PinkGirl 1453 ارسال شده در 8 آذر، 2011 سخت است وقتی زهر می خواهی بنوشی عکس کسی در استکان افتاده باشد... محمّدسعید شاد 8
*mishi* 11920 ارسال شده در 10 آذر، 2011 خنــــــده مي خواهم نه ! قهقهـــه مي خواهم نه ! رقــــص مي خواهم ...نه! مســــتي مي خواهم و يك جام شراب ِ ناب ِ سرخ به سلامتیه نبودنت ....! 8
PinkGirl 1453 ارسال شده در 21 آذر، 2011 هيچم! ولي دارم عزيزم «هيچ» را از تو مستيم از نوشابه ي مشكي ست يا از تو!؟ دارم تلو... دارم تلو... از «نيستي» مستم حالا «دكارت» مسخره ثابت كند «هستم»! «بودم!» بله! مثل جهاني از تصورها «بودم!» بله! در رختخوابت، توي خرخر ها «بودم» شبيه رفتنت هر صبح از پيشم «بودم» شبيه مشت كوبيدن به آجرها حالا منم! كه پاك كرده رد پايم را مي كوبم از شب ها به تو سردردهايم را خاموش ماندم مثل يك محكوم به اعدام خاموش/ ماندي توي گريه... وقت رفتن بود... روشن شدم مثل چراغي آن ورِ ديوار سيگار با سيگار با سيگار با سيگار مهدی موسوی 7
PinkGirl 1453 ارسال شده در 21 آذر، 2011 حالِ تهوع میگیری ... اگر بدانی که یک مارِ بزرگ بلعیده ام چنبره زده گوشه دلم نیش میزند به محرمانهترین ... حرفهایِ ما... خاطراتِ ما دچارِ خوفِ میشوی ... اگر بدانی چیزی مثلِ یک گودالِ بزرگ مرا بلعیده است مثلِ تاریکی محض ... سکوتِ مطلق ... شب ... شب ... شب و من چنبره میزنم رویِ تمامِ خاطراتی که ... دیگر با تو ندارم .... خوش به حالِ مار تنها موجودیست که پیچ و تابش از درد نیست .... از این تلخ تر نمیشد نوشت نیکی فیروزکوهی 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 22 آذر، 2011 لختـــه های قرمـــز خاطراتت از روی لباســـهايم پاک نمی شونـــد..... 7
Ssara 14641 ارسال شده در 30 آذر، 2011 آقای وزیر باید بروی بمیری! تمام جاده ها را هم که صاف کنی او دیگر بر نمی گردد... 8
*mishi* 11920 ارسال شده در 3 دی، 2011 خندھ ام میگیــــرد وقتـــے پــــس از مدتـــــ هــآ بـے خبرے بـــے آنکھ سـرآغـــے از این دل آوآرھ بگیرے میگویـــے : دلم برایت تنگــــ است .. یـــا مـرا بھ بازے گرفــتھ اے یآ معنـــے وآژه هایت رآ خــوب نمیدآنی دلتنگــے اتــــ ارزانـــے خودتـــ 5
*mishi* 11920 ارسال شده در 3 دی، 2011 مـــے خواهم اعتماد کنم اما بد جایـــے دنیا آمده ام / زمـــــین / جایگاه مارهاے خوش خط و خالــے بود کــہ هر روز نیشم مــے زدند ...!! 7
PinkGirl 1453 ارسال شده در 8 دی، 2011 آفتاب را دوست دارم به خاطر پیراهنت روی طناب رخت باران را اگر که می بارد برچترآبی تو وچون تو نماز می خوانی من , خداپرست شده ام (بیژن نجدی) 3
masoume 5751 ارسال شده در 10 دی، 2011 خسته ام از تظاهر به ایستادگی، از پنهان کردن زخم هایم، زور که نیست، دیگر نمیتوانم بی دلیل بخندم و... با لبخندی مسخره وانمود کنم همه چیز رو به راه است، ... اصلأ دیگر نمیخواهم که بخندم، میخواهم لج کنم با خودم ، با تو ، با همه ی دنیا... چقدر بگویم فردا روز دیگریست و امروز بیاید و مثل هر روز باشی خسته ام ... از تو ... از خودم... از همه ی زندگی... میخواهم بکشم کنار از تو ... از خودم... از همه ی زندگی...! 5
*mishi* 11920 ارسال شده در 11 دی، 2011 بهت گفتم با "دلم" بازي نكن! ببين لعنتی... خرابش كردي! ديگه عاشق نميشه!!! 5
masoume 5751 ارسال شده در 11 دی، 2011 رفتم درون پیله تنهایی خودم شاید رها شوم حالا فضای پیله ام سرد است و ساکت و خاکستری و تنگ اما من خواب دیده ام طاقت اگر بیاورم یک روز زخم عمیق دلم خوب می شود من خواب دیده ام طاقت اگر بیاورم یک روز عاقبت پروانه می شوم ... 3
MEMOLI 8954 ارسال شده در 11 دی، 2011 ماهی می پرد در آب پرنده درآسمان ... و ... . . . زمین جای پرپر شدن ما بود ...! 7
خاله 3004 مالک ارسال شده در 13 دی، 2011 مدت هاست احساس میکنم کر و لال شدم ..!! این روزها صدای احساساتم رو ... فقط صفحه ی کیبوردم میشنوه ...! 5
Parisa 22 68 ارسال شده در 14 دی، 2011 آخرین چیزی که گفت آخرین چیزی بود که برای گفتن وجود داشت بعد نشستیم و با صدای گیتار بچه هایمان را سر بریدیم و پلیس ها را آتش زدیم... 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 15 دی، 2011 تو رفتهای من ماندهام و این طوطیِ دروغگو! که هِی تکرار میکند: دوستت دارم، دوستت دارم،... رضا کاظمی 5
PinkGirl 1453 ارسال شده در 16 دی، 2011 تو اهل ِ اخلاق ِ آينه اي عزيزم خدا هم خشنود است گور پدر ِ اين آدميان ِ عجيب ِ نزديك به پَرت و پَلا! پاييز خوش است كه مي رويم. اما دختر سيب را چيده اند رندان ِ رهگذر نگفتي تو چه مي كني؟! برو خودت را زندگي كن خواهي خنديد، شادمان خواهي شد! سيد علي صالحي 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 16 دی، 2011 ای لعنت به این زندگی که دشمن های واقعی رو دوست و دوست های واقعی رو دشمن میکنه... 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 16 دی، 2011 بی سیگـــار که میشوم .. اندکی .. فقط اندکی پول خرج میکنم .. و دوباره سیگار دارم اما .. جوانی ام !! کوه غرورم را !! خرج کرده ام .. هنــــــــوز تو را ندارم ... 4
ارسال های توصیه شده