Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ من میخواستم دیگه نیام پروف سحر و سودی و الهه! گفتم یه تیر اینور ول کنم همه جمع شید! حالا که همه جمع شدید من میرم دنبال کارم! 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ من میخواستم دیگه نیام پروف سحر و سودی و الهه! گفتم یه تیر اینور ول کنم همه جمع شید! حالا که همه جمع شدید من میرم دنبال کارم! تیـــرت به هـــدف خــــورد تو هیجــــا نمیری حمیــــــــــــت 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ من میخواستم دیگه نیام پروف سحر و سودی و الهه! گفتم یه تیر اینور ول کنم همه جمع شید! حالا که همه جمع شدید من میرم دنبال کارم! تو نمیگی رسیدم برم پروفشون ببینم زنده هستن یا نه؟؟ حمیـــــــد....:3384s: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ تیـــرت به هـــدف خــــورد تو هیجــــا نمیری حمیــــــــــــت بله چشم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ تو نمیگی رسیدم برم پروفشون ببینم زنده هستن یا نه؟؟حمیـــــــد....:3384s: چرا چرا ... ببخشید دیگه تکرار نمیشه! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ حمیـــــــــــــــت :banel_smiley_52: اشتباه کردم اشتباه ببشقید خو 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ سودی و سحر،اجیا آرامشتون رو حفظ کنین... با این وضع حمید دیگه چاره ای جز تسلیم شدن نداره 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ چرا چرا ... ببخشید دیگه تکرار نمیشه! آفرین پسر خوب:(87): 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ الهیییییییییی بچم ترسیده حسابی گناه داره خو دخـمـلااااااااا حمیتـــــــــــی؟؟؟:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ آفرین پسر خوب:(87): الهیییییییییی بچم ترسیده حسابی گناه داره خو دخـمـلااااااااا حمیتـــــــــــی؟؟؟:aghosh: :w14: بچه ها واقعا اعصابم امروز داغون داغون بود 2 دقه اومدم اینجا همه چی رو فراموش کردم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ :w14: بچه ها واقعا اعصابم امروز داغون داغون بود 2 دقه اومدم اینجا همه چی رو فراموش کردم! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خب یعنی دیگه حرفی ندارین بزنین؟! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خب یعنی دیگه حرفی ندارین بزنین؟! از صب کل بدنم کسل بودهو هست. بعد صبونه ی راست تو اتاقمم... نه درس خوندم نه کار مفیدی انجام دادم. فقط آهنگ الانم که اینجا.. به سودی هم گفتم بیا منم ببر ورزش.. رفت سراغ ورزش سنگین اینم حرف! سودی؟سحررر؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ای گل و گلاب کشاورزی بدویین که تولد داریم:hapydancsmil: آنتن هامونو تیز کردیم و باخبر شدیم امروز یعنی فردا(نه دیگه همین میشه امروز) تولدhanaaneh گل:w70: امروز با شکوهترین روز هستیست روزی که آفریدگار تو را به جهان هدیه داد و من میترسم به تو تبریکی بگویم که شایسته تو نباشد به زمین خوش آمدی فرشته ی مهر و زیبایی تولدت مبارک:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک/ به همه ارزوهات برسی ! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ شما هم کادوهاتونو بیارید ببینم این نقل قول پیام حنانه س دوستان مرحمت بفرمایند دست پر بیان...ما یخورده پررو تشریف داریم..خودمون با زبون خودمون کادو میخوایم حنانه جان منم ی بووووس میدم بگیرو برو..خدات رو هم شاکر باش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده