alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ جوشکاری به چه روشی بود؟راستی در مورد الماس که پرسیده بودید: مهندس عزیز جسارت من رو ببخشید اما سوالتون ایراد پایه ای داره ینی اول باید مشخص کنید برای تراش چه جنسی شما الماس میخواید...چون الماسها از جنسهای مختلف درست میشن و کلاسه بندی داره... جوشکاری قوس الکتریکی مهندس دیگه جنس کاسه چرخ و کاسه ترمز که معلومه از فولان چدن هست.. شما درصدهای مختلف الماس ها رو بی خیال شین. جنسشون رو بگین 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ جوشکاری قوس الکتریکیمهندس دیگه جنس کاسه چرخ و کاسه ترمز که معلومه از فولان چدن هست.. شما درصدهای مختلف الماس ها رو بی خیال شین. جنسشون رو بگین آخه یه حالت کلی پرسیدی فکر کردم با پست قبلیتون مرتبط نیست سوالتون.من در مرود چدن اونقدر اطلاعات ندارم و در تخصص دوستان ساختی هستش.بیشتر برنج و فولاد رو میدونم. خب جوشکاریش به جه صورت بود؟ماشینی بود؟توسط ربات؟پیش گرم هم داشت؟تست هم میشد؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ آخه یه حالت کلی پرسیدی فکر کردم با پست قبلیتون مرتبط نیست سوالتون.من در مرود چدن اونقدر اطلاعات ندارم و در تخصص دوستان ساختی هستش.بیشتر برنج و فولاد رو میدونم.خب جوشکاریش به جه صورت بود؟ماشینی بود؟توسط ربات؟پیش گرم هم داشت؟تست هم میشد؟ پس همون برنج و فولا رو بگین جوشکاری که در حاشیه بود طبیعتا انسانی. ریخته گری و دستگاه تراش سی ان سی و دریل برای سوراخ کاری 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ کمپرسور هوا تو کارخانه تولید قعطات خودرو چکار می کرد؟ سوالات سادس و امیدوارم دوستان دیگه شرکت کنن. کمپرسور خیلی کارا میکنه کمپرسور از ماشین کاری گرفته تا پلیسه گیری ...از تمیزکاری و نظافت گرفته تا کنترل اتوماتیک و سیستم های هشداری کاربرد داره اگه دقیقا بگی کدوم قسمت دیدی بهتر میتونم کمک کنم 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ سوالات سادس و امیدوارم دوستان دیگه شرکت کنن.کمپرسور خیلی کارا میکنه کمپرسور از ماشین کاری گرفته تا پلیسه گیری ...از تمیزکاری و نظافت گرفته تا کنترل اتوماتیک و سیستم های هشداری کاربرد داره اگه دقیقا بگی کدوم قسمت دیدی بهتر میتونم کمک کنم اوکی تراش cnc اینگل هارد بود. یکی ازم پرسید مدلشو میشه فهمید؟آخه رو دستگاه نوشته نبود. الکی گفتم با یه دستور خاصی مدلش بالا می آد. پرت پروندم؟ 1 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ سلااااااااااااام خدمت تموم برو بچ مکانیک آقا مسئاتن مقاومت حرارتی استوانه میشه ln(r2/r1)/2*pi*K*L s حالا مقاومت حرارتیه نیم استوانه چی میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ سلااااااااااااام خدمت تموم برو بچ مکانیکآقا مسئاتن مقاومت حرارتی استوانه میشه ln(r2/r1)/2*pi*K*L s حالا مقاومت حرارتیه نیم استوانه چی میشه؟ در تاپیک مربوط به سوالات انتقال حرارت بپرسید. کم کم تاپیک داره از هدفش دور میشه. هدف این تاپیک اینه که سوالی پرسدیه بشه که جوابش رو میدونه و اگه کسی جواب نداد و یا ناقص جواب داد، بیاد و کاملش رو بگه. ولی اینجا سوال پرسیده میشه و منتظر جواب میمونه!! :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ 1 سوال دیگه هم دارم بازده سیکل کارنو چی میشه؟ 1 منهای k یا e=1-rv^k-1 1 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ در تاپیک مربوط به سوالات انتقال حرارت بپرسید.کم کم تاپیک داره از هدفش دور میشه. هدف این تاپیک اینه که سوالی پرسدیه بشه که جوابش رو میدونه و اگه کسی جواب نداد و یا ناقص جواب داد، بیاد و کاملش رو بگه. ولی اینجا سوال پرسیده میشه و منتظر جواب میمونه!! :vahidrk: من نیدونستم خو چرا میزنی آخه اول رفتم اونجا دیدم تاپیکی واسه سوال نیس خو 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ من نیدونستم خو چرا میزنی آخه اول رفتم اونجا دیدم تاپیکی واسه سوال نیس خو بفرمایید: [h=3]موضوع مهم : سوالاتی در مورد پدیده های انتقال حرارتی[/h] 3 لینک به دیدگاه
shahramen 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان من ترم اخر تبدیل انرژی هستم و دنبال یه موضوع برای پروپوزال هستم ولی متاسفانه در خصوص موضوعی که میخوام کار بکنم مقاله گیر نمیارم و بعید میدونم که راجع به این موضوع کار نشده باشه عنوان موضوع کلی اولیه : electrical heat tracing in piping system که یه سیستمی هست که یک یا چند المنت حرارتی(الکتریکی)در کنارخط لوله کار میشه و محصول داخل لوله را تا مقصد گرم نگه میداره و من میخوام تو مدلینگ یا شبیه سازی یا بهینه سازی پروپوزال بدم ترجیحا با نرم افزار فلوئنت ولی هرجی تو نت و ساینس دایرکت سرچ می کنم مقاله ای پیدا نمی کنم که ببینم قبلا چه کاری شده این موضوع جدید نیست و قطعا روش کار شده مثلا تعداد المنت و ارایش المنت ها دور محیط لوله و... مهمه ولی چیزی پیدا نمی کنم مواردی هم که هست بی ربطه مثلا راجع به رادیشن که من در مراحل اولیه کاری باهاش ندارم اگه دوستان بتونن کمک کنن ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ امروز کارخانه تولید قطعات خودرو بودم. تو خط تولید دیسک ترمز پراید از دستگاه بالانسر استفاده میشه ولی خط تولید کاسه چرخ پراید نه. چرا؟ جنس الماس ها تراش از چیه؟ ایران تولید میکنه؟مارک های سی ان سی رو نام ببرید. کمپرسور هوا تو کارخانه تولید قعطات خودرو چکار می کرد؟ من تو این کارخونه نبودم اما احتمالا برای تولید هوای مورد نیاز برای مثلا بالابردن جکهای پنوماتیک و اینا بوده دیگه شما یه گوشه از مشاهداتتون رو بنویسید پاسخ سوال قبلی درست بود؟ مرسی مهندساوپراتورها از شیلنگی استفاده می کردن که هوای فشرده با فشار ازش خارج میشد بله کندانسور هوایی بوده. جوشکاری قوس الکتریکیمهندس دیگه جنس کاسه چرخ و کاسه ترمز که معلومه از فولان چدن هست.. شما درصدهای مختلف الماس ها رو بی خیال شین. جنسشون رو بگین سوالات سادس و امیدوارم دوستان دیگه شرکت کنن.کمپرسور خیلی کارا میکنه کمپرسور از ماشین کاری گرفته تا پلیسه گیری ...از تمیزکاری و نظافت گرفته تا کنترل اتوماتیک و سیستم های هشداری کاربرد داره اگه دقیقا بگی کدوم قسمت دیدی بهتر میتونم کمک کنم کمپرسور رو که دوستان گفتن حتی بیشتر از چیزی که خودم از شرکت فهمیده بودم جنس الماس ها:آهن/کربن/وانادیم/کروم/ولفرام/مولیبدون/ دیسک ترمز باید بالانس بشه چون قطعه ی حساس تری است نسبت به کاسه چرخ خب این اطلاعاتی بود که از اون شرکت و از کارگرای اون شرکت بدست آوردم. دوستان ساختی میتونن کامل ترش کنن کارگرای شرکت هم لیسانس بودن:متالورژی/مکانیک/صنایع/نساجی نکته مهم این سه سوال: اینارو هم باید جز بیکاران قرار داد چون کارشون این نیست.. خارج از بحث: دانشجو هم جز بیکاران محسوب نمیشه.. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ الماس(تیغه) تراشکاری خراب هم میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ مفهوم قابلیت کاردهی؟ انرژی که به سیستم میدیم چقدرش به کار تبدیل میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ انرژی که به سیستم میدیم چقدرش به کار تبدیل میشه؟ اگه سیستم رو ثابت در نظر بگیریم بستگی به نوع انرژی داره 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ الماس(تیغه) تراشکاری خراب هم میشه؟ بله،البته بیشتر از نوع شکست و کند شدن راستی الماس برنج رو یادم رفت بگم نه؟تنگستن کاربیت هست مفهوم قابلیت کاردهی؟ اینو میگم که مریم بیاد اگزرژی رو تعریف کنه و زیاد بیکار نشینه:دی قابلیت کاردهی:نقطه مقابل اگزرژی 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ نمودار سایکرومتریک هست اون منطقه ای که آبی کردم چی داریم؟ یکی می گفت برف درسته؟ اصلا امکان داره مکان هایی رو کره ی زمین وجود داشته باشه که مشمول اون منطقه آبی بشن؟ 2 لینک به دیدگاه
احمد1234 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ سلام خسته نباشید این فایل در مورد بلور شناسی وشاخص میلر دانلود نمی شود لطفا درستش کنید لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ الماس(تیغه) تراشکاری خراب هم میشه؟ بله،البته بیشتر از نوع شکست و کند شدن درود مهندس آره شکستن و یه مورد دیگه تو کارخونه دیدم سوختن الماس بود(بدون اینکه بشکنه) که برام جدید بود کجایند دوستانی که پرچم ساخت و تولید رو بالا می بردن؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده