spow 44198 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2012 فرق مختصات دکارتی با کارتزین چیه؟ جوابش رو نمی دونم واژه فارسی مختصات کارتزین واژه انگلیسی Caresian chart توضیحات یک شبکه مسطح مستطیلی که متکی بر محورهای متقاطع عمود برهم میباشد: محور (X) (عمودی) و محور (Y) (افقی). دستگاه مختصات دکارتی، در هندسه، به نمایش هر نقطه از صفحه با دو عدد (یک زوج مرتب) گفته میشود. این دو عدد را معمولاً به نامهای مختصه X و مختصه Y میخوانند. در دستگاه محورهای مختصات دوبعدی، محورهای X و Y بر هم عمودند، از همین رو این دستگاه را دستگاه محورهای متعامد نیز میگویند . برای نمایش هندسی هر نقطه، دو خط عمود بر هم را، که محور مختصات X (خِفت یا آبسیس) و محور مختصات Y، (یا اردنه) نامیده میشوند، رسم میکنند و از محل تقاطع این دو محور، که مبدا مختصات نام دارد، روی هر محور به اندازه مختصه X و مختصه Y دو طول را (بر حسب واحد طول) مشخص میکنند. خطهایی که در انتهای این طولها عمود بر محورهای مختصات رسم شود در نقطهای یکدیگر را قطع میکنند. این محل تقاطع نمایش هندسی نقطه مورد نظر است. نام این دستگاه مختصات از نام ریاضیدان و فیلسوف فرانسوی رنه دکارت (۱۵۹۶-۱۶۵۰) که این روش را برای مشخص کردن یک نقطه در صفحه کشف کرد، گرفته شدهاست. با کاربرد دستگاه مختصات دکارتی امکان رسم معادلات جبری به صورت خط و منحنی و یا محاسبه زوایا و فواصل و همچنین نوشتن معادله مختصات یک شکل در صفحه فراهم میشود. جفتشون یکیه کارتزین اصطلاح فنیشه ودکارتی به احترام رنه دکارت به کار میره ببینید کلمه مورد نظرتون چی هست چون همونطوری که اسماعیل گفت تفاوتی ندارن 5
M!Zare 48037 ارسال شده در 8 آبان، 2012 یه تصویر از ماشین مورد نظررو محبت میکنین؟من تاحالا همچین چیزی ندیدم چون معمولا سه چرخ ها موتورشون به شکل موتورهای تراکتور هست که نیازی به چاله سرویس انچنانی ندارن ولی اگر یه تصویر عنایت کنین راه حل رو هم توضیح میدم همین سه چرخه مد نظر بود...موتور تراکتور مگه چجوریه؟ چه چیزایی بلدید شماها 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2012 همین سه چرخه مد نظر بود...موتور تراکتور مگه چجوریه؟ چه چیزایی بلدید شماها خب یه عکس از سه چرخه مورد نظر میزاری؟ 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 8 آبان، 2012 خب یه عکس از سه چرخه مورد نظر میزاری؟از همینا که هندیا سوارش میشن 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2012 از همینا که هندیا سوارش میشن خب روی فضای ریلی چاله سرویس یه چوب میزارن تا جایی که محفظه روغن در دسترس قرار بگیره بعد روغنشو تعویض میکنن 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 آبان، 2012 این موضوع تحقیق درس روش های پژوهش یکی از بچه هاس که داره ارشد مکانیک می خونه! پس من بگم بعد از صفحه اول و بسم ا... ، وسط یه برگه آچار بنویسه: یکیه ! آره... ای استاد حال میکنه 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 آبان، 2012 از همینا که هندیا سوارش میشن همونی که گفتم. باید عقب عقب بیاد و یا ااگه نشد باید با جک جلوشو ببرند بالا البته اینم بگم که دیگه تعویض روغت مثل سابق نیست. با پمپ وکیوم خالی میکنند. از بالا 3
bermy 255 ارسال شده در 9 آبان، 2012 باید بگم حقیقتا فکر می کردم سوال مربوط به سه چرخه جنبه شوخی داره وگرنه از همون اول می گفتم که نیازی به چاله نیست و همینجوری خالی میشه یا نهایتا مثل ماشین از پمپ استفاده می کنن. جک بالابر و گودال مال قدیمه... یادش بخیر بچه بودم عشقم این بود که توی ماشین بشینم باهاش برم بالا... چه هیجانی داشت !:shad: 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2012 چرا دریک نیروگاه حرارتی کندانسور را که مقدار زیادی از انرژی را به هدر میدهد نمیتوان حذف کرد؟وهمه انرژی سیستم را حفظ نمود 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 11 آبان، 2012 چرا دریک نیروگاه حرارتی کندانسور را که مقدار زیادی از انرژی را به هدر میدهد نمیتوان حذف کرد؟وهمه انرژی سیستم را حفظ نمود شاید چون ورودی به پمپ باید حتما باید مایع باشه لازمه تا مطمئن بشیم که توسط کندانسور بخار خروجی از توربین به مایع تبدیل میشه
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 20 آبان، 2012 چرا دریک نیروگاه حرارتی کندانسور را که مقدار زیادی از انرژی را به هدر میدهد نمیتوان حذف کرد؟وهمه انرژی سیستم را حفظ نمود نمیدونم درست هست یا نه،ولی اون موقع ها که نیروگاه میخوندیم یه همچین چیزی بود. اگر توربین خروجی رو به اتمسفر بده بخار تولیدی هدر میره،کندانسور رو میگذارندتا اون رو به مایع تبدیل کنه و به عنوان فیدواتر ببره توی بویلر.بعدشم اینکه فکر میکنم چون فشار دهش توربین رو کم میکنه باعث میشه بازدهی خود توربین بالاتر بره بر مبانی بحثهای تئوری همکندانسور باید وجود داشته باشه تا سیکل چهارعملیاتی که متشکل از2فرایند برای کار و دو فرآیند برای گرمایش هست تکمیل بشه.هر کدوم از کار و گرما ها باید یک حالت مثبت و منفی داشته باشند. کار مثبت:کاری هست که از سیستم میگیریم و همون کار توربین هست. کار منفی:کار ورودی به دستگاه هستش ،مثل کار پمپ و کمپرسور گرمای مثبت:گرمای داده شده به سیستم گرمای منفی:گرمای گرفته شده از سیستم که توسط کندانسور انجام میشه امیدوارم درست باشه 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 20 آبان، 2012 کاملا درسته عزیز طبق همون مبانی تئوری ترمودینامیک ما هیچ ماشینی نداریم که بازده صد در صد داشته باشه وتوجیه وجودی کندانسور رو هم که بسیار عالی توضیح دادی 4
Marx 1733 ارسال شده در 21 آبان، 2012 برای اندازه گیری ضخامت مخازن کاملا بسته، چه روش هایی وجود دارد؟ 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 22 آبان، 2012 برای اندازه گیری ضخامت مخازن کاملا بسته، چه روش هایی وجود دارد؟ یکیش کرنش سنجی هستیکی دیگه ش هم تست هیدرواستاتیک که برا مخازن تحت فشار هست-بقیه رو دیگه نمیدونم 2
Marx 1733 ارسال شده در 26 آبان، 2012 یکیش کرنش سنجی هستیکی دیگه ش هم تست هیدرواستاتیک که برا مخازن تحت فشار هست-بقیه رو دیگه نمیدونم با اندازه گیری کرنش کدوم قسمت، میشه ضخامت پوسته یک مخزن کاملا بسته رو حساب کرد؟ 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 26 آبان، 2012 برای اندازه گیری ضخامت مخازن کاملا بسته، چه روش هایی وجود دارد؟ نمیدونم تو مخازن جواب میده یا نه چون تستش نکردیم ولی برای لوله های بویلرهای نیروگاهی یه پروژه ای تعریف شد وبه صورت عملی هم تو یکی از نیروگاهها اجرا شد وجواب هم داد ضخامت سنجی به کمک دوربین ترموگرافی عیب یابی به کمک روش اولتراسونیک هم میتونه کاربرد داشته باشه 2
Marx 1733 ارسال شده در 2 آذر، 2012 نمیدونم تو مخازن جواب میده یا نه چون تستش نکردیم ولی برای لوله های بویلرهای نیروگاهی یه پروژه ای تعریف شد وبه صورت عملی هم تو یکی از نیروگاهها اجرا شد وجواب هم دادضخامت سنجی به کمک دوربین ترموگرافی عیب یابی به کمک روش اولتراسونیک هم میتونه کاربرد داشته باشه برای مخازن که بیشتر از پروب های فراصوت استفاده میکنن. پالسی از بدنه خارجی مخزن فرستاده میشه، پالس در ضخامت نفوذ میکنه و هرجا ضخامت تمام شد بر می گرده. با پردازش زمان رفت و برگشت و سرعت سیگنال، ضخامت رو به دست میارن. 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2012 برای مخازن که بیشتر از پروب های فراصوت استفاده میکنن.پالسی از بدنه خارجی مخزن فرستاده میشه، پالس در ضخامت نفوذ میکنه و هرجا ضخامت تمام شد بر می گرده. با پردازش زمان رفت و برگشت و سرعت سیگنال، ضخامت رو به دست میارن. بله نوشتم که روش اولتراسونیک کاربرد داره دراین مورد برای بازدید خطوط لوله درشرکت نفت هم از این روش استفاده میشه که به دلیل نیاز به حضور فیزیکی وطولانی بودن خطوط روش طاقت فرسایی به شما میره ولی روش مطمئنی هست اگر توضیحات فنی روش رو میدونید خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم 1
Marx 1733 ارسال شده در 2 آذر، 2012 بله نوشتم که روش اولتراسونیک کاربرد داره دراین مورد برای بازدید خطوط لوله درشرکت نفت هم از این روش استفاده میشه که به دلیل نیاز به حضور فیزیکی وطولانی بودن خطوط روش طاقت فرسایی به شما میره ولی روش مطمئنی هست اگر توضیحات فنی روش رو میدونید خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم البته الان روبات هایی هستند که روی بدنه مخازن یا لوله حرکت میکنن و پالس رو میفرستن و دریافت میکنند. پروب های انعکاسی در کفشون تعبیه شده. 2
ارسال های توصیه شده