.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 الزلام و علیکم... سودی شما را دوز میدالد بدری الهه سحرم حنانه حمید وحید ببخشید نتونستم نقل قول بگیرم ببخشید سودی لپ طلا بی وفا چده.. عاچقتونم خو......... 1
The Developer 5479 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 بااخره انگار موفق شدم:gnugghender: دقیقا! من بخاطر مرد شدن خودت میگم.. وگرنه قصد ازارتو ندارم ک بچه ها واقعا شرمنده..دیروز نتم همش قطع میشد..دیشبم پرید و دیگه برنگشت خبر نداری من با پنبه سر میبرم 2
soil eng 17164 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 خبر نداری من با پنبه سر میبرم الان این تهدید بود،آیا؟ قاتلم داشتیم تو انجمن،بیخبر بودیماا سلامت کو؟ سلام 2
The Developer 5479 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 الان این تهدید بود،آیا؟قاتلم داشتیم تو انجمن،بیخبر بودیماا سلامت کو؟ سلام سلام کادوت کو؟ 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 الهه و وحید سلام بحث های شخصی بیروووون تا به حمید نگفتم و ایضا به قاسم 2
soil eng 17164 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 سلام کادوت کو؟ آخ آخ ببخشید حواسم نبود:icon_pf (34): اولا تبریک میگمممممم ماشالا تو این تاپیک تعداد پسرام کم نیس(تو_وحیدvergil-قاسم-حمید-علی-رضا) خواهشا رو سر و کول هم نپرین واسه همتون هست بفرمایین کادوهاتونو باز کنین: 2
The Developer 5479 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 الهه و وحید سلامبحث های شخصی بیروووون تا به حمید نگفتم و ایضا به قاسم سلام چشم من به خدا بی تقصیرم اخه دیواری کوتاه تر از من پیدا نکردن 1
soil eng 17164 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 الهه و وحید سلامبحث های شخصی بیروووون تا به حمید نگفتم و ایضا به قاسم سلام خانومی بحث شخصی کجا بود؟ من کادومو دادم تو هم برو ی رنگ و مدل دیگه شو بیار واسشون
The Developer 5479 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 آخ آخ ببخشید حواسم نبود:icon_pf (34):اولا تبریک میگمممممم ماشالا تو این تاپیک تعداد پسرام کم نیس(تو_وحیدvergil-قاسم-حمید-علی-رضا) خواهشا رو سر و کول هم نپرین واسه همتون هست بفرمایین کادوهاتونو باز کنین: :ws28: الان روایت داریم وحید در این صحنه کظم غیض میکنه 1
soil eng 17164 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 :ws28: الان روایت داریم وحید در این صحنه کظم غیض میکنه اااا دقت کردین؟ دقیقا جورابا 6 جفت 2
The Developer 5479 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 اااا دقت کردین؟دقیقا جورابا 6 جفت به زهرا میگم یه کادو بده غیر جوراب میگه باشه بیا کفی کفش ینی مظلوم تر از ما مردا خودمونیم 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 الهه جان سحر وسود رو نمیدونم اما قاسم پروژه داره سنگینه پروژه ش خیلی کم میاد فرجه هاشم داره تموم میشه فقط میاد سک سک و میره 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 سلام خواستم درود بفرستم به همه بچه های گلی که حاضرند و غایبند عیدتون مبارک ... سرعت ما شب عیدی پایینه حنانه گفت خوشحال باشم ... چشم خوشحالم! شب خوبی داشته باشید دوستان خوش بگذره. 2
soil eng 17164 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 به زهرا میگم یه کادو بده غیر جوراب میگه باشه بیا کفی کفش ینی مظلوم تر از ما مردا خودمونیم زهرا همون پرتو رو میگی؟ الهه جان سحر وسود رو نمیدونم اما قاسم پروژه دارهسنگینه پروژه ش خیلی کم میاد فرجه هاشم داره تموم میشه فقط میاد سک سک و میره از خودت چه خبر؟ امتحانات شروع شدن اره؟ کی تموم میشدی؟ شوخی میکنم...ولادت رو به همه تبریک میگم.بخصوص پسرای گل تالارمون که جزو پدرای نمونه اینده میشن 1
soil eng 17164 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 سلام خواستم درود بفرستم به همه بچه های گلی که حاضرند و غایبند عیدتون مبارک ... سرعت ما شب عیدی پایینه حنانه گفت خوشحال باشم ... چشم خوشحالم! شب خوبی داشته باشید دوستان خوش بگذره. همیشه شاد باشی حالا بودی؟ 1
ارسالهای توصیه شده