soil eng 17164 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 تولدت مبارک/به همه ارزوهات برسی ! حداقل ی اهنگ شادی،تفلدی چیزی میاوردی
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 سلااااااااااااااااااااااااااممممممممم دوستای گلم دلم برا همتون یه ذره شده بود الانم که بعد چند وقت اومدم حسابی خجالتم دادید الهه جونم مرسی واقعا حالا درباره دست خالیت هنوز به نتیجه نرسیدم که ببخشمت اما روش فکر میکنم 1
soil eng 17164 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 سلاااااااااااااااااااااااااامممممممممدوستای گلم دلم برا همتون یه ذره شده بود الانم که بعد چند وقت اومدم حسابی خجالتم دادید الهه جونم مرسی واقعا حالا درباره دست خالیت هنوز به نتیجه نرسیدم که ببخشمت اما روش فکر میکنم خواهش عزیزمممم..وظیفه س..ی حنانه ک بیشتر نداریم حنانهههههه؟من دست خالی اومدم؟ اون بوسی ک گرفتی چی بود پس؟ تفلدته باید مهربون باشمممم...پس:aghosh: . .:626gdau:. 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 تولدت مبارک حنانه جاااااااااااان :shad: خوشبحال ما که همچون تویی داریم مهربون مبارک مبارک تفلدت مبارک :w14: 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 سلام وحید جان ممنون حالا چرا سرتو انداختی پایین؟ سرتو بگیر بالا دیگه 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 سلام حمید جان ممنون بابا خجالتم میدید الهه جون خو تو همون بوسه رو هم که به دستم نرسوندی عزیزم همین تبریکت یه دنیا ارزش داره بازم ممنون حمید جان 2
soil eng 17164 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 سلام حمید جانممنون بابا خجالتم میدید الهه جون خو تو همون بوسه رو هم که به دستم نرسوندی عزیزم همین تبریکت یه دنیا ارزش داره بازم ممنون حمید جان فدات خانوم گل:hapydancsmil: کاش یخورده زودتر رفته بودم اون جای خاص و میفهمیدم تفلدته حداقل اونموقت بچه ها آن بودن..الان ببیشترشون رفتن لالا 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 خواهش میکنم حنانه جان (راستی علیک سلام) مبارکا باشه ... الان نصفه شبه سرعت هم پایینه کادو مادو تو دست و بالم نیست ... منم فعلا یه کادو مثل الهه بهت میدم! (گرچه الهه جای من زحمتش رو بکشه ممنون میشم) خوش باشی ... ایشالله تو امتحاناتت موفق و سربلند باشی. وقت کردی عکستم بفرست !! :putertired: 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 قربونت الهه جان همین تبریکت هم منو واقعا خوشحال کرد قاسم هم خب خجالت زدمون کرد دیگه واقعا خوشحالم از داشتن شما خب ما گمنامیم دیگه شبگرد تنها 1
vergil 11695 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 حالا چرا سرتو انداختی پایین؟ سرتو بگیر بالا دیگه باشه ! [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2
soil eng 17164 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 خواهش میکنم حنانه جان (راستی علیک سلام)مبارکا باشه ... الان نصفه شبه سرعت هم پایینه کادو مادو تو دست و بالم نیست ... منم فعلا یه کادو مثل الهه بهت میدم! (گرچه الهه جای من زحمتش رو بکشه ممنون میشم) خوش باشی ... ایشالله تو امتحاناتت موفق و سربلند باشی. وقت کردی عکستم بفرست !! :putertired: من 2 تا کادو دادمااا! حنانه جووون اینام عوض حمید::boos::aghosh: حمید جان بعدا یادت باشه نقدا حساب کنیاا..مفت ک نمیشه:(2310): 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 حمید من که بوخودا عکس رو فرستادم بعدشم حالا سرعت خوب نیست قبول اما بعدش کادومو میخوام ها گفته باشم الهه جونم مرسییییییییییی وحید؟ پ چرا اونوری نگاه میکنی آخه 1
soil eng 17164 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 حمید من که بوخودا عکس رو فرستادمبعدشم حالا سرعت خوب نیست قبول اما بعدش کادومو میخوام ها گفته باشم الهه جونم مرسییییییییییی وحید؟ پ چرا اونوری نگاه میکنی آخه تو به ما کیک دادی عایا؟ وای حنانه یا این اهنگ افتادم نه اینور نه اونور فقط خودمو نگاه کن 1
soil eng 17164 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 اه اه این پسرا از بس ساکتن..دیگه مجبور شدم:icon_pf (34): 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 بچه ها یه چند دقیقه طول کشید رفتم کیک سفارش دادم الان میارن 1
soil eng 17164 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 دست شوما مرسی لههچیکار میکنی؟ کار بدی نمیکنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کسی جز خودمو خودت نیس ک... حنانه جان دارم واسه بار سوم تبریک میگم...ایا وکیلم؟ با اجازه همگی من برم دیگه. شب خوبی بود...خوش باشین بابای 2
ارسالهای توصیه شده