.Yaprak 15749 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 عههه چرا دیشب به من نگفتین تولد داریم ؟!!! :5c6ipag2mnshmsf5ju3:sigh: حنانه جان تولدت مبارک خانومی 1
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 یا الله سلام تولدتون مبارک مهمونی تموم شد ببخشید دیر رسیدم فکر کنم دیگه از کیک ها چیزی نمونده باشه فکر کنم مهمونی دخترونه بود؟؟؟؟ 1
soil eng 17164 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 یا الله سلام همه چی تموم شد مهمونی تموم شد تولدتون مبارک ببخشید دیر رسیدم فکر کنم دیگه از کیک ها چیزی نمونده باشه سلام خوش اومدین نه حنانه ماشالا چن تا کیک سفارش داده بود...هست بفرمایین 1
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 سلامخوش اومدین نه حنانه ماشالا چن تا کیک سفارش داده بود...هست بفرمایین حال شما خوبه الهه خانم ؟؟؟ حنانه خانم شما خوبید؟؟ حنانه خانم کادو شما رو جلو در انجمن گرفتن از من!!! 1
soil eng 17164 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 حال شما خوبه الهه خانم ؟؟؟حنانه خانم شما خوبید؟؟ حنانه خانم کادو شما رو جلو در انجمن گرفتن از من!!! خیلیم ممنون... شما خوبی؟ ببخشید نتم قطع شد عیب نداره خواستن بازرسیش کنن از شانس شما امشب همه پخش هستن..کسی اینجا نیس.:icon_pf (34): هم رشته ای شما سحر خانوم ک از امشب تا چن روزی نیستش 1
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 خیلیم ممنون...شما خوبی؟ ببخشید نتم قطع شد عیب نداره خواستن بازرسیش کنن از شانس شما امشب همه پخش هستن..کسی اینجا نیس.:icon_pf (34): هم رشته ای شما سحر خانوم ک از امشب تا چن روزی نیستش ممنون خوبم عیب نداره اصن اومدم شما رو ببینم پس دیروز بزن و برقصی بود؟؟؟؟ 2
soil eng 17164 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 ممنون خوبم عیب نداره اصن اومدم شما رو ببینم پس دیروز بزن و برقصی بود؟؟؟؟ ممنووون. همین که بخاطر حرف من اومدین خودش ی دنیا ارزش داره فقط بخش های تخصصی یادتون نرههههههه بلههه جاتون حسابی خالی 3
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 ممنووون.همین که بخاطر حرف من اومدین خودش ی دنیا ارزش داره فقط بخش های تخصصی یادتون نرههههههه بلههه جاتون حسابی خالی دوستان به جای ما دیدم یه چنتا حرکت زدین شانس اوردین منکرات نیومد 2
soil eng 17164 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 دوستان به جای مادیدم یه چنتا حرکت زدین شانس اوردین منکرات نیومد نرین جایی بگیناا:icon_pf (34): دیشب ی بار باز خواست شدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آقا مهدی با اجازتون من برم... ایشالا روز و شب های بعدی با بچه ها دورهمی خوش میگدرونیمممم شبتون بخیر 2
vergil 11695 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 سلام بر جمیع دوستان بنده اومدم امتحانا به پایان رسید ولی خواهش میکنم کسی نپرسه چطور بود چون اومدم اینجا که همه چیز یادم بره از روزی که من رفتم ،اینجا رو پلمپ کردین؟ خودم هم اومدم که پلمپ رو نابود کنم دیگه باید همه بیایید اینجا حتی اگر یه پست بذارید من کار ندارم هرکی نیاد،بعد از امتحانا هم راهش نمیدم الهه جون میای داغ دل منو تازه میکنی اون دعوت چی بود برام فرستادی که مدیر تو وقاسم وحمید هستید؟ نمیگی بچه دلش میخواد؟ اگه اینجوریه منم میشم مدیر اینجا 2
soil eng 17164 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 سلام عزیزززممممم من هم امتحان میدم هم میام اینجا... موندم این قاسم این همه درس میخونه چرا فرار مغزها نمیشه... ای بابا...آخه حنانه جون تاپیک مسابقه جنگل رو ک ی نگا نمیندازی... هر کی اومد گله کرد و شاکی شد ک اطلاع رسانیتون ضعیفه:icon_pf (34): دیگه کفرم در اومد،اون پست رو زدم قوفون دل بچه برممممممم 2
ارسالهای توصیه شده