رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

الان یه سوال پیش اومد واسم، هر شکل هندسی که بخوام رو می تونم با تعداد نامحدود وارد محیط نرم افزار بکنم یا حتما باید دایره باشه و تعدادش محدود؟ و در ضمن دیتای ورودی میتونه فرمت dwg یا dxf باشه؟

بله هرشکل هندسی که بخواهید میتونید مدل کنید.

چون ستون هاتون استوانه ای بود این مثال رو آوردم.

ولی در مورد تعداد، بالاخره یک محدودیتی داریم، نا محدود نمیشه که. :ws38:

برای ورودی هم موردی نداره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با سلام

دوستان کسی می تونه یه کمکی بهم بکنه ؟ یکی از تمرین های کلاسی هر چی گشتم نتونستم جوابی براش پیدا کنم.

روی سوال اینه :

اثبات کنید که معادلات ناویر استوکس را می توان به صورت فرم کنسرواتیو (فرم بقایی) نوشت :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اینم یه عکس از سوال :

که معادله اول ، معادله ناویر استوکس در راستای x است

و معادله دوم ، فرم کنسرواتیو (فرم بقایی) معادله ناویر استوکس هست (در راستای x )

و صورت سوال هم ، همون طور که بالا نوشتم : باید ثابت کنیم که چطور می تونیم معادلات ناویر استوکس را به صورت فرم کنسرواتیو (فرم بقایی) بنویسم.

دوستان لطفا هر کی می تونه تو حلش کمک کنه ، چند روز دیگه امتحان داریم و واقعا جوابش می تونه کمک کنه . ممنون میشم ازتون

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

کسی میدونه فرق Pipe و Tube چیه ؟

درود مهندس

یادمه پاسخ این سوال تو همین تاپیک بود. یه سرچ ساده تا به مقصود برسی

• Like 1
لینک به دیدگاه
با سلام

دوستان کسی می تونه یه کمکی بهم بکنه ؟ یکی از تمرین های کلاسی هر چی گشتم نتونستم جوابی براش پیدا کنم.

روی سوال اینه :

اثبات کنید که معادلات ناویر استوکس را می توان به صورت فرم کنسرواتیو (فرم بقایی) نوشت :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اینم یه عکس از سوال :

که معادله اول ، معادله ناویر استوکس در راستای x است

و معادله دوم ، فرم کنسرواتیو (فرم بقایی) معادله ناویر استوکس هست (در راستای x )

و صورت سوال هم ، همون طور که بالا نوشتم : باید ثابت کنیم که چطور می تونیم معادلات ناویر استوکس را به صورت فرم کنسرواتیو (فرم بقایی) بنویسم.

دوستان لطفا هر کی می تونه تو حلش کمک کنه ، چند روز دیگه امتحان داریم و واقعا جوابش می تونه کمک کنه . ممنون میشم ازتون

جوابش در کتب مرجع هست...با معادله ممنتوم به دست میاد و مفصل هست حلش و مورد خاصی نداره

فقط باید معادله تنش روداشته باشید ویکبار مشتقگیری کنید

سلام دوستان

3-4 بار در تاپیک گفته شده

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

در همین تاپیک هست

ولی جواب میدم باز

Pipe برای انتقال سیالات به فواصل زیاد است ولی Tube برای انتقال مایعات در یک سیستم (تجهیزات) است. مثل کاردش توی مبدل پوسته و لوله

• Like 3
لینک به دیدگاه

آقای مدیر انجمن ، وقتی بلد نیستین جواب یه سوال ساده رو بدید ، چرا سوال رو پاک می کنید؟؟

مگه غیر اینه که اسم تایپیک :

[h=1]بیاتو بپرس جواب بده,یادبده یاد بگیر[/h]

هست؟؟

سوال من این بود که کسی از دوستان می تونه اثبات انتگرال کارمن رو برای سیال ویسکوالاستیک بده ؟

کجای سوال من ، خارج از تایپیک بود؟؟

بلد نیستید جواب بدین ، جواب ندین !!! نه که پست آدم رو پاک کنید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
آقای مدیر انجمن ، وقتی بلد نیستین جواب یه سوال ساده رو بدید ، چرا سوال رو پاک می کنید؟؟

بیاتو بپرس جواب بده,یادبده یاد بگیر

هست؟؟

سوال من این بود که کسی از دوستان می تونه اثبات انتگرال کارمن رو برای سیال ویسکوالاستیک بده ؟

جواب شما داده شد،این سوال بلد بودن نمیخواد وقت میخواد که از روی یه متن رونویسی کنیم،سوالتون ابهامی نداره که ما بخواهیم یاد بدیم چیزی رو ...

در ضمن من گفتم که در کتب مرجع اثبات کاملش هست و پست من هم پاک شد،جستجو در کتب مرجعرو که انجام بدید میبینید که از قضایای انتگرال،معادله ممنتوم و بسط روابط باید استفاده کنید.

این تاپیک سوالای عملی و کاربردی مکانیک رو پوشش میده

شما اگر در بحثهای تئوریک سوالی دارید در قسمت زیر یه نگاهی بندازید:

http://www.noandishaan.com/forums/forum1190.html

جناب Mr. Specific اگر پستی رو پاک کردند فقط به لحاظ رعایت نظم تاپیک بوده،میبینید که پست من که در جواب شما هم بوده پاک شده.

پستتون رو در قسمتی که معرفی کردم بگذارید(مثل سایر دوستان)

• Like 2
لینک به دیدگاه

بیاتو بپرس جواب بده,یادبده یاد بگیر

هست؟؟

لطفاً مراجعه کنید به پست اول:

سلام دوستان عزيز

تو اين تاپيک به روال معمول به سوالات پاسخ داده نميشه بلکه قصد داريم نوع جديد وچالش برانگيزتري از سوالات رو که به صورت مفهومي به ايده هاي مهندسي ميپردازه رو مطرح کنيم

سوالاتي که گاهي درعين سادگي واسوني ميتونن بسيار پرمحتوا باشند

فقط قبل از ادامه بحث از همه دوستاني که به تالار تشريف ميارن خواهشمندم ضمن معرفي تاپيک به همه دوستان پيگير اين بحث باشند

تاثيري که من از اين نوع اموزش درذهن دارم از حضور دربهترين کلاسها هم به نظرم بالاتر هست

حالا اگه خودتون دقيقتر بشيد روي جزئيات فک کنم مدتي بعد با من هم عقيده خواهيد شد!

تو اين تاپيک هرکسي بسته به ميزان دانشش درهرموردي سوالي رو مطرح ميکنه وهرکسي هم با هردانشي واز هرجايي که دوست داشت پاسخ ميده ولي شخصي که سوال ميکنه موظفه چه جواب داده بشه وچه جوابي داده نشه 48 ساعت بعد جواب کامل سوالي که مطرح کرده رو بزاره

پس تو اين تاپيک از دونسته هامون سوال ميکنيم نه از اون چيزايي که نميدونيم يعني يه جورايي محک ديگران هم هست

اينجوري مطالب با ديد بهتري منتقل خواهند شد

اميدوارم اگه کم وکاستي تو ايده مطرح شده ديديد بگيد تا روال بهتري رو درپيش بگيريم

• Like 2
لینک به دیدگاه

امروز کارخانه تولید قطعات خودرو بودم. تو خط تولید دیسک ترمز پراید از دستگاه بالانسر استفاده میشه ولی خط تولید کاسه چرخ پراید نه. چرا؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
کمپرسور هوا تو کارخانه تولید قعطات خودرو چکار می کرد؟

من تو این کارخونه نبودم

اما احتمالا برای تولید هوای مورد نیاز برای مثلا بالابردن جکهای پنوماتیک و اینا بوده دیگه

شما یه گوشه از مشاهداتتون رو بنویسید

پاسخ سوال قبلی درست بود؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من تو این کارخونه نبودم

اما احتمالا برای تولید هوای مورد نیاز برای مثلا بالابردن جکهای پنوماتیک و اینا بوده دیگه

شما یه گوشه از مشاهداتتون رو بنویسید

پاسخ سوال قبلی درست بود؟

مرسی مهندس

اوپراتورها از شیلنگی استفاده می کردن که هوای فشرده با فشار ازش خارج میشد

بله کندانسور هوایی بوده.

• Like 1
لینک به دیدگاه
مرسی مهندس

اوپراتورها از شیلنگی استفاده می کردن که هوای فشرده با فشار ازش خارج میشد

بله کندانسور هوایی بوده.

خب پس مشخص شد

البته قطعا اون هوای فشرده در جاهای دیگه هم مورد استفاده بوده،ظرفیت کمپرسور رو میدونید؟

یک عدد بود یا چندعدد که سری یا موازی بسته شده بودند رو دقت کردید؟

پرس کاری داشت؟به چه نحوی بود؟

فرجینگ رو دیدید؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب پس مشخص شد

البته قطعا اون هوای فشرده در جاهای دیگه هم مورد استفاده بوده،ظرفیت کمپرسور رو میدونید؟

یک عدد بود یا چندعدد که سری یا موازی بسته شده بودند رو دقت کردید؟

پرس کاری داشت؟به چه نحوی بود؟

فرجینگ رو دیدید؟

خواستم پشت کمپرسور رو بخونم منتها کنار دیوار بود نشد.. یه عدد تو سالن تولید بود

پرس رو دقت نکردم. آنچه دقیق شدم: سی ان سی. بالانسر. کمپرسور. دریل.آب صابون.مواد خام.سختی سنج. جوشکاری..

لینک به دیدگاه
خواستم پشت کمپرسور رو بخونم منتها کنار دیوار بود نشد.. یه عدد تو سالن تولید بود

پرس رو دقت نکردم. آنچه دقیق شدم: سی ان سی. بالانسر. کمپرسور. دریل.آب صابون.مواد خام.سختی سنج. جوشکاری..

جوشکاری به چه روشی بود؟

راستی در مورد الماس که پرسیده بودید:

مهندس عزیز جسارت من رو ببخشید اما سوالتون ایراد پایه ای داره

ینی اول باید مشخص کنید برای تراش چه جنسی شما الماس میخواید...چون الماسها از جنسهای مختلف درست میشن و کلاسه بندی داره...

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...