not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ یاشاسین اشتباه لپی بود!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ اشتباه لپی بود!:icon_pf (34): آره جون خودت من بزرگت کردم 5 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ یاشاسین... :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::ws48::4chsmu1::w42::w42::w42::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w330::w330: 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ یاشا یاشا یاشا یاشا قهرمان تراختور:mbj6ivxkw3ccem7bie7:dancegirl2: 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ داریم میریم بیرون.... خوش کئشسین فیلم گوتی گتی بوردا گوی باخاخ 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ به دوستان آذری تبریک میگم یاشاسین تراکتور 5 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ به همه ایرانیا تبریک میگم به خصوص به اذری ها 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی خوش گذشت.....:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ یاشاسین استادومداکی طرفدارلار 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ یاشاسین استادومداکی طرفدارلار گتمیشدیز؟ 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ یخ متاسفانه. سیوخ دیمه گویمادی 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ ما به جا گویمادی میگیم قیمده 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ ما به جا گویمادی میگیم قیمده کجایی هستی خانومی؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ اصفونی از نوعی ترک قشقایی :) 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ یاشا سینلااار چوخ گوزل اوینادی.... من کی تهران دا یدیم گدمدیم امااا ایشالله بو جومه آزادی دیام ایستیغلالین گاباندا.. سوکجااااخ بیلسین. 5 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ ازادي بيزيم ايكينجي اويميز ايستيقلال چَكيل كَنارا تيراختور گَلير! اخرين باري كه رفتم استاديوم اولين بارم بود! تيراختور 3 تا از پرسپوليس خورد زمان پروين بود بزيك و عابدزاده هم بودن باغميشه هم پرسپوليس بود گلم زد!90 درصد ورزشگاه پرسپوليسي بودن بعد باخت همه ميگفتن تيراختوري ötür yapiş maşinan ولي الان حداقل بهتر از اون موقعهاست درسته بازيكن بومي كم داريم! ولي هرشهري كه ميره طرفدار داره البته كاش جوانان انقدر مشغله داشتن كه وقت براي رفتن به ورزشگاه سخت داشته باشن چه رسد شهرهاي ديگه! 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ bu joma tehran fath olajak tehran krajın gıratlı turk gardaşlarımız joma ggunı azarbayjan sıza amanat bız tabrızdan sız hardan and ola satarxana ot çekaram terana 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده