.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ من چه در وهم وجودم چه عدم دلتنگماز عدم تا به وجود آمده ام دلتنگم روح از افلاک و تن از خاک، در این ساغر پاک از در آمیختن شادی و غم دلتنگم خوشه ای از ملکوت تو مرا دور انداخت من هنوز ازسفر باغ ارم دلتنگم ای نبخشوده گناه پدرم آدم را به گناهان نبخشوده قسم دلتنگم حال در خوف و رجا رو به تو بر میگردم دو قدم دلهره دارم دو قدم دلتنگم نشد از یاد برم خاطره دوری را بازهرچند رسیدیم به هم !دلتنگم 8 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ . . . دلت که گرفته باشد ... با صدای دستفروش دوره گرد هم گریه می کنی ... 10 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من اگه خدا بودم، هر چند وقت یکبار «دِموی» بهشت رو به بندههام نشون میدادم تا دلسرد نشن ...! 10 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ دیروز از رادیو شنیدم : همیشه رو براه باشید ، نه رو به بیراهه ... قشنگ بود 10 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ فرق بین نبوغ و حماقت این است که نبوغ حدی دارد. 8 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ انیشتین می گوید: دو چیز انتها ندارد 1. کهکشان و گیتی 2. خریت و حماقت بشر ولی اولی را مطمئن نیستم... 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ با خود قدم می زنم خودم را به پارک می برم گاهی هم بدم نمی آید سر خودم داد بکشم و این همه پا پیش می گذارم که پس نیفتم که نشان بدهم اینجا بیخود نیستم ... 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ وقتی به نقطه ای می رسیم که توان درک هستی را نداریم، هول برمان میدارد در برهوتی تاریک و بی انتها دنبال نور می گردیم و دست آخر، حتی اگر شده نوری ضعیف برای خودمان درست می کنیم و نفسی به آسودگی می کشیم و برمی گردیم سر زندگی خودمان...... 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ وقتی من بچه بودم... غصه بود........اما.....کم بود... 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ همیشه کار درست را انجام دهید، این کار یک نفر را خشمگین و بقیه را متحیر میکند. مارک تواین 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ هر مردی دو زن را دوست دارد. یکی زاییده خیال اوست و دیگری هنوز متولد نشده است. 11 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ در یک روز، اگر شما با هیچ مشکلی مواجه نمیشوید، می توانید مطمئن باشید که در مسیر اشتباه حرکت میکنید. سوآمی ویوکاناندن 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ بايد به گونهئی از کف هفت دريا و دايره بگذرم که جای پای مرا توفان و پرگار نبينند، زور که نيست، نمیخواهم اين صفوف ساکت و مغموم حروف سادهی مرا دريابند، آينه لو میرود، ستاره لو میرود، نرگس و هوای ساعت سه، سرود مخفی ماه لو میرود. 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ موفقیت یک گام آن سوی ترس است. اگر میخواهی کسی شوی یک گام دیگر بردار و همیشه ساعتت را کمی جلوتر کوک کن.. 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ آه خدای من این تاپیک چه قدر شبیه این تاپیک است : http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=15804&highlight=%D8%AC%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA ای کاش می شد ادغامی، گلچینی چیزی............ (هر دو مطلوب شدیدا) آه خدای من 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ دلم گرفته امشب خوابم پریده رنگ طرفی نمانده جز: ساقی و جام می و شاهدی ... 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ تا به خود آمدم ایام گذشت از غم خاطره ها شده ام باده بدست همدمی می طلبم اهل: دل اهل: شب بیداری 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ وای اگر دشمن دیرینه شود تیغ بدست کمتر از ثانیه ای تر و خشک می سوزند 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ چانه می زنی باران این سبز رفتنی است چندی است مردمان عشق به خلوت نشسته اند 10 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ مرا هرگز نباشد بیمی از مشت برادر جان مرا نامردمی کشت فتوت پیشه خندد روی در روی زند نامرد ناکـــس خنجر از پشت 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده