MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ وجود ندارند " شغال " هایی که " شغال " نباشند ... بسیارند اما " آدم " هایی که " آدم " نیستند ! 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ انتخابات که آزاد باشد چشم های تو را انتخاب می کنم چشم های تو هرگز دروغ نمی گویند..........(!) 8 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ خداوند میفرماید من از بنده ام در عجبم: گاهی من می خواهم بنده ای را ذلت بدهم ! ولی عالم و آدمی در پی بلند کردن او هستند و گاهی من خودم بنده ای را عزت می بخشم و از فرش به عرش میرسانم اما آدمیان نمی خواهند و نمی توانند او را در اوج ببینند و می خواهند او را به زور زمین بزنند... 8 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ گر توانی که بجویی دلم امروز بجوی ورنه بسیار بجویی و نیابی بازم 4 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ روزهايم همه غم خاطراتم همه محو ذهن من خسته تر از هر روز است باغ انديشه ام از زمزمه آب تهي است پاي آن نارون خسته هنوز نقش يک چشمه خشکيده بجاست روي هر برگ چنار سايه زرد خزان خيمه زده است باغم از زمزمه عشق تهي است باورم (( تنهائي )) است چه کسي اشک مرا مي فهمد؟!!! 7 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ مرد بقال از من پرسید: چند من خربزه می خواهی؟ من از او پرسیدم: دل خوش سیری چند؟.. 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ چرخ گاری در حسرت وا ماندن اسب.. اسب در حسرت خوابیدن گاریچی.. مرد گاریچی در حسرت مرگ !! سهراب سپهری 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ یک روز را نباید ۳۶۵ روز تکرار کرد....:JC_thinking: 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ گربه بیش از دیگران در فکر آزادی پرندهٔ محبوس است 11 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خانه دلت را از شیشه بساز ولی به سنگ ها بگو که از فولاد است ... 13 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ همه، همهي ما در وحشتِ واژهها زاده ميشويم و در ترسِ بيسرانجامِ مُدارا ميميريم. جدا متاسفم! 8 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ همه چیز که فردا اتفاق نمی افتد !!! چیزهایی هم هستند که پس فردا ... 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اویخته به ترسهایت خواهی مرد فریاد بکش...زندگی با فریادهایت معنا پیدا میکند 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ مادربزرگ دیگه برامون قصه نمیگه...اون دیگه نمیتونه قصه بگه چون دیگه توداستان پسرخوب وسربه هوا نیست دختر خوش چشم وابرو نیست داستانها تلخ شده اند پرازادمهای رذل، پسرها ودخترهایی که دست دردست هم دروغ میبافند وراست می انگارند مادربزرگ ازقصه هایش بیزار هست... 10 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ حرفها هم مانند آدمهایند! گاهی که باید بیایند، نمیآیند ... 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ مادربزرگ دیگه برامون قصه نمیگه...اون دیگه نمیتونه قصه بگه چون دیگه توداستان پسرخوب وسربه هوا نیست دختر خوش چشم وابرو نیست داستانها تلخ شده اند پرازادمهای رذل، پسرها ودخترهایی که دست دردست هم دروغ میبافند وراست می انگارند مادربزرگ ازقصه هایش بیزار هست... تو حرفت را بزن …چه کار داری که باران نمی بارد اینجا سالهاست که دیگر به قصه های هم گوش نمی دهند دست خودشان نیست به شرط چاقو به دنیا آمده اند و تا پیراهنت را سیاه نبینند… باور نمی کنند چیزی از دست داده باشی 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ خنده را معنی ز سرمستی مکن آن که می خندد غمش بی انتهاست. 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ طاووس را بدیدم میکند پر خویش گفتم مکن که پر تو با سیم و با زر است بگریست زار و مرا گفت ای حکیم آگه نه ای که دشمن جان من این پر است 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز چه توان کرد که سعی من و دل باطل بود 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ چه کسي گفت: «خداوند شبان همه است و برادرها را تا ته درۀ سبز رهنمون خواهد بود.» من شبان رمۀ خود بودم و کسي آن بالا خود شبان من معصوم نبود. غفلت من رمه را از کف داد غفلت او شايد هم از ايندست مرا هم از ايندست تو را رمه را همه را . . . 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده