The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 آخییییییییالی از منم کوشولو تره من از هیچی شانس نیاوردم
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 باشه حلالت کردم یعنی میخوای بگی اینو مسابقه عکس تالار کشاورزی با موضوع جنگل به این گندگی بالای انجمن ندیدی؟:icon_pf (34): موضوع مسابقه جنگل...عکس کله کچلتو نگه دار واسه مسابقه عکس کویر به جان خودم همچین چیزی رو ندیده بودم جنگل؟ واژه غریبیه واسه ما کویریا خیلی ینی خیلی امروز دوبار تیکه انداختیا یادت باشه 1
soil eng 17164 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 آخییییییییالی از منم کوشولو تره فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه 1
soil eng 17164 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 به جان خودم همچین چیزی رو ندیده بودم جنگل؟ واژه غریبیه واسه ما کویریا خیلی ینی خیلی امروز دوبار تیکه انداختیا یادت باشه چن تالار پایین تر..تالار پزشکی! حتما بخش چشم هم دارن(سرباز مملکتو ناقص کردن) اتفاقا کسی که اصرار داشت موضوع عکس جنگل باشه...خودش اهل یزد(قاسم) باشه یادم میمونه:biggrin: 2
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 چن تالار پایین تر..تالار پزشکی!حتما بخش چشم هم دارن(سرباز مملکتو ناقص کردن) اتفاقا کسی که اصرار داشت موضوع عکس جنگل باشه...خودش اهل یزد(قاسم) باشه ادم میمونه:biggrin: فک کنم باید بیام میکروسکوپ شمارو قرض بگیرم بزنم به چشم جدی؟همشهری ما کارش درسته حتما جنگل داریم من خبر ندارم 1
soil eng 17164 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 فک کنم باید بیام میکروسکوپ شمارو قرض بگیرم بزنم به چشم جدی؟همشهری ما کارش درسته حتما جنگل داریم من خبر ندارم وای تلسکوپ میشه داد...ولی میکروسکوپ به چه کارت میاد اخه بله درستهههه...ممنون که قبول کردی تو مسابقه شرکت کنی.باعث افتخارته که تو تالار کشاورزی فعالیت کنی 1
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 وای تلسکوپ میشه داد...ولی میکروسکوپ به چه کارت میاد اخه بله درستهههه...ممنون که قبول کردی تو مسابقه شرکت کنی.باعث افتخارته که تو تالار کشاورزی فعالیت کنی من از بچگی فرق تلسکوپ و میکروسکوپ رو نتونستم درک کنم خوب اون تلسکوپی که اون ستاره های به این بزرگی رو نشون میده ینی نمیتونی میکروب ها به این کوچولویی رو نشون بده؟ قانع شدی؟ چییییییییییییییییییي؟ انداختی گردنم الان؟ 2
soil eng 17164 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 من از بچگی فرق تلسکوپ و میکروسکوپ رو نتونستم درک کنم خوب اون تلسکوپی که اون ستاره های به این بزرگی رو نشون میده ینی نمیتونی میکروب ها به این کوچولویی رو نشون بده؟ قانع شدی؟ چییییییییییییییییییي؟ انداختی گردنم الان؟ کم نیاری یوخت بلههههههههههه...با نهایت ادب و احترام ،دقیقا:girl_yes2:
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 کم نیاری یوخت بلههههههههههه...با نهایت ادب و احترام ،دقیقا:girl_yes2: اخه من جنگل از کجا بیارم؟ تو نشون بده من نامردم اگه نرم ازش عکس بگیرم 1
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 وحید سربازی؟سرباز کجا؟ داغ دلمو تازه کردی نه هنوز سرباز نشدم 1
soil eng 17164 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 اخه من جنگل از کجا بیارم؟ تو نشون بده من نامردم اگه نرم ازش عکس بگیرم یعنی تو عمرت ی بارم پاتو از خونتون بیرون نزاشتی که از 4 تا درخت عکس بگیری نخواستیم اصلااا کی سرباز میشی وحید؟آموزشیت کجاست؟ حنانه امیدوارم بیوفته ارومیه...لب مرز... روزو شب نداشته باشه من اینجام کوجا بودی تا حالاااا 2
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 کی سرباز میشی وحید؟آموزشیت کجاست؟ من؟ نمیدونم وقتی درسم تموم شد دیگه ارشد قبول نشم رفتم سربازی 1
The Developer 5479 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 یعنی تو عمرت ی بارم پاتو از خونتون بیرون نزاشتی که از 4 تا درخت عکس بگیرینخواستیم اصلااا الهه امشب منو کور کردی کچل کردی این اخری چلاق هم کردی از 4 تا درخت عکس میگیرم اصنشم میذارم حنانه امیدوارم بیوفته ارومیه...لب مرز... روزو شب نداشته باشه اا یعنی غلام اون معرفتتم ابجی میدونم میخوای من برم مرد شم برگردم 1
soil eng 17164 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 الهه امشب منو کور کردی کچل کردی این اخری چلاق هم کردی از 4 تا درخت عکس میگیرم اصنشم میذارم یعنی غلام اون معرفتتم ابجی میدونم میخوای من برم مرد شم برگردم بااخره انگار موفق شدم:gnugghender: دقیقا! من بخاطر مرد شدن خودت میگم.. وگرنه قصد ازارتو ندارم ک بچه ها واقعا شرمنده..دیروز نتم همش قطع میشد..دیشبم پرید و دیگه برنگشت 2
ارسالهای توصیه شده