مدیر فنی یا علمی پروژه هم خواست میان یه نظری بدن(اگر گزارش رو خونده باشن ، اگه یه بار از اونجا بازدید کرده باشند). ای بابا شیخ جوری نوشتی انگار ما هم توی هیچ طرحی نبودیم.

در مورد دوم تا حد متوسطی باهات موافقم که مردم خیلی به اسم و رسم توجه می کنند ولی توانایی استدلال و نحوه ی بیان افراد خیلی مهمه حتی اگه یارو یه بچه هم باشه .

من که خودم همین الان نمی تونم با یه بنگاه دار در مورد شهرسازی حرف بزنم حرفهای من اصولی هستند ولی نوع بیانم حتی پدرم رو هم قانع نمی کنه چه برسه به یه کارفرما.

ضمیمه:

هر پیام شفاهی سه قسمت اصلی دارد:

واژه: واژه ها فقط 7 درصد از هر پیام انتقال یافته را تشکیل می دهند.

لحن صدا: 38 درصد پیام در نواخت و تاکید بر واژه های مختلف انتقال می یابد.

زبان بدن گوینده: 55 درصد پیام

ضمیمه 2:

بزرگترین فیلسوف های جهان ریاضیدان بوده اند.(از بین بهترین ها، بیشترین تعدا مربوط به علوم ریاضی بوده اند منظورم اینه که پایه اصلیشون ریاضی بوده).

• Like 4
لینک به دیدگاه
نکته همینه که هر کس کار خودش رو انجام می ده(این کجاش کار گروهیه؟). یکی بحث اقتصادی، یکی بحث اجتماعی، یکی بحث مدیریتی، یکی بحث ترافیک و یکی کالبدی و ... (البته بعضی ها چند بخش رو انجام میدن) بعد گزارش میره زیر دست مدیر پروژه و اگه مدیر فنی یا علمی پروژه هم خواست میان یه نظری بدن(اگر گزارش رو خونده باشن ، اگه یه بار از اونجا بازدید کرده باشند). ای بابا شیخ جوری نوشتی انگار ما هم توی هیچ طرحی نبودیم.

در مورد دوم تا حد متوسطی باهات موافقم که مردم خیلی به اسم و رسم توجه می کنند ولی توانایی استدلال و نحوه ی بیان افراد خیلی مهمه حتی اگه یارو یه بچه هم باشه .

من که خودم همین الان نمی تونم با یه بنگاه دار در مورد شهرسازی حرف بزنم حرفهای من اصولی هستند ولی نوع بیانم حتی پدرم رو هم قانع نمی کنه چه برسه به یه کارفرما.

ضمیمه:

هر پیام شفاهی سه قسمت اصلی دارد:

واژه: واژه ها فقط 7 درصد از هر پیام انتقال یافته را تشکیل می دهند.

لحن صدا: 38 درصد پیام در نواخت و تاکید بر واژه های مختلف انتقال می یابد.

زبان بدن گوینده: 55 درصد پیام

ضمیمه 2:

بزرگترین فیلسوف های جهان ریاضیدان بوده اند.(از بین بهترین ها، بیشترین تعدا مربوط به علوم ریاضی بوده اند منظورم اینه که پایه اصلیشون ریاضی بوده).

امید جان اصلا چنین منظوری نداشتم.

ببین خب اگه مدیر پروژه کارش رو درست انجام نمیده نمیشه همه رو مقصر دونست که. هماهنگی ها باید توسط مدیر طرح انجام بشه و جلسات کارشناسی برقرار بشه حالا اگه کسی اینکار رو نمیکنه خب مطلبی جداست. بخصوص در قسمت جمع بندی و تحلیل و ارائه راهکارها باید چنین جلساتی باشه که من همیشه سر همه پروژه ها داشتم. میگم بستگی به توانایی های مدیر طرح داره.

توی قسمت قرمز در مورد مردم که صحبت نمیکنیم در مورد کارفرما صحبت میکنیم که از موضع قدرت توی جلسات وارد میشه. من چیزی رو گفتم که توی این چند ساله در جلساتی که با کارفرماهای مختلف داشتم دستگیرم شده بود. اما خب من جلسات محدودی رو دیدم بهتره بقیه هم تجربش رو بگن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

من که تو بازار کار تجربه ای ندارم. اما با صحبتی که با دوستام داشتن، اکثرشون به همین ضعف شهرسازا تو زمینه اقتصاد تو بازارکار اشاره کردن :icon_pf (34):

ولی حالا در مورد اختیاری کردن دروس مدیریت شهری و قوانین شهری و اضافه کردن دروس ریاضی، نمیدونم بر اساس چه پایه فکری اینکار رو انجام دادن.

ولی یکی از مشکلاتی که تو تنظیم چارت های درسی هستش، زیاد نظر کارشناسانه پرسیده نمیشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
امید جان اصلا چنین منظوری نداشتم.

ببین خب اگه مدیر پروژه کارش رو درست انجام نمیده نمیشه همه رو مقصر دونست که. هماهنگی ها باید توسط مدیر طرح انجام بشه و جلسات کارشناسی برقرار بشه حالا اگه کسی اینکار رو نمیکنه خب مطلبی جداست. بخصوص در قسمت جمع بندی و تحلیل و ارائه راهکارها باید چنین جلساتی باشه که من همیشه سر همه پروژه ها داشتم. میگم بستگی به توانایی های مدیر طرح داره.

توی قسمت قرمز در مورد مردم که صحبت نمیکنیم در مورد کارفرما صحبت میکنیم که از موضع قدرت توی جلسات وارد میشه. من چیزی رو گفتم که توی این چند ساله در جلساتی که با کارفرماهای مختلف داشتم دستگیرم شده بود. اما خب من جلسات محدودی رو دیدم بهتره بقیه هم تجربش رو بگن.

شیخ خداییش توی یک کار شناخت یک طرح چقدرش رو خودت انجام میدی؟ چقدرش میدی افراد دیگه انجام بدن؟ اون افراد کی هستند؟(واقعاً کارشناسن یا چندتا دانشجو با ساعتی 1000 تومان؟

من چیزی رو که میگم منظورم خیلی از مهندسین مشاوره. یه نمونه بزنم(خیلی از این نمنه ها داریم): توی طرح 3 ما روی ناحیه 10 سنندج(که همش بافت قدیم تقریباً) تو طرح جامع سال 85 پیشنهاد یه معبر 12 متری رو داده بود. از کجا؟ از یک خیابان اصلی به محله که توی 20 متر طول باید یه ترانشه ی 30 متری رو طی می کرد.

منظورم اینه واقعاً این کارشناسیه؟ کدومشون یه بار اونجا رو دیدن؟ اصلاً به نظرم اونی که توی برداشت بوده اصلاً ندونسته پیشنهاد رو کی و چه زمانی داده.

یه نکته ی دیگه: جلسات بستن طرح چقدر طول می کشه؟

اینکه در مورد مردم گفتم کارفرما هم جزء مردم هستش که به قول خودت دارای قدرت هستش که قانع کردن این جور آدم ها هم راه و روش خودش رو داره. اینجا نمیشه بحثش رو کرد ولی خیلی راه حلهای منطقی زیادی وجود داره که در اکثر موارد نیازمند به یه نفره که با بیان خوب هستش. از اینکه در پست رو فرستادم معذرت می خوام خیلی سرم شلوغه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

راستی چرا شهرسازا نمی تونن بحث اقتصادی رو انجام بدن؟

1) چون باید به یک متخصص اقتصادی اون رو بدن انجام بده به دلیل ...

2) در ضمن منظورتون از بحث اقتصادی چیه؟

ضمیمه:

در طرح جامع سه بعدی این موارد مربوط به مباحث اقتصادیه:

د- بررسي محيط اقتصادي

د-1- بررسي قيمت اراضي

د-2- بررسي قسمت ساختمان‌ها

د-3- بررسي قيمت اجاره و سرقفلي

د-4- بررسي گرايشات بازار و سرمايه‌گذاري در ساختمان و مستغلات

و در آخر

3-6- برآورد اقتصادي طرح

به نظرم یه بنگاه دار میتونه کلش رو خیلی راحت و در چند ساعت انجام بده.

• Like 4
لینک به دیدگاه
شیخ خداییش توی یک کار شناخت یک طرح چقدرش رو خودت انجام میدی؟ چقدرش میدی افراد دیگه انجام بدن؟ اون افراد کی هستند؟(واقعاً کارشناسن یا چندتا دانشجو با ساعتی 1000 تومان؟

من چیزی رو که میگم منظورم خیلی از مهندسین مشاوره. یه نمونه بزنم(خیلی از این نمنه ها داریم): توی طرح 3 ما روی ناحیه 10 سنندج(که همش بافت قدیم تقریباً) تو طرح جامع سال 85 پیشنهاد یه معبر 12 متری رو داده بود. از کجا؟ از یک خیابان اصلی به محله که توی 20 متر طول باید یه ترانشه ی 30 متری رو طی می کرد.

منظورم اینه واقعاً این کارشناسیه؟ کدومشون یه بار اونجا رو دیدن؟ اصلاً به نظرم اونی که توی برداشت بوده اصلاً ندونسته پیشنهاد رو کی و چه زمانی داده.

یه نکته ی دیگه: جلسات بستن طرح چقدر طول می کشه؟

اینکه در مورد مردم گفتم کارفرما هم جزء مردم هستش که به قول خودت دارای قدرت هستش که قانع کردن این جور آدم ها هم راه و روش خودش رو داره. اینجا نمیشه بحثش رو کرد ولی خیلی راه حلهای منطقی زیادی وجود داره که در اکثر موارد نیازمند به یه نفره که با بیان خوب هستش. از اینکه در پست رو فرستادم معذرت می خوام خیلی سرم شلوغه.

امید جان من که هیچ وقت مدیر پروژه نبودم که تقسیم کار کنم. همیشه کارشناسی بیش نبودم هر قسمتی رو که مدیر پروژه گفته انجام دادم. توی چنتا پروژه ای که کار کردم همه قسمتها رو همیشه کارشناسا انجام دادن اصلا به دانشجو سپرده نشده بوده اصلا. شاید توی جاهای دیگه این اتفاق بیوفته اما من ندیدم تا به حال.

این جلساتی که ازش صحبت کردم تعداد و زمانش متفاوته خب. اما بعضی روزا تمام ساعت کاری بهش اختصاص داره تا تصمیم گیری ها انجام بشه.

مرسی امید جان که نظرت رو دادی:ws31:

• Like 4
لینک به دیدگاه
راستی چرا شهرسازا نمی تونن بحث اقتصادی رو انجام بدن؟

1) چون باید به یک متخصص اقتصادی اون رو بدن انجام بده به دلیل ...

2) در ضمن منظورتون از بحث اقتصادی چیه؟

ضمیمه:

د- بررسي محيط اقتصادي

د-1- بررسي قيمت اراضي

د-4- بررسي گرايشات بازار و سرمايه‌گذاري در ساختمان ومستغلات

و در آخر

3-6- برآورد اقتصاديطرح

امید جان ببخشید شدیدا با قسمت قرمز مخالفم. پیشنهاد میکنم بچه هایی که کار کردن توضیح بدن. فکر کنم ابراهیم خوب توضیح بده.

ابراهیم نظرت رو بگو در مورد صحبت امید.:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
امید جان من که هیچ وقت مدیر پروژه نبودم که تقسیم کار کنم. همیشه کارشناسی بیش نبودم هر قسمتی رو که مدیر پروژه گفته انجام دادم. توی چنتا پروژه ای که کار کردم همه قسمتها رو همیشه کارشناسا انجام دادن اصلا به دانشجو سپرده نشده بوده اصلا. شاید توی جاهای دیگه این اتفاق بیوفته اما من ندیدم تا به حال.

این جلساتی که ازش صحبت کردم تعداد و زمانش متفاوته خب. اما بعضی روزا تمام ساعت کاری بهش اختصاص داره تا تصمیم گیری ها انجام بشه.

مرسی امید جان که نظرت رو دادی:ws31:

من بیشتر ممنونم که نظرت رو اون موقع دادی فکرکنم حدود ساعت 3:30 صبح بوده.

من متاسفانه از بحث اصلی خودم فاصله گرفتم و اون چیزی رو می خواستم نتونستم بگم. ضعف بیانم اینجور که میخونم افتضاحه. هیچ نظمی نداشت.

من بحث از نبود کاگروهی شروع کردم ولی افتضاح بیانش کردم. شاید نظر من اصلاً از پایه مشکل داره چون اون چیزی که من در ذهن دارم فعلاً یه چیز آرمانیه(حداقل توی ایران آرمانیه). بحث من با یه مثال از نبود کلاس مشترک با دانشجوهای معماری به یه جای دیگه رفت. معماری فقط مثال بود و باید با سایر تخصص های شهری هم کلاس و بحث های مشترک داشت(منظورم جامعه شناسی شهری، مدیریت شهری، اقتصاددانان شهری، مهندسین ترافیک و تاسیسات شهری و ... و حتی رشته های باستان شناسی و تاریخ که در میراث مانع از هر کاری می شوند). یادمه دکتر پاکزاد می گفت(2 سال قبل) که در طول عمرش تونسته فقط یه نفر رو راضی کنه که رشته ی طراحی شهری و برنامه ریزی شهری رو نخونه و اونو راضی کرده بره روانشناسی محیطی بخونه. با این وضع ایده ی من از اول بد مطرح شد. در واقع نظرم یه چیز بدیهی بود که بد بیانش کردم.

در مورد سپردن کار به دانشجوها از طرف شرکت ها اگه چیزی نشنیدی برام عجیبه ولی این کار توی مرحله ی شناخت برای اینکه هزینه شون رو پائین نگه دارن خیلی متداوله و باعث میشه که پایه ی کار در همون مرحله ی شناخت ماس مالی باشه.

در مورد پیشنهاد هم من هنوز رو حرفم هستم که زیاد وجدانی روش کار نمیشه و بیشتر چیزهایی بدیهی رو پیشنهاد میدن تا اینکه زیاد فکر کنن و ایده بدن.

ضمیمه:

من گفتم در مورد المستد مطلب جمع کنیم که تا بحال نشده و من خودم مقصرم. یه چیزی در مورد المستد بگم که المستد با دیدن یه گردنبند زمرد ، ایده ی بینظیر پارک سیستم رو داد. این بدین معنی هستش که این فرد چقدر در فکر پیشنهاد مناسب تر و گزینه ی بهتری بوده که با دیدن یه گردنبند به فکر اون ایده می افته.

من حرف واسه درد دل زیاد دارم دوست داشتی ادامه میدیم.

در ضمن خواهشاً بحث دیگه ای رو مطرح کن که دیگر بچه ها هم بتونن نظر بدن.

• Like 4
لینک به دیدگاه
امید جان ببخشید شدیدا با قسمت قرمز مخالفم. پیشنهاد میکنم بچه هایی که کار کردن توضیح بدن. فکر کنم ابراهیم خوب توضیح بده.

خواهش می کنم مخالفت و عدم هم نظر بودن یه چیز طبیعیه.

واقعیتش توی کار رسمی این بخش رو یکبار کار کردم البته فقط نقشه قیمت اراضی اونو درست کردم. کارهای دیگه ای رو که دیدم از بهترین نظریه پردازان و بهترین های طراحی شهری کشور هم در حد کار یه بنگاه دار هم نبوده.

خواهشاً اگه با آقا ابراهیم نمونه ی درست و حسابی دارید بذارین که ما هم ببینیم. داریم صراط کج میریم با این وجود. خواه ناخواه این کار هم به ما می افته ما کارشناس اقتصاد شهری در سنندج نداریم حداقل به ما یاد بدین تا اونو به یک بنگاه دار ندیم (منظورم اینه که فقط نظر بنگاه دارها نشه).

ادامه ش واسه بعد نمی زارن چندتا نظربدیم. باید بریم عروسی. جاتون خالیه واقعاً چون عروسی های کردها فوق العاده ست. انشاالله عروسی دوستان هم بیاییم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

مرسی که بحث رو به چالش کشیدید.

عرض کنم خدمت دوستان عزیز یه طرح رو مخصوصا اگه بافت فرسوده باشه (چون تخصص بافت فرسوده دارم) یه شهرساز( درست و حسابی) میتونه انجام بده. تمام بخش هاشو . من خودم این کارو کردم مباحث اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و .....

در مورد حرف امید تا حدی قابل قبوله اما دو نکته اساسی داره

اول اینکه کارشناسای اقتصادی از ضعف شهرسازا استفاده کرده و الکی قیمت زیادی واسه یه فصل اقتصادی دریافت میکنن که حدودا معادل یه سال کار کردن شهرسازه!!!!!!! چرا؟

دوم اینکه مگه دانشجوها چه ایرادی دارن؟ اگه دانشجو تو دوران تحصیل کار کنه بعدا هم برای خودش و هم برای جامعه مفیدتره. در ضمن حقوق کم دانشجو به دلیل کم سوادی نیست به دلیل عدم تجربه است و در واقع کارفرما با دادن پول کم به دانشجو داره اونو اثتسمار میکنه.

راستی کارشناس اقتصادی مگه چقدر وقت رو پروژه میزاره؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

امید جان جون من با این سرفصل های اقتصادی رو تو بافت فرسوده انجام دادم کاملا با روالش آشنا هستم.

شما یه سری اطلاعات خام از بنگاه دارا دریافت میکنی و تحلیل و آنالیزش با شماست.

در ضمن شما هیچ وقت از یه بنگاه دار نباید سوال کنی بلکه باید از چند تا سوال کنی و برایند اطلاعات اونا رو تو طرح بیاری چون ممکنه بعضی مغرضانه جواب بدن. تعدد منابع اطلاعاتی برخورد سلیقه ای رو کم میکنه و مساله آخر هم روانشناسی فردیه که میره و اطلاعات جمع آوری میکنه که باید تشخیص بده بنگاه دار اطلاعات درست میده یا غلط.

• Like 4
لینک به دیدگاه

بچه ها قبلا پرسیدم که نظریه شخص ثانی؟

این نظریه از ادموند بیکن هستش که عنوان میکنه که همیشه شخص ثانی تصمیم میگیره که سرنوشت طرح شخس اول چی میشه.

وزکولو هم که گفتم:

وزکولو یا نئو کلاسیک دروره چهارم رنسانسه

رنسانس:1)رنسانس پیشین 2)رنسانس پسین 3) باروک 4) وزکولو یا نئو کلاسیک

راجع به این بحث اقتصادی هم که من تجربه کاری ندارم ولی تا اونجای که عقلم قد میده حق با شیخ و ابراهیمه و منم کاملا با نظر امید مخالفم . بنگاه یه جاهایو بتونه انجام بده که البته اونم به قول ابی برایند مهمتر از تک کاریه و از اینا دیگه .....

تو امریکا یه دانشجوی شهرسازی به یه ارگان مثل شهرداری یا جاهای مرتبط با شهرسازی معرفی میشه و همزمان با تحصیل اصول و کلیت بازار هم دستش میاد که به محض فارغ التحصیل شدن در واقع یه شهرساز کامل شده

• Like 4
لینک به دیدگاه
بچه ها قبلا پرسیدم که نظریه شخص ثانی؟

این نظریه از ادموند بیکن هستش که عنوان میکنه که همیشه شخص ثانی تصمیم میگیره که سرنوشت طرح شخس اول چی میشه.

وزکولو هم که گفتم:

وزکولو یا نئو کلاسیک دروره چهارم رنسانسه

رنسانس:1)رنسانس پیشین 2)رنسانس پسین 3) باروک 4) وزکولو یا نئو کلاسیک

راجع به این بحث اقتصادی هم که من تجربه کاری ندارم ولی تا اونجای که عقلم قد میده حق با شیخ و ابراهیمه و منم کاملا با نظر امید مخالفم . بنگاه یه جاهایو بتونه انجام بده که البته اونم به قول ابی برایند مهمتر از تک کاریه و از اینا دیگه .....

تو امریکا یه دانشجوی شهرسازی به یه ارگان مثل شهرداری یا جاهای مرتبط با شهرسازی معرفی میشه و همزمان با تحصیل اصول و کلیت بازار هم دستش میاد که به محض فارغ التحصیل شدن در واقع یه شهرساز کامل شده

وحیدجان اون وزکولو فکر کنم اشتباه باشه :ws38: فکر کنم روکوکو هستش.

• Like 3
لینک به دیدگاه

د- بررسي محيط اقتصادي

د-1- بررسي قيمت اراضي

د-4- بررسي گرايشات بازار و سرمايه‌گذاري در ساختمان ومستغلات

و در آخر

3-6- برآورد اقتصاديطرح

یه بار دیگه این رو میارم چون خیلی مهمه . جلوی هر کدومشون می نویسم که به نظرم چجوری انجام میشه.

د- بررسي محيط اقتصادي

د-1- بررسي قيمت اراضي: این رو از چند تا بنگاه دار می پرسیم و نتیجه ای که می گیریم و چندتا تحلیل و یک نقشه

د-2- بررسي قسمت ساختمان‌ها: این رو از همون بنگاه دارها هم می پرسیم که انواع ساختمان ها رو چقدر خرید و فروش می کنند. بعد از چند تا مهندس توی کارهای ساختمانی قیمت تمام شده ی انواع ساختمان ها رو می پرسیم. یه نگاهی هم به اون دفترچه هایی که قیمت آهن و ... رو نوشته می اندازیم.

د-3- بررسي قيمت اجاره و سرقفلي:این هم از بنگاه دارها پرسیده میشه

د-4- بررسي گرايشات بازار و سرمايه‌گذاري در ساختمان ومستغلات: این هم به سیاستهای دولت ربط داره و تا حد زیادیش رو بنگاه دارها می تونن جواب بدن اگه درست و حسابی ازشون سوال بشه.

و در آخر

3-6- برآورد اقتصادي طرح

این بحث که آخره کار هستش بیشتر از روی موارد 1 و 2 استفاده میشه و یکسری عملیات محاسباتی منطقیه که هیچ هم پیچیده نیست.(البته اینجاها خیلی وقت ها باعث میشه که طرح پیشنهادی برای افزایش بازده اقتصادیش، بازنگری بشه).

به نظر من که کار زیاد سختی نیست و اونجور هم که دیده ام بهترین مهندسین مشاور هم کار شاخی نمی کنند. به نظرم دارید زیادی این مطالعات اقتصادی رو بزرگ می کنید. در ضمن متاسفانه بحث اصلی رو کاملاً ول کردیم داریم فقط بحث اقتصادی طرح ها انجام میدیم.

در این مورد شما بهترین کاری رو که می شناسید بزارید تا بحث کنیم که واقعاً یه بنگاه دار نمی تونه از یه شهرساز اونو انجام بده (منظورم فقط 4 بحث مطالعاته کاری به پیشنهاد ندارم ). بازم میگم من این بحث رو تا حالا خیلی جدی انجام ندادم ولی اون چیزی رو که دیدم این نتیجه رو گرفتم:

حکم:به نظر من یه بنگاه دار از یه شهرساز بهتر میتونه این بحث رو انجام بده.

اثبات: اگه دوستان با مواردی که در بالا اشاره شد موافق باشن که ما بیشتر اطلاعات خام مون رو از بنگاه دارها می گیریم اگه به یه بنگاه دار بفهمونیم که چی می خوایم فکر کنم خیلی بهتر از ما کار کنند. دوستانی که ادعا می کنند بهتر میتونن برن اطلاعات خودشون رو با یه بنگاه دار نمی گم خیلی کارکشته با یک بنگاه دار متوسط محک بزنند. توی شعاع 400 متری خونه ی ما حداقل 15 بنگاه وجود داره که همه غیرحرفه ای هستند ولی چنان حرف می زنند که راحت سرت رو کلاه میزارن.

حالا زیاد نوشتم تا بعد

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...