رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

  • پاسخ 1.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مابرای خشک کردن وپخت محصول پسته از قراردادن حرارت زیر لوله های اهنی که داخلش به صورت حلزونی طراحی شده وباعث هدایت محصول به داخل درراست گرد وخروج محصول درحالت چپگرد میشه استفاده میکنیم .مشکل این روش سیاه شدن پسته است که با افزایش مقدار ی نمک زبر یا ماسه بادی این مشکل حل میشه اما سوال من ازدوستان اینه که اگر ما جنس دیواره ظرف رو از استیل بگیریم آیا مشکل سیاه شدن بدون نمک یا ماسه حل میشه ؟آیا دوجداره کردن این سیستم تاثیری داره؟

لینک به دیدگاه
مابرای خشک کردن وپخت محصول پسته از قراردادن حرارت زیر لوله های اهنی که داخلش به صورت حلزونی طراحی شده وباعث هدایت محصول به داخل درراست گرد وخروج محصول درحالت چپگرد میشه استفاده میکنیم .مشکل این روش سیاه شدن پسته است که با افزایش مقدار ی نمک زبر یا ماسه بادی این مشکل حل میشه اما سوال من ازدوستان اینه که اگر ما جنس دیواره ظرف رو از استیل بگیریم آیا مشکل سیاه شدن بدون نمک یا ماسه حل میشه ؟آیا دوجداره کردن این سیستم تاثیری داره؟

مهدي جان

سوالاتت معمولا خيلي سر بسته و مختصر هست.ب

راي اصلاح خط توليد نياز به اطلاعات دقيق هست.

1-منظورتان از پختن محصول پسته چيست؟

2- يك عكس از مكانيزم عملكردي قرار بده

3-ميزان حرارتي كه استفاده مي كنيد

4-نمك يا ماسه به احتمال زياد بخشي از حرارت رو جذب مي كنند و در واقع حرارت رسيده به محصول شما كم مي شود يا اينكه در طول زمان بيشتري به ان داده مي شود.اگر چنين باشد كه من برداشت كردم بجاي عوض كردن جنس ظرف ميزان حرارت را تنظيم كنيد

اگر گمان مي كنيد كه جنس آهن در سياه شدن محصول شما تاثير دارد به جاي استفاده از يك فلز جايگزين من فكر مكنم ظرف هاي سراميكي يا سفالي بهتر به شما جواب بدهد(با توجه به تاثيري كه نمك يا ماسه داره)

به هر حال تا مكانيز شما رويت نشه و توضيح درستي نباشه اين ها در حد حدس و گمان هست

لینک به دیدگاه
مهدي جان

سوالاتت معمولا خيلي سر بسته و مختصر هست.ب

راي اصلاح خط توليد نياز به اطلاعات دقيق هست.

1-منظورتان از پختن محصول پسته چيست؟

2- يك عكس از مكانيزم عملكردي قرار بده

3-ميزان حرارتي كه استفاده مي كنيد

4-نمك يا ماسه به احتمال زياد بخشي از حرارت رو جذب مي كنند و در واقع حرارت رسيده به محصول شما كم مي شود يا اينكه در طول زمان بيشتري به ان داده مي شود.اگر چنين باشد كه من برداشت كردم بجاي عوض كردن جنس ظرف ميزان حرارت را تنظيم كنيد

اگر گمان مي كنيد كه جنس آهن در سياه شدن محصول شما تاثير دارد به جاي استفاده از يك فلز جايگزين من فكر مكنم ظرف هاي سراميكي يا سفالي بهتر به شما جواب بدهد(با توجه به تاثيري كه نمك يا ماسه داره)

به هر حال تا مكانيز شما رويت نشه و توضيح درستي نباشه اين ها در حد حدس و گمان هست

صحبت شما کاملا صحیحه !!

من توی اولین فرصت یه عکس تهیه یا طراحی میکنم برای گرفتن یک نتیجه بهتر.

درمورد مقدار حرارتی که فرمودید 300درجه سانتی گرادحرارت پیوسته

لینک به دیدگاه
صحبت شما کاملا صحیحه !!

من توی اولین فرصت یه عکس تهیه یا طراحی میکنم برای گرفتن یک نتیجه بهتر.

درمورد مقدار حرارتی که فرمودید 300درجه سانتی گرادحرارت پیوسته

منم منتظر اطلاعات جدید شما هستم. اطلاعاتی که دوس دارم بدونم:

کارگاه برا خودتون هست؟

مربوط به درس (مثلا کارآموزی) میشه؟ یا مشغول کار در این کارگاه هستین و از شما خواسته شد این مشکل رو به گونه ای اقتصادی تر حل کنید؟

من چند تا مقاله خوندم و متوجه شدم روش کارگاه شما خیلی ضعیف هست و قدیمی و یه جورهایی فقط میخواید پسته رو خشک کنید و تحویل مردم بدین.(حمل بر بی احترامی نشه)

آیا با خرید دستگاه خشک کن دسته دوم شروع کردین؟

ووو

لینک به دیدگاه
منم منتظر اطلاعات جدید شما هستم. اطلاعاتی که دوس دارم بدونم:

کارگاه برا خودتون هست؟

مربوط به درس (مثلا کارآموزی) میشه؟ یا مشغول کار در این کارگاه هستین و از شما خواسته شد این مشکل رو به گونه ای اقتصادی تر حل کنید؟

من چند تا مقاله خوندم و متوجه شدم روش کارگاه شما خیلی ضعیف هست و قدیمی و یه جورهایی فقط میخواید پسته رو خشک کنید و تحویل مردم بدین.(حمل بر بی احترامی نشه)

آیا با خرید دستگاه خشک کن دسته دوم شروع کردین؟

ووو

 

ضمن تشکردر پاسخ به درخواست دوستان :سیستمی که در رفسنجان برای خشک کردن پسته های تر(پسته هایکه تازه چیده شده وپوست آن جدا شده ومراحل شست شو را دردستگاه مخصوص سپری کرده اند) صورت میگره خشک کن های بزرگیه که تماماازطریق حرارت غیر مستقیم میباشد ویک فضای بسیار بزرگی نیاز داره که درمنطقه فوق خیلی مسا له ومحدودیتی نیست.اما بحث اصلی بنده پختن وبه اصطلاح بو دادن پسته است که درخیلی از کارگاههای پخت آجیل به صورت دیگهای چدنی با یک بازوی متحرک برروی آن صورت میگیره ودر برخی مراکز پخت وپز آجیل این دیگ به یک استوانه فلزی که داخل آن یک شبکه حلزونی تعبیه شده واین استوانه برروی یک منبع حرارتی مستقیم چرخش داره (دقیقا شبیه یک میکسر ماسه وسیمان که به صورت افقی روی یک شعله چرخش داشته باشه ) چون استفاده از حرارت غیر مستقیم هم نیاز به فضای بیشتر وهم زمان بیشتر میباشد درتمام کارگاه های پخت خشکبار از نمک زبر استفاده میشه که هم به مغز پخت شدن محصول کمک میکنه وهم مانع از سائیده شدن مستقیم پسته روی سطح فلز میشه که رنگ پسته اصلا تغییر نمیکنه اما باحذف نمک دراین فرایند پسته کاملا بدرنگ میشه (البته نه به خاطر سوختگی بلکه فقط به خاطر سابیده شدن داخل استوانه آهنی میباشد)

علت پرسش: اتوماسیون کامل چند فراینده که تماما طراحی شده اما دنبال بهترین راه برای حذف نمک میگردم (درمورد استفاده از سرامیک یا شیشه پیرکس مقاوم به حرارت نمیدونم میشه این لوله روازاین جنسها تهیه کرد؟هزینه خیلی مهمه!ونظرخودم لوله استیل دوجداره است اما نمیدونم استیل توی حرارت چه مقاومتی داره دربرابرحرارت حدود300تا450درجه سانتی گراد.

منتظر نطرات شما دوستان

لینک به دیدگاه
ضمن تشکردر پاسخ به درخواست دوستان :سیستمی که در رفسنجان برای خشک کردن پسته های تر(پسته هایکه تازه چیده شده وپوست آن جدا شده ومراحل شست شو را دردستگاه مخصوص سپری کرده اند) صورت میگره خشک کن های بزرگیه که تماماازطریق حرارت غیر مستقیم میباشد ویک فضای بسیار بزرگی نیاز داره که درمنطقه فوق خیلی مسا له ومحدودیتی نیست.اما بحث اصلی بنده پختن وبه اصطلاح بو دادن پسته است که درخیلی از کارگاههای پخت آجیل به صورت دیگهای چدنی با یک بازوی متحرک برروی آن صورت میگیره ودر برخی مراکز پخت وپز آجیل این دیگ به یک استوانه فلزی که داخل آن یک شبکه حلزونی تعبیه شده واین استوانه برروی یک منبع حرارتی مستقیم چرخش داره (دقیقا شبیه یک میکسر ماسه وسیمان که به صورت افقی روی یک شعله چرخش داشته باشه ) چون استفاده از حرارت غیر مستقیم هم نیاز به فضای بیشتر وهم زمان بیشتر میباشد درتمام کارگاه های پخت خشکبار از نمک زبر استفاده میشه که هم به مغز پخت شدن محصول کمک میکنه وهم مانع از سائیده شدن مستقیم پسته روی سطح فلز میشه که رنگ پسته اصلا تغییر نمیکنه اما باحذف نمک دراین فرایند پسته کاملا بدرنگ میشه (البته نه به خاطر سوختگی بلکه فقط به خاطر سابیده شدن داخل استوانه آهنی میباشد)

علت پرسش: اتوماسیون کامل چند فراینده که تماما طراحی شده اما دنبال بهترین راه برای حذف نمک میگردم (درمورد استفاده از سرامیک یا شیشه پیرکس مقاوم به حرارت نمیدونم میشه این لوله روازاین جنسها تهیه کرد؟هزینه خیلی مهمه!ونظرخودم لوله استیل دوجداره است اما نمیدونم استیل توی حرارت چه مقاومتی داره دربرابرحرارت حدود300تا450درجه سانتی گراد.

منتظر نطرات شما دوستان

استیل خودش از آهنه و معمولا آلیاژها دمای ذوبشون نزدیک دمای ذوب فلز پایه هست ولی بر اساس تجربه میگم که خاصیت انتقال حرارت استیل کمتر از آهن هست چون بیشتر حرارت رو در خودش نگه میداره. من در این مورد چند مقاله بخونم و دوباره..

لینک به دیدگاه
ضمن تشکردر پاسخ به درخواست دوستان :سیستمی که در رفسنجان برای خشک کردن پسته های تر(پسته هایکه تازه چیده شده وپوست آن جدا شده ومراحل شست شو را دردستگاه مخصوص سپری کرده اند) صورت میگره خشک کن های بزرگیه که تماماازطریق حرارت غیر مستقیم میباشد ویک فضای بسیار بزرگی نیاز داره که درمنطقه فوق خیلی مسا له ومحدودیتی نیست.اما بحث اصلی بنده پختن وبه اصطلاح بو دادن پسته است که درخیلی از کارگاههای پخت آجیل به صورت دیگهای چدنی با یک بازوی متحرک برروی آن صورت میگیره ودر برخی مراکز پخت وپز آجیل این دیگ به یک استوانه فلزی که داخل آن یک شبکه حلزونی تعبیه شده واین استوانه برروی یک منبع حرارتی مستقیم چرخش داره (دقیقا شبیه یک میکسر ماسه وسیمان که به صورت افقی روی یک شعله چرخش داشته باشه ) چون استفاده از حرارت غیر مستقیم هم نیاز به فضای بیشتر وهم زمان بیشتر میباشد درتمام کارگاه های پخت خشکبار از نمک زبر استفاده میشه که هم به مغز پخت شدن محصول کمک میکنه وهم مانع از سائیده شدن مستقیم پسته روی سطح فلز میشه که رنگ پسته اصلا تغییر نمیکنه اما باحذف نمک دراین فرایند پسته کاملا بدرنگ میشه (البته نه به خاطر سوختگی بلکه فقط به خاطر سابیده شدن داخل استوانه آهنی میباشد)

علت پرسش: اتوماسیون کامل چند فراینده که تماما طراحی شده اما دنبال بهترین راه برای حذف نمک میگردم (درمورد استفاده از سرامیک یا شیشه پیرکس مقاوم به حرارت نمیدونم میشه این لوله روازاین جنسها تهیه کرد؟هزینه خیلی مهمه!ونظرخودم لوله استیل دوجداره است اما نمیدونم استیل توی حرارت چه مقاومتی داره دربرابرحرارت حدود300تا450درجه سانتی گراد.

منتظر نطرات شما دوستان

در مورد خشک کردن من بیشتر مکانیزمی که دیدم در جاهای مختلف دورانی بوده همه به علاوه مکانیزم دوجداره بخار که نمیدونم تو این کار شما هست یا نه یا اصلا به کار میاد،اما من این رو خیلی دیدم.در حجمهای بالا...اینم در نظر داشته باش که قیمت استیل همچین ارزون هم نیست با توجه به بحث هزینه که گفتی...الان فکر کنم کیلویی 50 هزار تومن ورقش هست،حالا لوله ش شاخه ای چند باشه رو نمیدونم.

لینک به دیدگاه

من يك راه حل ساده به ذهنم ميرسه.

تو خونه ي اكثر ما ظرف هايي با جنس هاي مختلف موجود هست.استيل/پيركس/چدن/تفلون/مس/و...با هر كدوم از اين ظرف ها مقداري پسته بپز(:ws3:) ببين در كدام ظرف نتيجه ي بهتري مي گيري.حس من اين هست (بنا بر توضيحات شما) خط توليد شما يون آهن آزاد مي كند و يون آهن باعث تيره شدن سطح پسته ها مي شود(قديمي ها براي تامين آهن بدن يك نعل اسب تف را درون ظرف خورشت قرار مي دادنو اين نعل بر اثر حرارت يون آهن آزاد مي كرد.البته اعتقاد قديمي ها اين بود كه نعل اسب باعث جا افتادن خورشت مي شود:a030:)

حالا شما بايد ببنيد كه استيل كه برپايه ي آهن هست در دماي مورد نظر باز هم اين فرآيند رو طي مي كند؟

راه حلش آزمايش ساده اي هست كه گفتم.

ولي خوب اگر و اگر علت چيزي باشه كه من گفتم فكر ميكنم بايد از فلزات خارج بشي و به سمت ساير مواد بري:w16:

لینک به دیدگاه

خب 4 تا مقاله(به معنای واقعی) معرفی می کنم

1-طراحی و ساخت خشک کن جریان متقاطع و بررسی رفتارخشک شدن پسته در آن

2-دستيابي به منحني هاي همدماي تعادلي و پيشنهاد مدل رياضي مناسببراي پيش بيني رطوبت تعادل براي سه رقم پستة ايراني

3-شبيه سازي رطوبت در طي خشك شدن دانه پسته (رقم اوحدي) با درجهحرارت بالا بوسيله روش اجزاء محدود

4-مقايسه عمل آوري پسته در ايران و آمريكا

من سریع و خلاصه ماحصل خوندن مقالات فوق رو ذکر می کنم:

رو متغییرهای زیادی مانور دادن از جمله دمای خشک کردن، رطوبت هوای ورودی،میزان رطوبت و تمیزی پسته قبل از ورود به خشک کن ووو

ندیدم جنس خشک کن رو متغییر در نظر بگیرن.

در مورد عامل تیره شدن پسته دو نوع اکسید و در نتیجه سیاه شدن رو اشاره کرده که یکی به دلیل رطوبت و دیگری به دلیل چربی ها و مواد کثیف رو پسته بود.

به نظرم تیره شدن پسته ربطی به ساییدگی نداره.(آخه به نظر نمی اد افزودن نمک مانع ساییدگی شود. همانطور که مهندس امیر اشاره کردن نمک باعث جذب رطوبت شده و مانع اکسید شدن بخاطر رطوبت میشود.(البته نباید نوع دوم اکسید شدن رو فراموش کرد)

در تمام مقالات به دو روش خشک کردن اشاره کرده یکی خشک کردن با خورشید.دیگری که متفاوت با روش شماست:وارد کردن هوای گرم مرطوب(رطوبت و دما و سرعت هوای ورودی از متغییر های مهم بودن. مثلا رنج دمای وردی حداکثر فک کنم 60 درجه سیلسیوس بود)

اگر مشکل ساییدگی بود پیشنهاد من روکش دار کردن سطح داخلی محفظه بود(مثلا با استیل یا مس یا ورق آلومینیوم)

 

در کل به نظرم با دستگاه فعلی شما کار اقتصادی خاصی نمیشه انجام نداد. پسته رو خوب تمییز کنید و وارد دستگاه خشک کن کنید و دما رو بیارین پایین و مدت زمان پروسه رو زیاد کنید. واینکه شما خودتون حتما 4 مقاله فوق رو بخونید(با یه سرچ ساده..)

ما رو از نتیجه ی کارتون بی خبر نذارید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه
ضمن تشکردر پاسخ به درخواست دوستان :سیستمی که در رفسنجان برای خشک کردن پسته های تر(پسته هایکه تازه چیده شده وپوست آن جدا شده ومراحل شست شو را دردستگاه مخصوص سپری کرده اند) صورت میگره خشک کن های بزرگیه که تماماازطریق حرارت غیر مستقیم میباشد ویک فضای بسیار بزرگی نیاز داره که درمنطقه فوق خیلی مسا له ومحدودیتی نیست.اما بحث اصلی بنده پختن وبه اصطلاح بو دادن پسته است که درخیلی از کارگاههای پخت آجیل به صورت دیگهای چدنی با یک بازوی متحرک برروی آن صورت میگیره ودر برخی مراکز پخت وپز آجیل این دیگ به یک استوانه فلزی که داخل آن یک شبکه حلزونی تعبیه شده واین استوانه برروی یک منبع حرارتی مستقیم چرخش داره (دقیقا شبیه یک میکسر ماسه وسیمان که به صورت افقی روی یک شعله چرخش داشته باشه ) چون استفاده از حرارت غیر مستقیم هم نیاز به فضای بیشتر وهم زمان بیشتر میباشد درتمام کارگاه های پخت خشکبار از نمک زبر استفاده میشه که هم به مغز پخت شدن محصول کمک میکنه وهم مانع از سائیده شدن مستقیم پسته روی سطح فلز میشه که رنگ پسته اصلا تغییر نمیکنه اما باحذف نمک دراین فرایند پسته کاملا بدرنگ میشه (البته نه به خاطر سوختگی بلکه فقط به خاطر سابیده شدن داخل استوانه آهنی میباشد)

علت پرسش: اتوماسیون کامل چند فراینده که تماما طراحی شده اما دنبال بهترین راه برای حذف نمک میگردم (درمورد استفاده از سرامیک یا شیشه پیرکس مقاوم به حرارت نمیدونم میشه این لوله روازاین جنسها تهیه کرد؟هزینه خیلی مهمه!ونظرخودم لوله استیل دوجداره است اما نمیدونم استیل توی حرارت چه مقاومتی داره دربرابرحرارت حدود300تا450درجه سانتی گراد.

منتظر نطرات شما دوستان

در مورد فولاد نگرانی حرارتی نداشته باشید اکثرشون درجه ذوب بالای 1500 دارن

 

چیزی که دوستان باید مد نظر داشته باشند اینه که هزینه چنج ساختار باید توجیه پذیر باشه

بله میشه با نوعی سرامیک بهترین شرایط انتقال حرارتی و ضد سایشی ایجاد کرد ولی هزینه این کار نجومی میشه

هرچند جنس این دیگ شما رو نمیدونم ولی در مورد مشکل شما بنده هم احتمال سایش و آزاد شدن ذغال آهن و کربن میدم که منجر به تغییر رنگ پسته هاتون میشه

میتونید دیگتون رو بدید کرم دهی کنند که ضدسایشش میکنه و در هنگام استفاده از نمک هم خوردگی ایجاد نشه - پره های توربین هم کرم دهی میشند

ایکاش چند تا عکس بذارید تا بیشتر در جریان مسئله باشیم

لینک به دیدگاه

مجداد از راهنمایی مفید همه شماسپاسگذارم.ازنکات دریافتی شما باتوجه به اینکه مستقیما درگیربا این عملیات به صورت عملیهستم نتایج زیررابدست آوردم:

1-پس مهمترین عامل اصلی سیاه شدن پسته دراین فرایند آزاد شدن یونهای کربن به علتحرارت میباشد (نکته عالیی روبه من اشاره کردید)

2-ساییدگی مهمه چون نمک صدفی زبر از پسته ریزتر است در هنگام چرخش استوانه هموارهدر کف استوانه مانع ارتباط مستقیم پسته بادیواره ظرف میگرددوهمیشه این نمک است کهسیاه میشود واگر بعد از سه مرحله نمک سیاه شده تعویض نشود پسته راهم سیاه میکند.,واگرنمک حذف شودپسته سیاه میشود.

3-استفاده از جداره داخلی مناسب راه حل خوبیه.اما جنس اون خیلی مهمه مثلا روی یاالمینیوم هم باعث سیاه شدن میشه .استیل دراثر حرارت خودش کاملا رنگش برمیگرده امانمیدونم روی محصول ما جواب بده یا نه واون روسیاه نکنه .هزینه استعام شده برای یکاستوانه استیل به قطر60سانتیمتربا سیستم حلزونی داخل ان 150000تومان است واین قیمتمناسب است

4-کروم اندود کردن(که دوستمون فرمودند درصنایع توربین سازی انجام میشه ) هم خیلیروش خوب ومناسبیه .آیا باید درمحلهایی که آبکاری فلزات صورت میگیره استعام قیمتبشه یا مراکز دیگه این فعالیت رو انجام میدن؟وایا باید هرچندوقت یکبار اینکارتجدید بشه؟

5-در تمیزبودن سطح پسته هیچ شکی نداشته باشید بعداز شکست بازارپسته درچندین سالپیش دراروپاوسایل ضبط وفراوری (پوست گیری ،شستشو ،جداکردن پسته های پوکومغزداروخشک کردن )بامکانیزمهای بسیار جالب وبهداشتی به صورت صحیح انجام میگیرهوسطح پسته کاملا تمیزه.(هنوز هم جای نوآوری وبهبودداره اگر کسی داری خلاقیت وعلاقهبه انجام یه کار صنعتی باشه )

6-در مورد ازمایش خانگی نتیجه قابل استنادی که پشتوانه هزینه کردنم باشه نگرفتماما بازهم جای امتحان داره.

7-مقالات معرفی شده قطعا برخی نکاتش میتونه مسیر من رو روشنتر کنه .وفکرمیکنممقاله ها ی فوق بیشتر روی خشک کردن پسته در مرحله برداشت فوکوس کرده باشه .(حتمااین مقالات رو مطالعه میکنم )

8-(یه یادگاری از من برای شما)درمورد استفاده از انرژی خورشیدی برای خشک کردن پستههنوز هم برای کشاورزانی که با مشکل جای مناسب مواجه نیستند از همه روشهای خشک کردنبهتره وهنوز متداولترینه.

علتهای زیادی داره :مزه پسته اصلا تغییر نمیکنه امابا دستگاه کیفت طعم تغیرمیکنه!پسته هایی که درافتاب خشک میشوند دیرتر خراب (آفت زده یا کرم خورده)میشوند!دستگاه ها نوک مغز پسته که محل خودنمایی وزیبایی مغز در پوسته چوبی است راازبین میبرد !

9-درمورد استفاده از بخا رقطعا هزینه وحجم دستگاه افزایش زیادی داردوهدف اصلی بندهکاهش حجم دستگاهه .اما به نکته خوبی اشاره کردید .

امیدوارم همچنان با نظرات خوددست مرا بگیرید .

لینک به دیدگاه

مجداد از راهنمایی مفید همه شماسپاسگذارم.ازنکات دریافتی شما باتوجه به اینکه مستقیما درگیربا این عملیات به صورت عملیهستم نتایج زیررابدست آوردم:

1-پس مهمترین عامل اصلی سیاه شدن پسته دراین فرایند آزاد شدن یونهای کربن به علتحرارت میباشد (نکته عالیی روبه من اشاره کردید)

2-ساییدگی مهمه چون نمک صدفی زبر از پسته ریزتر است در هنگام چرخش استوانه هموارهدر کف استوانه مانع ارتباط مستقیم پسته بادیواره ظرف میگرددوهمیشه این نمک است کهسیاه میشود واگر بعد از سه مرحله نمک سیاه شده تعویض نشود پسته راهم سیاه میکند.,واگرنمک حذف شودپسته سیاه میشود.

3-استفاده از جداره داخلی مناسب راه حل خوبیه.اما جنس اون خیلی مهمه مثلا روی یاالمینیوم هم باعث سیاه شدن میشه .استیل دراثر حرارت خودش کاملا رنگش برمیگرده امانمیدونم روی محصول ما جواب بده یا نه واون روسیاه نکنه .هزینه استعام شده برای یکاستوانه استیل به قطر60سانتیمتربا سیستم حلزونی داخل ان 150000تومان است واین قیمتمناسب است

4-کروم اندود کردن(که دوستمون فرمودند درصنایع توربین سازی انجام میشه ) هم خیلیروش خوب ومناسبیه .آیا باید درمحلهایی که آبکاری فلزات صورت میگیره استعام قیمتبشه یا مراکز دیگه این فعالیت رو انجام میدن؟وایا باید هرچندوقت یکبار اینکارتجدید بشه؟

5-در تمیزبودن سطح پسته هیچ شکی نداشته باشید بعداز شکست بازارپسته درچندین سالپیش دراروپاوسایل ضبط وفراوری (پوست گیری ،شستشو ،جداکردن پسته های پوکومغزداروخشک کردن )بامکانیزمهای بسیار جالب وبهداشتی به صورت صحیح انجام میگیرهوسطح پسته کاملا تمیزه.(هنوز هم جای نوآوری وبهبودداره اگر کسی داری خلاقیت وعلاقهبه انجام یه کار صنعتی باشه )

6-در مورد ازمایش خانگی نتیجه قابل استنادی که پشتوانه هزینه کردنم باشه نگرفتماما بازهم جای امتحان داره.

7-مقالات معرفی شده قطعا برخی نکاتش میتونه مسیر من رو روشنتر کنه .وفکرمیکنممقاله ها ی فوق بیشتر روی خشک کردن پسته در مرحله برداشت فوکوس کرده باشه .(حتمااین مقالات رو مطالعه میکنم )

8-(یه یادگاری از من برای شما)درمورد استفاده از انرژی خورشیدی برای خشک کردن پستههنوز هم برای کشاورزانی که با مشکل جای مناسب مواجه نیستند از همه روشهای خشک کردنبهتره وهنوز متداولترینه.

علتهای زیادی داره :مزه پسته اصلا تغییر نمیکنه امابا دستگاه کیفت طعم تغیرمیکنه!پسته هایی که درافتاب خشک میشوند دیرتر خراب (آفت زده یا کرم خورده)میشوند!دستگاه ها نوک مغز پسته که محل خودنمایی وزیبایی مغز در پوسته چوبی است راازبین میبرد !

9-درمورد استفاده از بخا رقطعا هزینه وحجم دستگاه افزایش زیادی داردوهدف اصلی بندهکاهش حجم دستگاهه .اما به نکته خوبی اشاره کردید .

امیدوارم همچنان با نظرات خوددست مرا بگیرید .

قطعا به یاد داشته باشید روش بخار اگر هزینه بر هست،در عوض یکبار برای حداقل 40سال جوابگو خواهد بدون هیچ مشکلی.گرچه حساسیت و نگهداری خودش رو هم میطلبه اما مورد خاصی نداره.درسته که حجم بالا میره اما به همون نسبت تولید و عرضه و سرعت شما هم بالا خواهد رفت.درمقیاس تولید بالا بسیار کارآمد خواهد بودوزود به سوددهی میرسد.چون هدفتون کاهش حجم هستش همونراه حل هایی که دوستان پیشنهاد دادند به نظر من خوب هستش.به خصوص کروم اندود کردن سطوح

لینک به دیدگاه

سلام به دوستای گل مکانیکی

در مورد نرم افزار fluent میخواستم بدونم که چه جور نرم افزاریه؟کار کردن باهاش سخته و اینکه چه مدت میشه یاد گرفت؟

من میخوام تحلیل CFD رو برای منطقه آسایش اقلیمی در برابر باد توی یه شهر بررسی کنم و ظاهرا نرم افزاری که این تحلیل رو انجام میده اینه...لطفا راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه
سلام به دوستای گل مکانیکی

در مورد نرم افزار fluent میخواستم بدونم که چه جور نرم افزاریه؟کار کردن باهاش سخته و اینکه چه مدت میشه یاد گرفت؟

من میخوام تحلیل CFD رو برای منطقه آسایش اقلیمی در برابر باد توی یه شهر بررسی کنم و ظاهرا نرم افزاری که این تحلیل رو انجام میده اینه...لطفا راهنماییم کنید

سلام

این نرم افزار نیاز به دانش مکانیک سیالات داره،چرا که در مسائل نیاز به تعریف شرایط مرزی خواهید داشت

البته این هم بگم که مدل کردن رو باید در نرم افزار دیگه ای انجام بدید

نمیدونم کار اصلی شما چی هست و با توضیحی که دادی خیلی کم دستگیرم شد...

اما با فلوئنت تحلیل جریان سیالات انجام داده میشه(خیلی ساده و روتین بیان کردم)

مثلا جریان هوا اطراف یک بُرج یا یک ساختمان و...که فکر میکنم این مد نظرتون باشه درسته؟این با فلوئنت ممکنه و بایدمکانیک سیالات رو بلد باشید و در آن اعمال کنید

لینک به دیدگاه

سلام

 

دوستان من دنبال بازویی میگردم که وقتی باز میشه به نهایت طول ممکن (ترجیحا حداقل 6 متر) و وقتی بسته میشه به حداقل طول ممکن برسه

 

چه نوع بازویی رو پیشنهاد میدید؟

لینک به دیدگاه
سلام

این نرم افزار نیاز به دانش مکانیک سیالات داره،چرا که در مسائل نیاز به تعریف شرایط مرزی خواهید داشت

البته این هم بگم که مدل کردن رو باید در نرم افزار دیگه ای انجام بدید

نمیدونم کار اصلی شما چی هست و با توضیحی که دادی خیلی کم دستگیرم شد...

اما با فلوئنت تحلیل جریان سیالات انجام داده میشه(خیلی ساده و روتین بیان کردم)

مثلا جریان هوا اطراف یک بُرج یا یک ساختمان و...که فکر میکنم این مد نظرتون باشه درسته؟این با فلوئنت ممکنه و بایدمکانیک سیالات رو بلد باشید و در آن اعمال کنید

 

مرسی حمید خان که راهنمایی کردی

من هم همین جریان هوا رو می خوام مدلسازی کنم البته نه فقط در اطراف یک ساختمون،من میخوام تا جایی که میشه تویه یه محدوده بزرگ این کار رو انجام بدم...یعنی با وارد کردن بلوک های شهری به صورت احجام سه بعدی و یکدست(تقریبا هر 40 ساختمون یک بلوک میشن و در واقع یه مکعب ساده) این کار رو انجام بدم....من رشتم شهرسازی به نظرت وقت زیادی ازم میگیره با مکانیک سیالات تا حدی که برای این کارم لازمه آشنا بشم؟تحلیل cfd میخوام انجام بدم در واقع

هدف اصلیم از این کار اینه که مناطقی از شهر که در اسایش اقلیمی در برابر عامل باد قرار دارن رو مشخص کنم

یه سوال دیگه داشتم...خروجی نرم افزار فقط نقشه هستش یا جدول هم دارهٰچون من باید خروجیش رو توی gis باز کنم و بتونم به هر بلوک یک ارزش مشخص عددی بدم

لینک به دیدگاه

من هم همین جریان هوا رو می خوام مدلسازی کنم البته نه فقط در اطراف یک ساختمون،من میخوام تا جایی که میشه تویه یه محدوده بزرگ این کار رو انجام بدم...یعنی با وارد کردن بلوک های شهری به صورت احجام سه بعدی و یکدست(تقریبا هر 40 ساختمون یک بلوک میشن و در واقع یه مکعب ساده) این کار رو انجام بدم....من رشتم شهرسازی به نظرت وقت زیادی ازم میگیره با مکانیک سیالات تا حدی که برای این کارم لازمه آشنا بشم؟تحلیل cfd میخوام انجام بدم در واقع

هدف اصلیم از این کار اینه که مناطقی از شهر که در اسایش اقلیمی در برابر عامل باد قرار دارن رو مشخص کنم

یه سوال دیگه داشتم...خروجی نرم افزار فقط نقشه هستش یا جدول هم دارهٰچون من باید خروجیش رو توی gis باز کنم و بتونم به هر بلوک یک ارزش مشخص عددی بدم

 

اون چیزی که شما میخواهی در واقع مدلسازی استوانه در جریان باد هست.

که من یک نمونه کاملش رو به همراه نتایج برات میذارم.

البته مدلسازی شما فرق میکنه ولی خوب برای آشنایی و اینکه چه پارامترهایی میخوای میتونه کمکت کنه.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
اون چیزی که شما میخواهی در واقع مدلسازی استوانه در جریان باد هست.

که من یک نمونه کاملش رو به همراه نتایج برات میذارم.

البته مدلسازی شما فرق میکنه ولی خوب برای آشنایی و اینکه چه پارامترهایی میخوای میتونه کمکت کنه.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

مرسی داداش:icon_gol:

واقعا لطف کردی

انشالله صاحب یه ویلا توی شمال بشی با یه لامبورگینی و یک سال استفاده رایگان از محصولات تبرک:whistle:

من فایل رو نگاه می کنم بعدش اگه سوالی داشتم باز مزاحمتون میشم

دمت گرم

لینک به دیدگاه

الان یه سوال پیش اومد واسم، هر شکل هندسی که بخوام رو می تونم با تعداد نامحدود وارد محیط نرم افزار بکنم یا حتما باید دایره باشه و تعدادش محدود؟ و در ضمن دیتای ورودی میتونه فرمت dwg یا dxf باشه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...