Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 وای خدای منننننننننواقعا که چقدر من پرتم هم اتاقیم اومد تو اتاق رفت بیرون در رو از پشت قفل کرد یک ساعت بعد برگشت ومن همچنان بدون اینکه بفهمم در اتاق زندانی بودم اومد تو اتاق ومنو دید اینجوری شده بود تو تو اتاق بودی؟ نفهمیدی من درو قفل کردم من: نه اصلا ندیدمت شما اندر باب مکاشفههای عارفانه بسیار موفق خواهید بود 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 آذر سودی تورو همه جا هست؟ منم مسعوله اسپم هستم به قول خانوم مدییرمون اسپمر قهار سودی اینجا سودی اونجا سودی همه جا اشکان چکار داری اخه تو هان هان هان وای خدای منننننننننواقعا که چقدر من پرتم هم اتاقیم اومد تو اتاق رفت بیرون در رو از پشت قفل کرد یک ساعت بعد برگشت ومن همچنان بدون اینکه بفهمم در اتاق زندانی بودم اومد تو اتاق ومنو دید اینجوری شده بود تو تو اتاق بودی؟ نفهمیدی من درو قفل کردم من: نه اصلا ندیدمت در اینجا جا داره از این همه حواس جمع کمال تشکر را بنمایم :biggrin: سلام بر همگان من اومدم اگه نت ما یاری کنهبابا چرا اینجا اینقدر گرد و غبار نشسته اسپمرها بریزین داخل:gnugghender: گردو غبار نیستا از بس درس خوندی چشاد تار میبیند 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 به قاسمم پیداش شد!قاسم بدو شام بخر... مهمون داریم...خواهشا ابروداری کن بعدا میای غر میزنی...بدو فعلا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پیتزا ، همبر ذغالی یا هر چی دیگه زنگ بزنید به اشتراک من سفارش بدین 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 سودییییی... مشا=شما خوش میگذره؟ سلام آذریییی... خوش اومدی میبینم ک همه گلا جمع شدن اینجا من گل سرسبدم :1111: 3
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 شماره اشتراکتون رو بفرمایید و نیز شماره تلفن فست فودی که مشترکش هستید و نیز آدرستون تو دانشگاه نوشتبود آدرس جدید استان: خیابان کاشانی روبروی کلانتری داخل کوچه ساختمان... ما:jawdrop: بد جویا شدیم منظورشون آدرس اداری دانشگاه بوده 4
soil eng 17164 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 پیتزا ، همبر ذغالی یا هر چی دیگه زنگ بزنید به اشتراک من سفارش بدین ببینی چه گل پسرایی ما تو تالارمون داریم:love070: مگه نه حنانه؟ من گل سرسبدم :1111: اون که بلهههههههه شوما اصلا جیگرییی شماره اشتراکتون رو بفرمایید و نیز شماره تلفن فست فودی که مشترکش هستید و نیز آدرستون تو دانشگاه نوشتبود آدرس جدید استان: خیابان کاشانی روبروی کلانتری داخل کوچه ساختمان... ما:jawdrop: بد جویا شدیم منظورشون آدرس اداری دانشگاه بوده 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 شماره اشتراکتون رو بفرمایید و نیز شماره تلفن فست فودی که مشترکش هستید و نیز آدرستون آدرس دم خونمون شماره اشتراک1368:w02: 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 سلام قاسم بله دوستان من حواسم زیادی جمعه با همین حواس جمع امتحانا رو گذروندم 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 ببینی چه گل پسرایی ما تو تالارمون داریم:love070:مگه نه حنانه؟ الهه تو هم فکر کنم با این تعریفایی که کردی پیتزا میخوای حنانه تو چی؟ تعریف نکردی 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 الهه من با قاسم کاری ندارم اصلا هم گل نیست پیتزا هم نمیخوام 4
soil eng 17164 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 سلام قاسمبله دوستان من حواسم زیادی جمعه با همین حواس جمع امتحانا رو گذروندم :icon_pf (34): الهه تو هم فکر کنم با این تعریفایی که کردی پیتزا میخوای حنانه تو چی؟ تعریف نکردی چه زمونه ی بدی شده...خوبیم میکنی میزارن پای داشتن نقشه و... نه،هر چی بگیری قبوله پیتزا قاسمی دارین شما؟ الهه من با قاسم کاری ندارماصلا هم گل نیست پیتزا هم نمیخوام دعواتون شد دوباره؟ از راه نرسیده؟ عجب سرعت عملی دارین شوما 2 تا 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 خودش میدونه چرا حالا هم لابد یه جا داره با یکی بحث میکنه من که کاری به کارش ندارم بهش بگو 4
soil eng 17164 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 منم پیتزا لدفن :icon_pf (34): خودش میدونه چراحالا هم لابد یه جا داره با یکی بحث میکنه من که کاری به کارش ندارم بهش بگو قاسم حنانه گف اینو بهت بگم 3
soil eng 17164 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 تلرتون توش دعوا زیاد تالار ما همه بچهها گلن تالار ما دعوا توش زیاد نیس بچه هامون یخورده ناز دارن.. روحیشون لطیفــــــــه.... 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 الهه برخودت زشت بود پیتزا بده بزنی تو سرت واسه من پیتزا نمیشدااااااااااااااااا :icon_razz: 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 پیتزا قاسمی دارین شما؟ نه بابا پیتزایی چیه؟ مهندس و پیتزایی الهه من با قاسم کاری ندارماصلا هم گل نیست پیتزا هم نمیخوام چرا خب :icon_pf (34): چه زمونه ی بدی شده...خوبیم میکنی میزارن پای داشتن نقشه و... نه،هر چی بگیری قبوله دعواتون شد دوباره؟ از راه نرسیده؟ عجب سرعت عملی دارین شوما 2 تا من نمیدونم باز چیکار کردم منم پیتزا لدفن چندتا شد دقیقا خودش میدونه چراحالا هم لابد یه جا داره با یکی بحث میکنه من که کاری به کارش ندارم بهش بگو بحث کجا بود! من که همش اینجام 1
ارسالهای توصیه شده