The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 سلام وقت نیک. گفتن بیام یه منبر درباره کشت و کشاورزی واستون صحبت کنم حال همگی خوبه؟ 2
soil eng 17164 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 سلام وقت نیک. گفتن بیام یه منبر درباره کشت و کشاورزی واستون صحبت کنم حال همگی خوبه؟ به به سلام اقا وحید(درست گفتم؟یادم رفته:icon_pf (34):) خوش اومدی...بفرما بالا. ممنون .شوما چطوری؟ 1
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 به به سلام اقا وحید(درست گفتم؟یادم رفته:icon_pf (34):) خوش اومدی...بفرما بالا. ممنون .شوما چطوری؟ غلام اون هوش و حافظتم ابجی :دی مچکرم مچکرم شما قبلنا پر رنگ تر نبودین؟ 2
soil eng 17164 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 غلام اون هوش و حافظتم ابجی :دی مچکرم مچکرم شما قبلنا پر رنگ تر نبودین؟ پس درست بود:hapydancsmil: اهوم...مدیر بخش خاکشناسی ----------changed to------>مسئول بخش خاکشناسی 2
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 پس درست بود:hapydancsmil: اهوم...مدیر بخش خاکشناسی ----------changed to------>مسئول بخش خاکشناسی اگه حقوقش بیشتره بگین ما هم چنج منج کنیم 2
soil eng 17164 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 اگه حقوقش بیشتره بگین ما هم چنج منج کنیم نخیر شوما همن سمت خودتون میمونین چخبرا؟ وحید مسابقه عکس داریما..نمیخوای عکس بفرستی؟ 1
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 نخیرشوما همن سمت خودتون میمونین چخبرا؟ وحید مسابقه عکس داریما..نمیخوای عکس بفرستی؟ چرا خو؟ سلامتی وقت امتحانا که بشه ملت سرشون شلوغ تر میشه من سرم خلوت تر خدایی عجب تیکه انداختی به ما اصن اب شدم به جون خودم 2
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 سلام وحیدخوبی؟ چه خبرا؟یه کم از خودت بگو مرسی مچکرم شما خوبین؟ از چیم بگم؟ شما بپرسین من بگم 1
soil eng 17164 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 چرا خو؟ سلامتی وقت امتحانا که بشه ملت سرشون شلوغ تر میشه من سرم خلوت تر خدایی عجب تیکه انداختی به ما اصن اب شدم به جون خودم خو اصلا یادم نمیره چه منو عذاب دادی ک تو مسابقه شرکت نکنی میبایست تلافی کنم:gnugghender:
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 خو اصلا یادم نمیره چه منو عذاب دادی ک تو مسابقه شرکت نکنی میبایست تلافی کنم:gnugghender: از همینجا پشت همین تریبون ازت حلالیت میخوام / اون موهای کناریت به خاطر من سفید شده حلال کن 2
soil eng 17164 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 از همینجا پشت همین تریبون ازت حلالیت میخوام / اون موهای کناریت به خاطر من سفید شده حلال کن حلال نمیکنممممم تا وقتی تو یکی از این مسابقات شرکت کنی کل موهامو سفید کردی...موی کناری چیهههه 2
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 هرچی دوست داری بگو وحید والا بچه ها میدونن من خیلی خجالتیم خو وحید هستم بچه کویر تازگیا هم 20 رو تموم کردم 1
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 حلال نمیکنممممم تا وقتی تو یکی از این مسابقات شرکت کنیکل موهامو سفید کردی...موی کناری چیهههه نه دیگه اونا قبل از من بودن الکی تقصیر من ننداز دفعه بعد کچلت نکنم یوخت 1
soil eng 17164 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 والا بچه ها میدونن من خیلی خجالتیم خو وحید هستم بچه کویر تازگیا هم 20 رو تموم کردم آره حنانه جوون اصلا خیلی خجالتیه! فقط ممکن تو رم به حال و روز من بنداز نه دیگه اونا قبل از من بودن الکی تقصیر من ننداز دفعه بعد کچلت نکنم یوخت میزنم اسفالت میشی جای عکس میفرستمت واسه مسابقه هااا برو عکس بفرست 1
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 آره حنانه جوون اصلا خیلی خجالتیه!فقط ممکن تو رم به حال و روز من بنداز خو چه کنم در جمع حلالیت خواستم دیگه میزنم اسفالت میشی جای عکس میفرستمت واسه مسابقه هااا برو عکس بفرست الان مگه مسابقست که عکس بندازم؟ از اون کله کچلم بعکسم بفرستم تو مسابقه؟ 1
soil eng 17164 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 خو چه کنم در جمع حلالیت خواستم دیگه الان مگه مسابقست که عکس بندازم؟ از اون کله کچلم بعکسم بفرستم تو مسابقه؟ باشه حلالت کردم یعنی میخوای بگی اینو مسابقه عکس تالار کشاورزی با موضوع جنگل به این گندگی بالای انجمن ندیدی؟:icon_pf (34): موضوع مسابقه جنگل...عکس کله کچلتو نگه دار واسه مسابقه عکس کویر 1
ارسالهای توصیه شده